Jeg har handlet med Peter/Markandiseren et par gange og har fået god behandling hver gang +et godt råd med på vejen, hvis han mente, det var nødvendigt. Butikken i Virum er lidt af en skattekiste, isæ... Leggi di più

Ualmindelig god service. Jeg fandt en rigtig fin design reol på DBA, Marskandiseren havde til salg. Og da jeg ikke havde muligheden for selv at hente den startede Marskandiseren bilen op og kørte hjem... Leggi di più

Endnu en gang har marskandiseren leveret fine varer til fair priser. Kan absolut anbefales at handle med Peter.

Vi købte en skænk og lampe hos Marskandiseren. Vi oplevede en god service og et imponerende udvalg af spændende antikviteter og flotte, unikke møbler. Han åbnede butikken op for os en lørdag udenfor... Leggi di più

1. Negozio di articoli usati
  2. Negozio di antiquariato
  3. Negozio di arredamento da giardino
  4. Servizio di sgombero case
  5. Negozio di mobili usati

Vi køber og sælger gode brugte møbler og finurligheder. Der sælges ad flere salgskanaler. Besøg min profil på dba.dk https://www.dba.dk/saelger/marskandiserens-brugte-moebler-og-totalrydning/dbaboost/04a0dd65-7618-41dc-8796-cabe9cef81b6 Varerne kan besigtiges efter aftale eller i butikken, Grønnevej 79, 2830 Virum. Butikken er åben: Tirsdag 13.00 - 18.00 og Torsdag 13.00 - 20.00 eller efter aftale. Vi har stor respekt for kundernes følelser i f.m. rydning/køb af deres kæres dødsbo. Læs derfor beskrivelsen på min hjemmeside marskandiseren.com

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Rigtig god service og varen var som…

Rigtig god service og varen var som beskrevet. Peter bragte også den tunge stol ud til min mors plejehjem 😊
Kan varmt anbefales.

3 aprile 2022

Kære Anett

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Jeg håber, din mor er glad for stolen.

Tak for en god handel

Tak for en god handel, glæder mig til at få vores fine jernlåge op og tak for virkelig god service og udbringning:)
Kan kun anbefales og vi kommer bestemt igen.

9 marzo 2022

Hej Mette,

Det er altid dejligt med glade kunder, så mange tak for din anmeldelse - og tak for handlen.

Fantastisk service

Fantastisk service! Købte varen til en rimelig pris og fik den leveret til døren super hurtigt. Gid det altid var så nemt. 1000tak ☺️

7 gennaio 2022

Hej Lisa,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Peter

Rigtig god købsoplevelse hos marskandiseren

Vi har handlet med marskandiseren idag og havde en rigtig god købsoplevelse: Varen blev kørt til døren, og det var en god og dygtig handlende, et rigtig godt møbel til en god pris. Vi er meget tilfredse.

24 novembre 2021

Hej Lise,

Fuldstændig fantastisk

Fuldstændig fantastisk! At handle med Peter er helt perfekt.. fik både leveret det og god pris og Peter kommer med godt hunør og venlighed. 5 stjerner herfra

15 ottobre 2021

Hey Christina,

Tusind tak for din mega fine anmeldelse.

Og tak for handlen.

Mange glade hilsener

Super god handel med Peter

Super god handel med Peter. Jeg købte et "nyt" skrivebord magen til det, jeg desværre havde fået ødelagt i montering og fik oven i købet rabat samt leveret/afhentet gratis. Tak for en prima service.
Hilsen
Trine

14 settembre 2021

Hej Trine,

Peter

Super handel 👍 ⭐⭐⭐⭐⭐ købt 2 havestole via…

Super handel 👍købt 2 havestole via DBA. (helt nye og ubrugte). Hurtigt svar/frisk og god tone 😁.
Stolene blev leveret med 2 puder 👏 1000-tak for respektfuld handel ⭐⭐⭐⭐⭐
Desuden mange spændende varer...

12 agosto 2021

Hej Inger Petersen,

Tak for din fine anmeldelse.

Peter

Gode møbler og super service

Peter har leveret flere møbler til mine boligopgaver og det har hver gang været ‘lige i skabet’. Regulære varer, god service og super samarbejde. Helt sikkert ikke sidste gang (: mvh Tina Dalbøge bolig-stylist.dk

10 febbraio 2021

Hej Tina,

Tak for din fine anmeldelse.

Og tak for det gode samarbejde.

De bedste hilsener

Børneskrivebord

God service og kommunikation og varen var fin.

6 dicembre 2020

Hej Julie,

Super kommunikation og service

Vi har købt det smukkeste klædeskab i teaktræ. Leveret på adressen, super kommunikation.

2 dicembre 2020

Hej Anne,

Mange hilsner

Skænk i teaktræ

Jeg har købt en lille skænk. Kontakt, køb, pris og levering - alt I fineste orden.
Så glad for mit nye møbel. Tak :-)

Bh Lise

20 maggio 2020

Hej Lise

Rigtig fin cykelhandel via DBA

Rigtig fin cykelhandel via DBA. God kommunikation og super service. Kan sagtens anbefales.

29 marzo 2020

Hej Trine,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den betyder meget for os.

Marskandiseren

De bedste anbefalinger til Marskandiseren i Vanløse.

Peter havde en vejrhane, som lige kunne passe på min tagryg, men som ikke lige passede ind i mit budget. Jeg fik en meget favorabel aftale og nu står den smukke vejrhane hjemme hos mig, klar til at blive monteret. De bedste anbefalinger herfra.

3 dicembre 2019

Hej Charlotte,

Peter

Super god oplevelse at handle med…

Super god oplevelse at handle med Marskandiseren. Fik kontakt gennem DBA og lavet aftale om handel og levering af skab. Hurtig svar på sms og generelt god service og vejledning. Kan klart anbefales.

24 novembre 2019

Hej Janne,

Købte en rejsekuffert igennem DBA

Købte en rejsekuffert igennem DBA. aftalte med Peter at vi skulle hente den næste dag. 3 timer senere blev den leveret ved døren, da Peter alligevel var ude at køre. Super super service. Vil absolut ikke tøve med at handle med Peter igen.

Kenneth Nielsen
Glostrup

20 marzo 2019

Hej Kenneth,

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Det er også et fint stykke arbejde, du har lavet med kisten. Super fin.