Scopri cosa dicono le persone
Martin on ollut isossa roolissa oman verkkokauppani ylläpitämisessä. Aitoa ammattitaitoista palvelua positiivisella asenteella. Suositteli minulle ajankohtaisia palveluita ja neuvoi niiden toiminn... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
At Martin Gembege business growth-oriented web development agency, we specialize in creating high-converting WordPress sites and e-commerce stores tailored to your business needs. Our services include seamless integrations, speed optimizations, and automation, ensuring a powerful online presence. We are dedicated to enhancing your business growth through innovative web solutions. Trust us to turn your website into a revenue-generating machine. Visit Martingembege.fi to learn more. We serve clients in Finnish & English.
Informazioni di contatto
Le persone hanno visualizzato anche
Huippuosaaja
Iso suositus Martinista, joka on aivan huippuosaaja. Martin on auttanut meitä meidän verkkokaupan kehittämisessä todella ammattitaitoisesti ja tehokkaasti ja kaikkiin kysymyksiin saa selkeät vastaukset. On kiva asioida hänen kanssa, kun on aito halu auttaa meitä onnistumaan. Suosittelen kaikille ketkä tarvitsee superosaajaa verkkokauppaan liittyvissä asioissa. Kiitos Martin!
Tietää paljon verkkokauppa myynistä ja…
Tietää paljon verkkokauppa myynistä ja jakaa laajalti tietoa.
Very knowledgeable and professional…
Very knowledgeable and professional service. We worked with Martingembege on an e-commerce project, and the experience has been excellent. The collaboration has been smooth, communication has been fast and clear, and their work shows real expertise. The project is progressing well, and I can confidently recommend them to others.
Shopify
Kiitos Martin kaikista vinkeistä ja neuvoista, olet professional! :)
Mukavaa ja asiantuntevaa palvelua
Mukavaa ja asiantuntevaa palvelua! Ollaan yapatty ja auttanut mua tiktokissa
Mahtava palvelu
Sain Martinilta erittäin selkeät ja nopeat vastaukset kysymyksiini.💪
Huippu palvelu!
Martin tarjoaa aivan huippuluokan palvelua, joka on suunniteltu tukemaan yrityksesi kasvua verkossa. Asiantuntemuksensa WordPress-sivustojen ja e-commerce -kauppojen kehittämisessä on kieltämättä todella vaikuttavaa. Koko prosessi on räätälöity liiketoiminnan tarpeisiin, ja he tekevät sen uskomattoman sujuvasti. Integraatiot ovat saumattomia, sivustot toimivat nopeasti ja automaatiot ovat täysin ajantasalla – kaikki tämä tukee vahvan verkkonäkyvyyden rakentamista.
Palvelu on asiakaslähtöistä ja todella tehokasta. Martinin tiimi ei vain luo verkkosivustoa, vaan he keskittyvät tuomaan lisäarvoa liiketoiminnalle, tehden verkkosivustosta todellisen tuloksentekijän. On ollut ilo työskennellä heidän kanssa, kun ovat vielä aina tavoitettavissa!
Jos tarvitset innovatiivisia verkkoratkaisuja, jotka tukevat yrityksesi kasvua, suosittelen ehdottomasti!
5/5!
Martinin kanssa työskentely oli selkeää ja mukavaa! Kommunikointi oli helppoa ja nopeaa ja lopputulos toimi erinomaisesti. Suosittelen!
Kotisivut Tmi yritykselleni…
Teetin omat kotisivut Tmi yritykselleni Martinin ja hänen tiiminsä avulla. Heidän palvelunsa oli kaikinpuolin kiitettävä. Alkupalaverin jälkeen nettisivut rakentuivat hyvässä tahdissa ja tämän lisäksi yhteyttä pidettiin koko ajan varmistaen, että tulos on sellainen kuin on toivottu. Loppusilaus oli vielä itse käyttökoulutus WordPress alustalle, jotta pystyy itse tekemään lopulliset tekstit, ym. Jos haluat hyvää palvelua ja, että sinua kuunnellaan kokonaisvaltaisesti, niin voin suositella Martinia ja hänen tiimiänsä.

Risposta di Martingembege
My experience with MG agency has been…
My experience with MG agency has been fantastic. I have worked with many web design companies and MG agency is by far the most skilled and professional I have encountered. MG agency is intuitive and applies an outstanding amount of care and creativity to each project.
If you're starting a new business or upgrading an existing site, I strongly recommend using MG agency. Martin is friendly, knowledgeable, and dedicated to producing a high quality product.
I look forward to many opportunities to partnering again with MG Web development services.

Risposta di Martingembege
Oma nettisaitti tehtiin ripeästi ja hyvällä fiiliksellä, voimakas suositus!
Oma nettisaitti tehtiin ripeästi "avaimet käteen periaatteella". Siihen kuului kaikki, kuvaamisesta itse nettisivujen rakentamiseen. Ja kaikki tehtiin nopeasti, yhdessä ideoiden ja toteuttaen. Martin & kumppanit ovat tosi ammattitaitoisia ja apua saa aina heti, kun jokin asia jäi mietittyttämään. :)

Risposta di Martingembege
Todella hyvää ja asiantuntevaa…
Todella hyvää ja asiantuntevaa palvelua, hommat hoituu nopeasti ja ilman ongelmia

Risposta di Martingembege
Asiantuntemusta ja aitoa välittämistä!
Tuli olo, että minua oikeasti kuunnellaan ja että minun yritystoimintaani halutaan aidosti viedä eteenpäin ja kehittää. Yhteyden sai helposti ja kaikki hoitui ripeässä aikataulussa. Sain enemmän kuin odotin saavani!

Risposta di Martingembege
Todella ystävällinen ja asiantunteva…
Todella ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Teimme yhdet kotisivut kokonaan ja toisia päivitettiin. Lisäksi saimme henkilökohtaista opastusta sivujen käyttöön.
Sivut on raikkaat ja toimivat juuri sellaiset kun olimme toivoneet.

Parempi kuin uskalsin odottaa
Martin ymmärsi nopeasti mitkä olivat tarpeeni ja toteutus oli häkellyttävän hyvä. Toimitus oli nopea ja kaikki meni kuten oli sovittu. Suosittelen lämpimästi.

Ensiluokkaista palvelua
Martin on ollut isossa roolissa oman verkkokauppani ylläpitämisessä.
Aitoa ammattitaitoista palvelua positiivisella asenteella. Suositteli minulle ajankohtaisia palveluita ja neuvoi niiden toiminnasta. Hädän iskiessä Martin keksii ratkaisun ja tilanne on taas hallinnassa.
Paras mahdollinen tyyppi, jonka kanssa lähteä rakentamaan verkkokauppaa. Apu on ollut aina saatavilla, kun sitä on tarvinnut<3

Tuotekuvaus käsittely
Palvelu oli ammattimaista ja asiat tehtiin niin kuin oltiin sovittu ja ajallaan.

Henkilökohtainen ja nopea palvelu
Henkilökohtainen ja nopea palvelu. Toiveet ja muutosehdotukset otettiin hyvin vastaan. Todella hyvä lopputulos.

Sulavaa ja luotettavaa
Teimme Martinin kanssa 3D-visualisointiin liittyvän verkkosivujen kehitysprojektin ja voin suositella häntä erittäin lämpimästi. Tehokas moniosaaja, jonka kanssa yhteistyö oli mutkatonta ja lopputulos oli parempi kuin olisin osannut koskaan odottaa. :)
Turvaudun miehen apuun myös jatkossakin!

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.