MassiveSale.dk Recensioni 329

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Meget positiv oplevelse. Bestilte en overgangsfrakke med 61 % rabat. Den passede perfekt selvom jeg bestilte den to numre mindre end jeg plejer. Jeg fulgte det Måle skema som var på frakken og det... Leggi di più

Mega billigt kvalitets overtøj til barnebarnet og mig selv. Lyn levering som var så velkommen i denne kulde.

Jeg har for nylig bestilt overtøj fra Massive Sale for første gang, og jeg er virkelig positivt overrasket! Hele købsoplevelsen har været super god – især deres kundeservice fortjener ros. Jeg ha... Leggi di più

Hurtig levering Købte en overgangs jakke på udsalg. Rigtig god kvalitet og god værdi til de penge. Blev sendt samme dag jeg havde bestilt Man kan trygt handler her

1. Negozio di abbigliamento
  2. Negozio di abbigliamento per bambini
  3. Negozio di abbigliamento uomo
  4. Negozio di abbigliamento e attrezzature outdoor
  5. Negozio di abbigliamento invernale
  6. Negozio di abbigliamento donna

Hos MassiveSale tilbyder vi en række brands såsom Ticket Woman, Ticket To Heaven, Hulabalu og COLD. Vi er en webshop der har overtøj og accessories til herre, dame og børn. Vi er samtidig en webshop der tilbyder alle vores produkter til lagersalgs priser så du kan spare en masse penge uden at gå på kompromis med kvalitet.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

God oplevelse

God oplevelse, flot produkt.

11 novembre 2025

4 novembre 2025

Hej Jeanette,

Mange tak for de 5 stjerner! Det er vi rigtig glade for at høre, og selv tak 🤩

MassiveSale

Lækre varer til en virkelig god pris

Lækre varer til en virkelig god pris. Tilmed lynhurtig levering. Stor anbefaling herfra.

3 novembre 2025

Hej Rikke,

Mange tak for de 5 stjerner! Det er vi rigtig glade for at høre 🤩

MassiveSale

Første gang min datter havde…

Første gang min datter havde flyverdragt på gik der hul på stoffet. Købt for 6 dage siden og de mener det er uheld som kan ske.

3 novembre 2025

Hej Nia,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – vi er selvfølgelig kede af at høre, at du er skuffet.

Vi forstår godt, at det er frustrerende, når noget går i stykker efter få dages brug, og vi har fuld forståelse for, at det føles uretfærdigt. Vi har gennemgået din sag grundigt og vurderet, at der desværre er tale om et hændeligt uheld – ikke en fejl i materialet eller produktionen – hvilket vi derfor ikke kan dække.

Vi ønsker naturligvis, at alle vores kunder får en god oplevelse, og vi tager din feedback til os. Selvom vi ikke kan tilbyde refusion i dette tilfælde, håber vi, at vi på sigt kan få lov at give dig en bedre oplevelse hos MassiveSale.dk.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Hurtig levering 🚚.
Rigtig godt tilfreds.

24 ottobre 2025

Hej Gitte,

Mange tak for de 5 stjerner! 🤩 Det er vi rigtig glade for at høre 😃

Fantastisk

Bestilte en vinterjakke og hue til min søn. Allerede dagen efter kom varerne. Virkelig flot og god kvalitet. Meget tilfreds.

25 ottobre 2025

Hej Stine,

Mange tak for de 5 stjerner! Det er vi rigtig glade for at høre, og det var en effektiv levering og at varerne var lige som de skulle være. Vi håber i bliver glade for det 🤩

Rigtig fin jakke.

Rigtig fin jakke.

23 ottobre 2025

Hej Rikke,

Tak for de 5 stjerner! Det er vi glade for at høre, og vi håber du bliver glad for den 🤩

Tom karakter herfra

Nem hjemmeside, god kvalitet, problemløs levering og rigtig fin pris.
Jeg kommer helt klart igen

23 ottobre 2025

Hej Camilla,

Mange tak for de 5 stjerner! Vi er meget glade for at høre at alt gik som smurt, og at det levede op til forventningerne! Vi glæder os til at se dig på shoppen igen 🤩

Fint sted men DYR returporto

Fint sted og pakken kom som ønsket. Men skulle sende retur da foret på gummistøvlerne trækkes med op, når min søn skal have dem af, dårligt produkt til børn! :( Skal nu sende retur og bekræfte de trækker 65 kr. fra varen som returporto :(

17 ottobre 2025

Hej Lasse,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – og for de 3 stjerner 🌟

Vi er glade for at høre, at pakken kom frem som ønsket, men vi er selvfølgelig kede af, at gummistøvlerne ikke levede op til forventningerne. Det skal være nemt for børn at få fodtøjet både på og af – så vi forstår godt frustrationen, når foret driller.

Med hensyn til returportoen, så dækker vi den desværre ikke, medmindre der er tale om en fejl eller reklamation – og det gælder for alle ordrer. Vi prøver dog altid at gøre returprocessen så nem og gennemskuelig som muligt.

Gode vare

Som altid, nemt at bestille og gode vare

21 ottobre 2025

Hej Christina,

Og som altid, mange tak for de 5 stjerner! 🤩
Det er vi meget glade for, og det vil vi altid forsøge at blive ved med 🥳

MassiveSale

Super hurtig og effektive levering

Super hurtig og effektive levering. Vi er også meget glad for varen vi har købt. Det kan varmt anbefales fra vores side!

15 ottobre 2025

Hej Ivanka,

Det er vi rigtig glade for at høre, og tak for de 5 stjerner 🤩

Gode priser

Gode priser, hurtig levering og god service🤗

15 ottobre 2025

Hej Jytte,

Mange tak for de 5 stjerner 🤩 Det er vi glade for at høre 😍

Hurtig levering

Hurtig levering. Varen svarede til beskrivelsen,både i farve og pasform.

8 ottobre 2025

Hej Susanne,

Mange tak for de 5 stjerner! Det er vi rigtig glade for at høre 🤩

MassiveSale

Foret regntøj jeg har købt 2 sæt…

Foret regntøj jeg har købt 2 sæt regntøj med flece foer , og det flece foer der er i er sådan noget som sætter sig fast i tøjet , børnene har på indenunder , en voksen kan godt give det på , men et barn har ikke en chance for selv at få foret til at følge med igennem regntøjet . Grunden til 3 stjerner er at det er nemt at bestille og ok hurtig levering

14 ottobre 2025

Hej Tina,

Tusind tak for din anmeldelse og de 3 stjerner – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt at bestille og oplevede en hurtig levering. Det betyder meget for os!

Vi er kede af at høre om udfordringerne med fleece-foret i regnsættene. Det er første gang, vi modtager denne type feedback, og vi har ellers solgt netop dette regntøj i over 2 år med mange positive tilbagemeldinger. Det kan måske være en kombination med det tøj, børnene har på indenunder, der gør det lidt besværligt, eller en større størrelse kunne være løsningen – men uanset hvad, er det selvfølgelig vigtigt for os, at produkterne fungerer i praksis.

Vi sætter stor pris på din feedback – den hjælper os med løbende at forbedre både udvalg og produktbeskrivelser.

.......

God kundeservice og hurtig levering

10 ottobre 2025

Hej .... 🤔

Mange tak for de 5 stjerner! 😃
Det er vi meget glade for 🤩

Foret regnsæt til børn

Foret regnsæt til børn - godt køb kvalitet og god pris

5 ottobre 2025

Hej Else,

Mange tak for de 5 stjerner! Det er vi meget glade for at høre 🤩

Hurtig levering god kvalitet

Hurtig levering god kvalitet. Ikke sidste gang vi handler hos jer 👍

3 ottobre 2025

Hej Jeanette,

Mange tak for de 5 stjerner! Det er vi utroligt glade for 🤩
Vi glæder os til at se dig på shoppen igen 😍