Rikke er ubetinget den bedste massør ! Man forlader hende altid som et nyt menneske. Hun er meget kompetent yder høj professionel service - og oven i købet er hun et meget dejligt menneske. Kurere... Leggi di più

Altid en fornøjelse at komme ved Rikke, hun har hjulpet mig med både ondt i skulder og lænd, flere gange ❤️

Jeg kom til Rikke med vanvittige smerter i mine overarme , og hun lyttede og tog fat i netop problemet. Det var befriende at have en behandler der lyttede , og selvom det var en øm omgang kommer jeg i... Leggi di più

1. Massaggio-terapista
  2. Medico che pratica medicina alternativa
  3. Massaggiatore sportivo

Lægeexam. massør og Registreret Alternativ Behandler. Grundig og lydhør massør, der tager fat og arbejder i dybden. Fysiurgisk dybdegående smertelindrende massage, som løsner spændinger og myoser i musklerne. Jeg har +25 års erfaring med at løsne spændingshovedpine, lændesmerter og nakke/skulder spændinger. Graviditetsmassage øger dit velvære og øger din kropsbevidsthed under graviditeten, med alle de forandringer der sker med kroppen. Erfaren massør

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Jeg kom til Rikke med vanvittige…

Jeg kom til Rikke med vanvittige smerter i mine overarme , og hun lyttede og tog fat i netop problemet. Det var befriende at have en behandler der lyttede , og selvom det var en øm omgang kommer jeg igen .

26 marzo 2026

Den bedste massør

Kurerer min trælse spændingshovedpine 🙏🏼
Hun får min varmeste anbefaling

16 marzo 2026

Risposta di Massøren i Vonsild

Sådan en anmeldelse gør mig virkelig glad. Tak for tilliden - og for at dele din oplevelse.

Super god behandling og godt massage…

Super god behandling og godt massage arbejde med rigtig god og positiv virkning som sædvanlig dejlig lethedsfølelse i kroppen 👋
Glæder mig allerede til næste behandling 😅😍🌹🥳

4 marzo 2026

Risposta di Massøren i Vonsild

Tusind tak for din anmeldelse, Kristen. Det glæder mig meget at du er tilfreds og føler dig godt hjulpet. Du er altid velkommen 😃

Rikke er så dygtig!

Rikke var super dygtig og behagelig, jeg følte mig tryg og så godt tilpas!

19 febbraio 2026

Risposta di Massøren i Vonsild

Hvor er jeg glad for at læse din anmeldelse - tusind tak for de 5 stjerner ⭐️ Det betyder meget for mig at du følte dig tryg og havde en god oplevles.

Dygtig og venlig

Mega god behandling også sammenlignet med andre. Jeg kan især mærke det i dagene efter at det har effekt :)

13 febbraio 2026

Risposta di Massøren i Vonsild

Super godt at høre, Rasmus 😄 Det er netop sådan, jeg håber mine behandlinger virker.

Altid en god behandler

Altid en god behandler

10 febbraio 2026

Risposta di Massøren i Vonsild

Tak Birgit 🙏🏽 Skønt at høre, at du altid har en god oplevelse her hos mig.

Endnu engang god og dybdegående…

Endnu engang god og dybdegående massage,hvor Rikke kunne finde de "ømme punkter" og tak for snakken og ord med på vejen 🙏
Varm anbefaling herfra 🥳

30 gennaio 2026

Risposta di Massøren i Vonsild

Tak for de varme ord og anbefalingen 🥳
Det glæder mig at massagen kunne løsne dine ømme punkter - tak for den hyggelige snak undervejs 🙏🏽

God og kompetent behandling

Jeg var heldig at få en tid samme dag, hvor smerterne var intense. Jeg følte mig tryg ved Rikkes behandling, hvor hun virkelig tog fat de rigtige steder. Jeg kommer gerne igen :-)

27 gennaio 2026

Risposta di Massøren i Vonsild

Det glæder mig at behandlingen hjalp dig med smerterne. Jeg ser frem til at byde dig velkommen igen.

Hjælp til velvære

Kompetent og behagelig massør, finder hurtigt frem til dine ømme punkter, løsner spændinger med “gode fingre”

25 gennaio 2026

Risposta di Massøren i Vonsild

Det glæder mig virkelig at mine "gode fingre" kunne hjælpe dig. Tak for anbefalingen 🌿

Rikke er fantastisk!

Rikke er fantastisk til at finde det rette “spot”! Hun får mine varmeste anbefalinger 👍

5 gennaio 2026

Risposta di Massøren i Vonsild

Tusind tak for de varme ord 👍🏼
Dejlig at ramme det rette "spot" - det er dejligt at kunne give dig præsis den massage du har brug for.

Dygtig massør

Rikke er meget dygtig og tager godt ved, og det kan jeg godt lide. Jeg fik 1 times dybdegående massage. Det løsner mine spændinger. Kan klart anbefale Rikke.

16 dicembre 2025

Risposta di Massøren i Vonsild

Tak for din fine anbefaling 🌸
Det glæder mig at massagen kunne løsne dine spændigner - jeg ser frem til at byde dig velkommen igen 🤩

Jeg går altid fra behandling med dejlig…

Jeg går altid fra behandling med dejlig vælvære i kroppen og glæder mig til næste gang der løsnes op for mine spændte muskler i ryggen og nakken

9 dicembre 2025

Risposta di Massøren i Vonsild

Tusind tak for din anmeldelse 🌿
Jeg ser frem at at hjælpe dig med at løsne din spændte muskler igen en anden gang.