Endnu en gang har marskandiseren leveret fine varer til fair priser. Kan absolut anbefales at handle med Peter.

Jeg har handlet med Peter/Markandiseren et par gange og har fået god behandling hver gang +et godt råd med på vejen, hvis han mente, det var nødvendigt. Butikken i Virum er lidt af en skattekiste, isæ... Leggi di più

Ualmindelig god service. Jeg fandt en rigtig fin design reol på DBA, Marskandiseren havde til salg. Og da jeg ikke havde muligheden for selv at hente den startede Marskandiseren bilen op og kørte hjem... Leggi di più

Vi købte en skænk og lampe hos Marskandiseren. Vi oplevede en god service og et imponerende udvalg af spændende antikviteter og flotte, unikke møbler. Han åbnede butikken op for os en lørdag udenfor... Leggi di più

1. Negozio di articoli usati
  2. Negozio di antiquariato
  3. Negozio di arredamento da giardino
  4. Servizio di sgombero case
  5. Negozio di mobili usati

Vi køber og sælger gode brugte møbler og finurligheder. Der sælges ad flere salgskanaler. Besøg min profil på dba.dk https://www.dba.dk/saelger/marskandiserens-brugte-moebler-og-totalrydning/dbaboost/04a0dd65-7618-41dc-8796-cabe9cef81b6 Varerne kan besigtiges efter aftale eller i butikken, Grønnevej 79, 2830 Virum. Butikken er åben: Tirsdag 13.00 - 18.00 og Torsdag 13.00 - 20.00 eller efter aftale. Vi har stor respekt for kundernes følelser i f.m. rydning/køb af deres kæres dødsbo. Læs derfor beskrivelsen på min hjemmeside marskandiseren.com

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

God service

God service. Kørte forbi med varen og gav proaktivt afslag for mindre mangel, meget behagelig at handle med.

3 settembre 2025

Kære Ronnie,
Tusind tak for, at du brugte tid på at lave den fine anmeldelse.

God kundeservice

Ligesom stort set alle andre, havde vi også en rigtig fin dialog med Peter. Vi fandt et fint sofabord, som blev handlet til en fair pris. Der var mange andre flotte og sjove ting, så vi kommer helt sikkert tilbage. Fedt at vi har sådan en butik i Virum. Vores bedste anbefalinger herfra.

19 agosto 2025

Kære G A

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sætter jeg stor pris på.

I skal være hjertelig velkomne igen.

Venlig, hjælpsom og fair

Fair, venlig og hjælpsom

7 agosto 2025

Kære Emilia,
Tusind tak for, at du gav dig tid til at lave denne fine anmeldelse.

Top tjekket handel via DBA

Top tjekket handel via DBA. Jeg fik endda en venlig reminder da jeg havde glemt at svare, og Peter sørger for hurtig og effektiv levering samme dag.

21 luglio 2025

Kære Susanne,
Tak for handlen - og for din positive anmeldelse her.
Vi samler på gode kunder, og du er en af dem.

Venlig og troværdig!

Første gang jeg handler hos Peter - og det bliver IKKE sidste gang! Han er venlig og hjælpsom - og varerne er hvad de udgiver sig for at være. Jeg var i den fysiske butik - men man kan roligt handle med Peter over nettet.

16 luglio 2025

Kære Holger,
Tak for de fine ord. Vi sætter stor pris på, at du har brugt tid på at lave en anmeldelse af din handel hos os.

Mange hilsner

Imødekommenhed fra sælger

Imødekommenhed fra sælger. En̈ god ting til en god pris. Kan anbefales på alle måder

26 giugno 2025

Kære Niels Erik Høybye,
Tak for din fine anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive at lave anmeldelsen.

Mange hilsner

Altid troværdig

Nu har jeg handlet her en del gange, og er super tilfreds. Altid hurtig levering, hurtig kontakt og troværdig betjening . Jeg giver mine bedste anbefalinger .

14 luglio 2025

Kære Ane,
Mange tak for at bruge din tid på at lave en dejlig og positiv anmeldelse og anbefaling.

Tak for handlerne.

Peter

God service og gode varer

God service og gode varer. Hyggelig mand med fair priser.
Finder løsninger.

2 luglio 2025

Kære T,
Tusind tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot.

Hurtig og effektiv handel

Hurtig og effektiv handel. Fin vare, fair pris. Vi kommer igen..

3 luglio 2025

Kære Hampeter,
Tak for at tage dig tid til at lave en anmeldelse på Trustpilot. Det sætter jeg stor pris på.

Tak for handlen.

I skal være velkomne igen.

Peter

Virkelig hurtig og venlig service og…

Virkelig hurtig og venlig service og produkterne vi købte i top :-)

28 giugno 2025

Kære Julie,
Mange tak for at bruge tid på at lave en fin anmeldelse på Trustpilot. Det betyder meget for mig.
God sommer!

Rigtig god service

Rigtig god service og Peter er god til at finde en løsning der passer. Vi fik et par fine solsenge leveret indenfor et par timer. Det er bare god service.

21 giugno 2025

Kære Olav,
Det er en ren fornøjelse at handle med kunder, som jer.

Tusind tak for, at I også tog jer tid til at lave en flot anmeldelse på Trustpilot.

Vi er meget taknemmelige.

Peter

God og hurtig venlig ekspedition.

God og hurtig venlig ekspedition.

20 giugno 2025

Kære Lars,

Tusind tak for, at du tog dig tid til at lave en fin anmeldelse på Trustpilot.

Venlig og fair handel

Venlig og fair handel - hurtig levering

10 giugno 2025

Kære Ina,

Tusind tak for, at du tog dig tid til at lave den fine anmeldelse på Trustpilot.

Det betyder meget for os.

Havebord

Vi var meget tilfredse da vi købte vores havebord. Alt levede helt op til forventningerne. Flot bord, fair pris, billig levering og ikke mindst en god dialog. Bedste anbefalinger herfra.

16 maggio 2025

Kære Lars,
Det er en stor glæde at få den slags beskeder.
Tusind tak for, at du tog dig tid til at lave din fine anmeldelse.
Og mange tak for handlen.