Fine baner, dog bliver det for varmt, alt for varmt, og de har en forfærdlig hjemmeside med et underligt login-system og misvisende priser for at booke 1 time.

Lokalet med singlebaner er ikke opvarmet. Iskoldt her om vinteren. Har spillet 4 gange over vinteren og lokalet har endnu ikke været opvarmet. Lavt til loftet og derfor ikke ideelt til padel.

Jeg har efterhånden besøgt Match Padel i Kløvermarken mange gange – og hver gang har været en fornøjelse! Centret har alt, hvad man kunne ønske sig, og atmosfæren er altid i top. Det, der gør opl... Leggi di più

Super fed oplevelse i dag, i Match Padel Århus👍 Havde meldt mig på et 5 timer “DEFENSIV PADEL CAMP – BLIV EN MESTER I FORSVAR” Det var super fedt og virkelig gode instruktører i Frederik og Tobi... Leggi di più

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Bedste center 🎾

Det bedste center målt på service, turneringer, og hvad man ellers kunne forestille sig! brok over loft-højden er kun for “loppe-folket” - spil ud fra de forudsætninger du har🙂 så findes
der ikke et bedre sted at spille padel🎾👏

9 febbraio 2025

Jeg bruger matchpadel Aalborg som mit…

Jeg bruger matchpadel Aalborg som mit klart foretrukne padelcenter. Servicen i centeret samt deres shop er helt i top, imødekommende personale og ikke en finger at sætte på oplevelsen hos matchpadel Aalborg. Jeg vil til alle anbefale centeret til alle der spiller eller overvejer at spille padel👌

1 febbraio 2025

Jeg var ude og spille padel

Jeg var ude og spille padel, i Matchpadel Aalborg. En helt igennem fantastisk oplevelse, fantastiske faciliteter samt et sødt og hjælpsomt personale, de rådgav mig i forbindelse med køb af padelbat! Matchpadel er mit foretrukne sted at spille padel i Aalborg😀

5 febbraio 2025

Super fed oplevelse i dag 👍

Super fed oplevelse i dag, i Match Padel Århus👍
Havde meldt mig på et 5 timer “DEFENSIV PADEL CAMP – BLIV EN MESTER I FORSVAR”
Det var super fedt og virkelig gode instruktører i Frederik og Tobias som virkelig fik lært os en masse.
Håber i kommer til at lave flere af disse træninger.
Hilsen Thomas

1 febbraio 2025

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse fra start til slut og i alle centre, jeg har besøgt. Personalet er venlige og banerne er altid rene og pæne. Alle man kommer i kontakt med er enormt hjælpsomme og servicemindede, både online og i centrene. Det kan varmt anbefales!

27 gennaio 2025

Jeg vil gerne dele min oplevelse med…

Jeg vil gerne dele min oplevelse med Match Padel, da det virkelig er et fedt sted at spille padel!

Først og fremmest er deres baner i topklasse – de er altid velholdte og giver en fantastisk spilleoplevelse. Uanset om du spiller for sjov eller vil tage dit spil til næste niveau, er rammerne perfekte.

Noget af det, jeg virkelig sætter pris på, er hvor rimelige priserne er. Det er super nemt at booke en bane til en god pris, og du kan leje bat for et mindre beløb, hvis du ikke har dit eget udstyr. Der er også mulighed for at købe bolde på stedet, så du er altid klar til kamp.

Et kæmpe plus er det fantastiske personale, som altid er hjælpsomme og imødekommende. De gør virkelig en indsats for, at alle føler sig velkomne, og de er klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål omkring bookinger, udstyr eller noget helt tredje.

Derudover arrangerer Match Padel løbende turneringer og events, så der altid er noget at se frem til, uanset dit niveau. De formår at skabe en fed atmosfære, hvor alle kan være med.

5 stjerner herfra!👏🏼👏🏼👏🏼

22 gennaio 2025

Århus, Silkeborg C & Ballerup centeret

Både Århus og Silkeborg afdelingen har venligt personale, samt har hjulpet mig med at flytte point mellem afdelingerne efter behov.

Silkeborg C centeret afholder en masse gode arrangementer til en overkommelig pris og hyggelig atmosfære. De ansatte spiller med hvis vi mangler en, og gør det hele mere agilt og til en god oplevelse for alle.

Har brugt Ballerup centeret er par gange, rigtig hyggeligt sted ligeså.

6 agosto 2024

Øv omgang State overbrusning

Købte en State efter en stabil omgang dominans i Match Padel Ballerup. Tænker jeg slutter af med at bidrage til samfundet og køber en State til 25kr i en automat. Men nææ nej, den bruser over og mister 25% af flasken. Fanme øv efter at det eneste man bare har lyst til er en State, men skuffelsen rammer og påvirker mig nu og helt sikkert også i fremtiden.

20 gennaio 2024

Har igennem 14 dage sendt mails til…

Har igennem 14 dage sendt mails til match padel Ballerup uden at høre noget fra dem- har vundet nogle points som er solgt videre til en fyr der spiller i match padel Ballerup - 4 mails er afsendt på 2 forskellige adresser uden respons underligt

5 gennaio 2024

Match Padel Aarhus - Hold

For godt 2 måneder siden bookede jeg mig ind på et 6-ugers trænings forløb om mandagen. Det har jeg så tilrettelagt min arbejdskalender efter da jeg gerne ville deltage i alle træninger.
6 timer før første traning bliver jeg så kontaktet og får af vide at holdet var et lukket hold og det var en fejl jeg kunne tilmende mig så de vi nu refundere.

Magen til dårlig planlægning skal man lede længe efter - totalt amatør agtigt.

8 gennaio 2024

Fedt og hyggelige centrere😊

Fedt og hyggelige centrere😊

En ting er at man har banerne, men noget andet er at man har hyggen. Min oplevelse af deres centre på Sjælland (da jeg selv bor på Sjælland) er at de kan samle folket til en masse hygge snak med drikkelse og snack efter man har spillet og det er de det bedste til i landet.

1 dicembre 2023