Tilbage i Feb 2026 købt jeg 2 ting hos Maswanord i Frederikshavn. Først 2 måneder efter modtager jeg min pakke. Man hører intet fra dem,de tager ikke telefonen når man ringer. SÅ SKAL DU BRUGE D... Leggi di più

Den bestilte vare er ikke leveret. Betaling blev straks trukket, selv om handelsbetingelser, oplyser at træk først foregår ved afsendelse af vare. Sælger har ikke svaret på krav om tilbagebetalin... Leggi di più

Dette firma er total utroværdig og umuligt at komme i kontakt med. Bestilte mine vare den 9 januar 2026 og der mangler stadig at blive leveret vare fra ordren. Pengene blev lynhurtigt trukket fra... Leggi di più

Hej jeg få Helle ikke varme men kan man ikke luk hans sid elle skale man mød op og fortælle han at han er dum jeg køb få 1245kr men den få man nok ikke men er der ikke nogen der ved vordan man lukker... Leggi di più

1. Negozio di acquari

Hos Maswanord.dk finder du et stort udvalg i mange forskellige produkter til akvariehobbyen. Vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment med nye og spænende produkter, til de rigtige priser. Har du brug for råd og vejledning, så kontakt os venligst.

1,2

Pessimo

TrustScore 1 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

DÅRLIG SERVICE... LANG LEVERING.

Tilbage i Feb 2026 købt jeg 2 ting hos Maswanord i Frederikshavn.
Først 2 måneder efter modtager jeg min pakke.
Man hører intet fra dem,de tager ikke telefonen når man ringer.
SÅ SKAL DU BRUGE DIN VARER.
Så handel et andet sted.
Rigtig dårlig service.
Kan ikke anbefales....

18 aprile 2026

Vare ikke leverer. Betaling er trukket.

Den bestilte vare er ikke leveret.
Sælger har ikke svaret på krav om tilbagebetaling, så sagen er meldt til politiet.
Min bank har refunderet betalingen, da den er foretaget med betalingskort.
Jeg kan anbefale andre der føler sig snydt, til at kontakte bank og politi.

26 marzo 2026

Man skal ikke bestille her

Man skal ikke bestille her, jeg fik mine penge tilbage først da jeg fik truet ham med politianmeldelse, man skal være hurtig med at rykke på ham ellers trækker han det i langdrag og banken kan ikke trække pengene tilbage.

20 febbraio 2026

Handel ikke ved maswanord.dk

Dette firma er total utroværdig og umuligt at komme i kontakt med.
Pengene blev lynhurtigt trukket fra min konto. Hvilket er ulovligt, når man ikke har leveret varene.
Kan under ingen omstændigheder anbefale andre at handle i denne svindel WebShop.

13 marzo 2026

Hold jer langt væk fra denne side

Hold jer langt væk fra denne side. Bestilte akvarie og bord og en del småting. Modtog intet men pengene blev hævet.
Et svar da jeg blev ved med at skrive og ringe. Der var sket en fejl som nu var rettet, men modtog stadig intet.

30 ottobre 2025

Pas på jeres penge.

Hold jer langt væk fra denne butik. Trækker penge og sender ikke varer. Svarer ikke på mail og tlf opkald. Har gjort krav om tilbagebetaling fra bank, da jeg har brugt visakort til betaling. Bliver selvfølgelig også anmeldt til politi. Øv jeg ikke læste anmeldelse af butik her først.

4 novembre 2025

Stjæler penge uden at sende vare

Bestilte for 904 kr ved dem den 11 September. og de trak pengene den 15 September. Deres side sagde at varene var på fjernlager og ville tage 3-5 dage extra.

Jeg hørte intet fra dem så et par uger senere tjekkede jeg deres side hvor de havde fjernet beskeden om de extra 3-5 dage.

De har ikke svaret på nogen henvendelser i over 8 uger nu. Svindel butik.

Jeg vil sku have mine penge tilbage men det er åbenbart ikke noget de er villig til at rette.

Kasper Elund driver også disse "forretninger"
luxuspets.dk
stramline.dk

11 settembre 2025

Svindel-butik sender aldrig varer!

Bestilte varer d. 17 juli 2025 - og fik umiddelbart efter en forkølet ordrebekræftelse med en besked om at det vil blive sendt et trackingnr. når varen var afsendt. Derefter hørte jeg intet. efter et par uger sendte jeg en mail og rykkede for varerne og oplyste, at det var ulovligt at trække beløbet inden varen var afsendt. Jeg fik en meget sur besked retur, at varen var afsendt og at trusler ville blive politianmeldt?(Jeg oplyste ham om købeloven) . "Han havde ikke mere med mig at snakke om" - og for resten var varen blevet afsendt. Da jeg ikke efter ca en 1 uge havde modtaget nogen varer. kontaktede jeg ham igen for et trackingnummer men har intet hørt siden! Jeg konkludere at dette firma er rent svindel og fup!

6 ottobre 2025

HOLD JER VÆK!

HOLD JER VÆK!!
Jeg har for længe siden bestilt nogle varer og intet hørt.
Jeg har kontaktet butikken både på telefon i og udenfor åbningstider. Skrevet en mail via hjemmesiden og senest lagt en besked på telefonsvareren.
Ingen respons.
Mine penge er trukket for 14 dage siden.
Svindel og mega dårlig stil!
Så HOLD JER VÆK !!

2 ottobre 2025

Ingen levering efter betaling

Efter at have bestilt og betalt, er min ordre stadig ikke leveret efter 14 dage.
Jeg har skrevet mail og ringet som anført, efter normal arbejdstid, lagt besked på telefonsvareren,
men uden nogen form for respons.

Er desværre bange for at det er et svindel firma!

17 settembre 2025

KØB IKKE!!!!

KØB IKKE!!!!
Købte cichlide fiskefoder til ca 400 kr
Pengene er trukket - men varen kom ej!
Skriver sms til Kasper, han svare at pengene kommer - men ser sker ikke en SKID!
Værste butik til dato - KØB IKKE!!!!

8 settembre 2025

Man modtager ikke sine varer

Man modtager ikke sine varer, men penge bliver trukket...

3. Maj lægger jeg en ordre, midt maj bliver pengene trukket.

Jeg lægger først mærke til dette 12. Juni da jeg ser mit kontoudtog.
Jeg skriver en mail, hvor Kasper Elund fra Maswanord skriver tilbage at han beklager mange gange og vil skynde sig at sende min ordre på ny.
31. Juli har jeg endnu ikke modtaget min ordre og sender derfor igen en mail, denne gang helt uden nogen reaktion.

Hvis NOGEN fra maswanord.dk skulle få lyst til at rette op på det drejer det sig om ordre nr. 000007849!

29 agosto 2025

Svindel

Der sælges fortsat akvarieudstyr, foder mm. På deres hjemmeside. Du bestiller, de trækker pengene med det samme, men du modtager ingen varer fra dem og kan efterfølgende ikke komme i kontakt med dem.
Så undgå at miste jeres penge…..køb varen et andet sted.

Klar anbefaling herfra, lad være med at købe her igennem, for I får blot en negativ oplevelse ligesom så mange andre har fået ud fra skrivelser både på Facebook og på trust pilot. Desværre så jeg først dette 3 uger efter at mit køb stadig ikke er leveret.

18 luglio 2025

God oplævelse

Jeg læser mange dårlige anmeldelser, som jeg ikke genkender.
Jeg har købt mine fiskeføder her på Maswanord i en hel del år, (fordi prisen her var det laveste).
Og jeg har altid fået mine varer leveret indenfor en uge.
Så jeg vil helt sikkert købe der igen.

29 luglio 2025