Martin og teamet er de kjempe flinke til og lage fine treningsprogram etter det behovet man har, jeg har fått et kjempe bra treningsopplegg opp mot sykkelritt og det har fungert kjempe bra, ikke min... Leggi di più

Veldig fornøyd med min periode hos Martin og teamet. Gode trenings-og matplaner, som man får være med å diskutere og endre på om der er behov. God oppfølging og motivasjon, teamet svarer alltid fort,... Leggi di più

Eg har hatt nokre mnd med Martin som coach og er super fornøgd. Oppsettet med treningsplan og matplan var veldig bra. Oppfølgninga var også upåklagelig. Om det var noko som ikkje fungerte eller eg h... Leggi di più

Fantastisk god hjelp å få hos Martin. Han har vært utrolig flink til å tilrettelegge det som passet meg best for å nå mitt mål. Ikke bare fikk jeg oppnådd en ganske syk fysikk, men også sitter jeg igj... Leggi di più

1. Personal trainer

Tilrettelagt og personlig online coaching for alle som virkelig er klare for å nå sitt mål.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Beste coachen

Martin er en stjerne når det kommer til arbeidet sitt. Han vet hva som trengs og gjøre og følger opp akkurat som jeg trenger det.

Kunne ikke vært mer fornøyd med resultatene jeg har oppnådd på den tiden jeg har vært under coachingen.

Stjerne fyr og ville anbefalt alle å velge han som sin coach. Spesielt til de som trenger ett ekstra push og veiledning.

9 maggio 2024

Veldig profesjonell og dyktig coach

Veldig profesjonell og dyktig coach. Han har mye erfaring og vet godt hva han snakker om. Flink til å motivere, støtte og følge opp. Veldig trivelig og alltid blid når man prater sammen. 10/10

6 maggio 2024

Beste coachen!

Her har du en coach som virkelig legger sjelen sin i arbeidet han gjør med kundene sine! Føler meg utrolig ivaretatt, og han tar lager et opplegg som er skreddersydd og tar hensyn til alt! Skulle aldri vært foruten, gulle god!!

6 maggio 2024

Martin gir deg resultater!

Martin er en helt fantastisk god coach! Legger godt til rette for at du skal lykkes og nå dine mål! God motivator og han bryr seg virkelig om reisen din. Spennende og gode måltider som man ikke blir lei og bra treningsopplegg. Anbefaler Martin på det sterkeste!!💪🏻

26 aprile 2024

Utrolig fornøyd!

Utrolig fornøyd!
Martin kommuniserer godt og legger til rette for å lage en personlig plan for dine mål. Han er motiverende og har tydelig god kunnskap som gjør han istand til å forklare alt i dypere grad. Det gir meg som kunde en sterk mestringsfølelse og større forståelse for hva prosessen går ut på og hvorfor forskjellige valg blir tatt.🫶🏽

23 aprile 2024

Anbefales på det sterkeste

Jeg kontaktet Martin da progresjonen min på trening stoppet helt opp. Etter bare noen uker med Martin som coach, så har jeg hatt stor progresjon på trening og er på god vei til å oppnå målene mine.
Anbefaler på det sterkeste å ta kontakt med Martin!

23 marzo 2024

Utrolig dyktig coach🦍

Med Martin som coach får du ikke bare en person som er dedikert til å hjelpe deg til å nå dine mål, men du får også en støttespiller som tilbyr tett oppfølging, konstruktiv feedback og motivasjon fra øverste hylle.

Du får tilgang til en app der Martin skreddersyr både treningsprogram og en kostholdsplan etter dine behov. Ettersom han følger deg opp kontinuerlig, vil han også tilpasse planen etter hvert som du og dine behov utvikler seg. Han tilrettelegger alt som er nødvendig for at du skal lykkes; det er bare opp til deg å legge inn innsatsen på kjøkkenet og på gymmen.

Etter snart tre måneder med Martin har jeg hatt en progresjon som har gått over all forventning. Dette opplegget har vært en total game-changer for meg i treningsreisen min. Jeg kan virkelig anbefale denne karen fra Volda som coach! 🦍

24 marzo 2024

Herlig type som virkelig har kontroll på det han driver med.

Grunnen til jeg valgte Martin er jeg føler han er ganske genuin å veldig jordnær person.Han hjelper til med øktene og tilpasser etter hva det skulle være. dette gir deg det lille ekstra både på gymmen og i butikken. Å når det er litt tungt eller ting sklir litt ut så er han der å hjelper til.
Storfornøyd med han som støttespiller.
Jeg syns han er Veldig ryddig.

18 marzo 2024

Kunne ikke bedt om en bedre coach

Kunne ikke bedt om en bedre coach. Han ordner gode opplegg tilpasset meg, endrer om det er noe jeg ikke syns fungerer eller ønsker forandring på! Men det beste med Martin for meg er den den mentale backingen, han motiverer meg om jeg trenger det, og gir råd! Anbefaler Martin på det sterkeste!

18 marzo 2024

Et idol og mentor!!

Martin er den beste treneren du finner der ute🥇 han har fått meg til mål jeg ikke viste jeg kunne selv nå! Beste støtte spilleren å ha i ryggen og er der alltid med gode tips og triks!! Anbefales på det sterkeste!

17 marzo 2024

Champ martin

Uten martin hadde eg ikke komt så langt som eg har nå! Har hatt både oppturer og nedturer men martin har altid vært der og støtta meg og fått meg opp igjen. Så om du vil sette i gang med trening og trenger litt hjelp så er martin den du burde kontakte!

1 gennaio 2024

Beste online coach’en på denne jord

Vis du vil nå målene dine velger du Martin. Han er dedikert i jobben sin, dyktig, stiller opp og vet absålutt hva han driver med! Du vil få en matplan fyllt med god mat, ett treningsprogram skredder sydd til deg og din kropp og en oppfølging som er helt insane🤝 om du vil få gale gainz join bahl sitt crew💪

21 febbraio 2024

Martin er virkelig å anbefale!

Martin er virkelig en utrolig god kar. Han er lett tilgjengelig, lett å prate med, deler gode erfaringer/tips og gir masse gode og sunne måltider som hjelper med å holde seg innenfor de kaloriene man skal❤️ Er det noe som ikke fungerer så setter han i gang og endrer ting slik at det funker for den enkelte. Virkelig å anbefale

20 febbraio 2024

Dedikert, kompetent og tilstede!

Dedikert, faglig dyktig og tilstede!
Martin er flink på å se behov, tilpasse og justere underveis. I tillegg til å være faglig dyktig er han ydmyk og evner å lytte til hva behovene dine måtte være og peke deg i rett rettning utifra det. Anbefales på det varmeste.

1 novembre 2023

Fantastisk PT

Martin har en fantastisk egenskap i å vere motiverende, kunnskapsrik og ærlig. Har aldri hatt mer treningsmotivasjon og treningsglede enn det eg har når. Samtidig har eg aldri vert tryggere på hva eg gjør eller skal gjøre på gymmen, og vet at eg alltid har god hjelp om det trengst. Vil anbefale Martin til alle som vil gjøre en endring!

11 gennaio 2024

Fantastisk coach og person!

Har hatt Martin som coach i rundt et halvt år. Om ein lurer på noke, enten det er trening/kosthold eller andre ting så er han der og svarer. Han bryr seg om deg og blir fort meir ein kompis enn berre coach.

For min del har opplegget gitt store resultatet på kort tid. Det krever sjølvsagt innsats, men med Martin i ryggen blir det ufattelig mykje enklare å få jobben gjort. Skreddarsydde treningsprogram og tilpassinger der det er nødvendig.Fysisk form, energinivå og generell helse er langt bedre enn før eg starta med Martin.

Anbefalast på det sterkaste! Med ein coach som Martin lærer ein veldig mykje om kosthold og trening og vil etter kvart kunne stå på egne bein.

10 gennaio 2024

Tidens coach til alle og enhver!!

Jeg er veldig fornøyd med Martin, og det å velge han som coach var definitivt det rette valget for meg! Han viser genuin interesse i målene du har og blir drit glad og stolt (kanskje til og med mer enn hva du selv blir) når du gjør fremskritt innenfor målet ditt. Martin bringer frem motivasjon du ikke visste du hadde selv, og sørger for at du har en gjennom tøffe perioder som du ikke ønsker å skuffe!! Med Martin får du god oppfølgning og endringer etter ditt behov underveis i prosessen.

Martin er tidenes coach og ville absolutt anbefalt han til alle som er på utkikk etter å gjøre livsendringer!

10 gennaio 2024

Beste coachen!

Jeg har nå brukt Martin som min coach i 3 måneder og er så utrolig fornøyd og kommer til å fortsette å få hjelp av han.
Han bryr seg oppriktig om sine klienter å gjør det han kan for å hjelpe deg på veien. Det er definitivt den beste coachen jeg har vært borti med masse kunnskap og lidenskap for jobben han gjør for andre.
Har du en kjip dag eller uke så får han deg alltid til å ville fortsette å jobbe mot di målene du har satt deg 🙏 selv om du av og til ønsker å gi opp så er han alltid der å får deg i bedre humør og styrke til å kjøre på videre.
Det som jeg setter veldig pris på er at en ikke går på diett når en får hjelp av Martin. Du kan spise så å sei det du vil innenfor visse makroer noe jeg setter veldig pris på.
Det er en investering av egen helse en ikke vil angre på. Jeg har merket stor forskjell på både min fysiske helse men også min psykiske helse etter jeg fikk Martin som coach 🙏
Så jeg kan anbefale Martin på det sterkeste til både nybegynnere som ønsker en forandring eller viderekommne.

20 dicembre 2023