Massageprodukter.se Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Dom svarar inte på mejl. Dom skriver att Dom skickar från Sverige men det kommer från ett företag Zornali Solutions oŭ och det är inte Sverige. Jag har mejlat flera gånger tidigare till båda företag... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bra, prisvärd produkt, ( massagekudde) köpte den till min dotter i present. Jag har en likadan. Mycket uppskattad och väl använd. Enda negativa är att på bilden visades produkten med handtag, men det... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Massagedyna Quadromed gjorde att min mor blev till en annan människa. Priserbjudandet var superb jämfört med kontinentet. Testade själv revitalise programmet 6 min Kände mig omedelbart mjukare o... Leggi di più

1. Negozio di articoli per massaggi

Informazioni su Massageprodukter.se

Scritti dall'azienda

Massageprodukter.se – Din väg till ett bättre välbefinnande sedan 2003

Vår bakgrund

Sedan starten år 2003 har vi engagerat oss för att höja livskvaliteten för våra kunder. Genom att tillhandahålla produkter som bidrar till avkoppling och förbättrar hälsan på lång sikt har vi etablerat oss som en ledande leverantör inom vår bransch. Vår strävan är att kontinuerligt utveckla vårt utbud för att möta dina behov på bästa sätt.

Vårt löfte

Hos massageprodukter.se ligger ditt välbefinnande i fokus. Vi förstår vikten av att kunna varva ner och återhämta sig i en alltmer stressad vardag. Därför har vi valt ut varje produkt med omsorg för att garantera högsta möjliga kvalitet och användarvänlighet. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och bidra till en mer avkopplande och hälsosam livsstil.

Framtiden

Vi är tacksamma för det förtroende och de goda relationer vi byggt upp med våra kunder genom åren. Det är med ödmjukhet vi fortsätter vårt arbete med att erbjuda produkter som gör skillnad i människors liv. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med dig, mot ett mer välmående samhälle.

För att utforska vårt utbud och lära dig mer om hur våra produkter kan bidra till ditt välbefinnande, besök gärna vår webbshop eller kontakta oss. Låt oss tillsammans ta steget mot ett friskare och mer balanserat liv.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

72 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bra och trevligt bemötande

Bra och trevligt bemötande, beställde med kort varsel till en födelsedag, så jag skulle inte hunnit få den levererad med deras vanliga speditörer, men dagen efter kunde jag möta deras egna lastbil i Stockholm och slapp därmed köra Stockholm-Örebro tor.
Det kallar jag service.
Massagestolen, Casada beta sonic II är helt fantastisk.

31 marzo 2021
Non scritta su invito

Tack för det, Urban!

Vi gör alltid vad vi kan för att ge det `lilla extra`för våra kunder.
Bäst av allt är att ni tycker massagefåtöljen är fantastisk!

Må väl!

Valutata 3 stelle su 5

Hittar inget bekvämt läge att…

Hittar inget bekvämt läge att sitta/halvligga. Måste lyfta huvudet om man halvligger när den masserar ryggen. Om man sitter får man ingen bra nack massage. Annars bra stol. Helena

29 marzo 2021

Hej Helena!

Tips är att ta bort den lilla nackkudden om du vill få maximal nackmassage . Hoppas du kan hitta ett läge som passar just dig med denna kraftfulla massagedyna!

Må väl!

Medisana Mc 825 Massage

Jag köpte en Medisana Mc 825 Massage
och jag är väldig nöjd med den.

24 marzo 2021

Risposta di Massageprodukter.se

Tack Jan! Hoppas du får fortsatt stor glädje av din massagekudde!

Valutata 4 stelle su 5

Super skön

Super skön.
Lite trång om man är längre än 180

24 marzo 2021

Risposta di Massageprodukter.se

Hej Anda! Ja, visst är den superskön! Då den är vår minsta massagefåtölj så kan längre personer tycka att dom inte sitter helt optimalt. Tips är att manuellt sänka ner benpartiet och ev även ryggpartiet för att hitta bästa position.

Valutata 5 stelle su 5

Det hjälper mig varje dag efter jobb…

Det hjälper mig varje dag efter jobb för att ta bort stelheten i ryggen och nacken!
Det är mer än bra ersättare till massör nu i Corona tider.

17 marzo 2021

Risposta di Massageprodukter.se

Det gläder oss att du har stor hjälp av din massagekudde! Tänk också att användningsområdet är större än till bara rygg och nacke. Lägg den på golvet för trötta fötter eller på magen vid behov😀

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più