Endnu en gang har marskandiseren leveret fine varer til fair priser. Kan absolut anbefales at handle med Peter.
Jeg har handlet med Peter/Markandiseren et par gange og har fået god behandling hver gang +et godt råd med på vejen, hvis han mente, det var nødvendigt. Butikken i Virum er lidt af en skattekiste, isæ... Leggi di più
Ualmindelig god service. Jeg fandt en rigtig fin design reol på DBA, Marskandiseren havde til salg. Og da jeg ikke havde muligheden for selv at hente den startede Marskandiseren bilen op og kørte hjem... Leggi di più
Vi købte en skænk og lampe hos Marskandiseren. Vi oplevede en god service og et imponerende udvalg af spændende antikviteter og flotte, unikke møbler. Han åbnede butikken op for os en lørdag udenfor... Leggi di più
- Negozio di articoli usati
- Negozio di antiquariato
- Negozio di arredamento da giardino
- Servizio di sgombero case
- Negozio di mobili usati
Vi køber og sælger gode brugte møbler og finurligheder. Der sælges ad flere salgskanaler. Besøg min profil på dba.dk https://www.dba.dk/saelger/marskandiserens-brugte-moebler-og-totalrydning/dbaboost/04a0dd65-7618-41dc-8796-cabe9cef81b6 Varerne kan besigtiges efter aftale eller i butikken, Grønnevej 79, 2830 Virum. Butikken er åben: Tirsdag 13.00 - 18.00 og Torsdag 13.00 - 20.00 eller efter aftale. Vi har stor respekt for kundernes følelser i f.m. rydning/køb af deres kæres dødsbo. Læs derfor beskrivelsen på min hjemmeside marskandiseren.com
Slotsherrensvej 102, 2720, Vanløse, Danimarca
- 27282028
- marskandiseren@hotmail.com
- marskandiseren.com
Le persone hanno visualizzato anche
Super flink betjening og et godt møbel.
Super flink betjening og et godt møbel.

Risposta di Marskandiseren
God service. Kørte forbi med varen og gav proaktivt afslag for mindre mangel, meget behagelig at handle med.

Risposta di Marskandiseren
Peter er fantastisk at handle med.
Peter er fantastisk at handle med.

Risposta di Marskandiseren
Good communication and on time
Good communication and on time, thanks Peder!

God kundeservice
Ligesom stort set alle andre, havde vi også en rigtig fin dialog med Peter. Vi fandt et fint sofabord, som blev handlet til en fair pris. Der var mange andre flotte og sjove ting, så vi kommer helt sikkert tilbage. Fedt at vi har sådan en butik i Virum. Vores bedste anbefalinger herfra.

Risposta di Marskandiseren
Fantastisk service og hurtigt svar
Fantastisk service og hurtigt svar. Min varmeste anbefaling!

Risposta di Marskandiseren
Meget fin service og 100% i orden vare.
Meget fin service og 100% i orden vare.

Risposta di Marskandiseren
100% reel og en fair handel for begge…
100% reel og en fair handel for begge parter. Super service.

Top tjekket handel via DBA
Top tjekket handel via DBA. Jeg fik endda en venlig reminder da jeg havde glemt at svare, og Peter sørger for hurtig og effektiv levering samme dag.

Venlig og troværdig!
Første gang jeg handler hos Peter - og det bliver IKKE sidste gang! Han er venlig og hjælpsom - og varerne er hvad de udgiver sig for at være. Jeg var i den fysiske butik - men man kan roligt handle med Peter over nettet.

Imødekommenhed fra sælger
Imødekommenhed fra sælger. En̈ god ting til en god pris. Kan anbefales på alle måder

Altid troværdig
Nu har jeg handlet her en del gange, og er super tilfreds. Altid hurtig levering, hurtig kontakt og troværdig betjening . Jeg giver mine bedste anbefalinger .

Risposta di Marskandiseren
God service og gode varer
God service og gode varer. Hyggelig mand med fair priser.
Finder løsninger.

Hurtig og effektiv handel
Hurtig og effektiv handel. Fin vare, fair pris. Vi kommer igen..

Risposta di Marskandiseren
Virkelig hurtig og venlig service og…
Virkelig hurtig og venlig service og produkterne vi købte i top :-)

Rigtig god service
Rigtig god service og Peter er god til at finde en løsning der passer. Vi fik et par fine solsenge leveret indenfor et par timer. Det er bare god service.

Risposta di Marskandiseren
God og hurtig venlig ekspedition.
God og hurtig venlig ekspedition.

Havebord
Vi var meget tilfredse da vi købte vores havebord. Alt levede helt op til forventningerne. Flot bord, fair pris, billig levering og ikke mindst en god dialog. Bedste anbefalinger herfra.