Niet eens de ene ster waard. Betaald, niks gekregen, klantenservice die je in een loop zet steeds dezelfde mail stuurt. Eigenlijk zouden we gezamenlijk aangifte moeten doen. Ze waren eerst bergman mod... Leggi di più
Ook ik ben hierin getrapt. Zag een schitterrende winterjas voorbijkomen en was verliefd ook had ik sandalen gezien. Na bestelling duurde het zo'n 3 weken voordat ik de bestelling binnen had. Ent... Leggi di più
Antwoord van Marnessemode op mijn review is heel vriendelijk, maar actie tot oplossing of voorstel blijft uit. Is heel jammer, maar ligt helaas in de lijn van mijn verwachting over deze firma!
Jurk is oké maar de kleur was iets anders dan op de foto, een beetje teleurstellend. Verder niks mis mee en retourneren ging gelukkig makkelijk. Twijfel of ik nog een keer bestel.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 84% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Pas op! Dropshipping van goedkope troep uit China
Moest helaas wel één ster geven ivm de review maar dat is nog teveel. Op de foto’s ziet het er goed uit. Komt de kleding, na weken, binnen, blijkt het goedkope Chinese troep. Het lijkt wel carnavals kleding, de stoffen zijn bijna van plastic.
Bedrijf doet erg moeilijk bij retourneren, willen dat je foto’s opstuurt zodat zij met het team gaan overleggen. Als ik mijn recht benoem, krijg ik ineens 10% korting met het advies om het te verkopen. Blijf ik zeggen te willen retourneren, wordt de korting 15% maar het blijft goedkope troep.
Ga alles terugsturen voor €25,00, daarnaast wellicht nog invoerrechten betalen, en maar afwachten of ik mijn geld ooit terug krijg.
Tip voor kopers; als je goedkope Chinese kleding prima vindt, koop het dan zelf bij Sheïn. Dan betaal je tenminste niet te veel.
Veel spijt dat ik hierin ben getrapt. Ik ga daarnaast ook een melding doen bij de ACM over de gang van zaken.

Eigenlijk niet eens 1 ster waard
Eigenlijk niet eens 1 ster waard, slecht bedrijf, niet gekregen wat ik had besteld.
Retourneren kost veel geld, ondanks verkeerd geleverd, moet je toch nog een 10 of 20% verzendkosten betalen.
Daar niets bestellen !!!!!!!!

Niet bestellen oplichters
Niet bestellen oplichters
De Consumentenbond waarschuwt consumenten om niets te bestellen bij Bergman Mode. De omstreden kledingwebshop is inmiddels offline gehaald, maar daarmee lijkt het probleem niet verdwenen. De eigenaar heeft volgens de bond een nieuwe webwinkel geopend onder de naam Marnesse Mode

Bestel niks!!!
Bestel niks!!!! Ze raken pakket kwijt tijdens retour en je kunt fluiten naar je geld. Hiervoor hete ze Bergman mode. Telefonisch zijn ze niet te bereiken. En is maar 1 medewerker zoe of ook wel een chatbot. Want ze werkt 7 dagen in de week.

Opgelicht
Opgelicht. Krijg na weken wachten een soort gordijn opgestuurd dat voor blouse moet doorgaan. Lijkt voor geen meter op de foto van de Bergman/Marnesse site. Wees niet zo dom als ik en trap er niet in.

Risposta di Marnessemode
Heb een bestelling bij Bergman Mode…
Heb een bestelling bij Bergman Mode gedaan, ik wacht nu al 3 weken op de levering. Intussen bestaat Bergman Mode niet meer en is het Marnesse Mode geworden.
Het enige wat je krijgt is, uw bestelling komt er aan.

Risposta di Marnessemode
Let op en bestel hier niets
Let op: Dit is de nieuwe naam van het offline gehaalde Bergman Mode!Review:Trap hier niet in! Dit bedrijf zat tot voor kort achter Bergman Mode (Dorcom Digital). Zodra die website offline werd gehaald vanwege de enorme hoeveelheid klachten en de waarschuwing van de Consumentenbond, zijn ze direct onder de naam Marnesse Mode verdergegaan. Het is exact dezelfde misleidende dropshipper. Kleding komt rechtstreeks uit China, de kwaliteit is ondermaats en ze weigeren de wettelijke retourkosten te vergoeden of het volledige aankoopbedrag terug te storten. Bestel hier absoluut niets!

Risposta di Marnessemode
Waardeloos loos bedrijf !!!!
Waardeloos loos bedrijf laat hun kleding uit China laat komen!!!
4 korte broeken besteld, niet goed natuurlijk, teruggestuurd. Moest zelf 27 euro verzendkosten betalen. Toen het in china was nog eens 22 euro inklaringskosten. Dus al met al 43 euro terug gehad van de 92 euro aanschaf.
Mijn advies : slechtste bedrijf ooit!!!!!
Koop hier niets!!!! Heb 15 mailtjes gestuurd voor ik mij geld terug had!!!
DUS PAS OP!!!!

Deze winkel heette eerst Bergmanmode
Deze winkel heette eerst Bergmanmode. Ik wacht nog steeds (2 weken) op de bestelling van een jurk die voor 40 euro en 80 euro onder twee verschillende namen werd aangeboden. Mailtje gedaan...kreeg een AI antwoord terug. Dacht slim te zijn door de goedkoopste na te bestellen.. Wat heb ik daar spijt van! Inmiddels is de naam van de webwinkel veranderd. Een onmogelijk retourbeleid. Alles komt uit China en retours zijn voor eigen kosten.

Risposta di Marnessemode
Just a rip off from china
Just a rip off from china. They had Bergman Mode before and they went out of business. If you want to return your products it costs 54 euro to China. They pretend they are Dutch …

Risposta di Marnessemode
Zelfde bedrijf als Bergmanmode.com…
Zelfde bedrijf als Bergmanmode.com nieuwe naam zelfde dropshipper niet kopen hier

Risposta di Marnessemode
Was bergmanmode, een en al ellende!
Naam veranderen! Wat een flut webshop. Geld nog steeds niet terug.

Oplivhters,voorheen Bergman mode
Oplivhters,voorheen Bergman mode! Hieruit heb ik een bestelling gedaan nooit aangekomen! Geen hulp,maar doorschuiven rtc. Dus OPGELET!

Risposta di Marnessemode
Wat ben ik stom geweest...
Wat ben ik stom geweest dat ik niet EERST op TrustPilot heb gekeken, voordat ik een bestelling plaatste... Doe het niet... Dropshipping, oplichting, waardeloze klantenservice... Ik wil eigenlijk gewoon mijn geld terug (:

Dropchipper via China
Temu zooi, snel verder kijken.
Slechte kwaliteit
Misleidende foto’s
Belabberd retour beleid

Nog niet eens 1 ster eigelijk
Nog niet eens 1 ster eigelijk, zwembroek 2 weken voor mn vakantie besteld 2 dagen voor vertrek mail dat het binnen zou zijn. Tot het heden nogsteeds geen zwembroek en ben al bijna een maand terug.

Trap er niet in
Trap er niet in. Dit is de oude Bergman Mode. Is echt chinese troep en het retourbeleid is dramatisch. Koop er niets

Alles gaat beroerd
Zeer trage levering, slechte kwaliteit product. Je besteld in Nederland, maar het product wordt vanuit China geleverd. Een retourzending wordt erg moeilijk gemaakt. Deze Marnesse Mode heette voorheen Bergman Mode

Laat je niet foppen! Dit is Bergman mode
Laat je niet foppen door de gelikte website! Alles wordt rechtstreeks uit China geïmporteerd met levertijden die niet kloppen. Wil je retouren? Dan betaal je de verzendkosten én douane kosten voor China.
Bedrijf was eerst Bergman mode en nu Marnesse mode.
Check de reviews Bergman mode, spreekt voor zich..