Dettagli dell'azienda

4. Produzione di alimenti
  5. Azienda di lavorazione degli alimenti
  6. Azienda di import-export

Scritti dall'azienda

MARK’S Marszałkowscy to polska marka z ponad 30-letnim doświadczeniem w branży mięsnej, która z sukcesem łączy dziedzictwo tradycyjnych receptur z nowoczesnym podejściem do produkcji i jakości. Specjalizujemy się w selekcjonowanym mięsie wołowym – w tym sezonowanym na sucho i mokro – a także w wieprzowinie, drobiu, wyrobach wędliniarskich, konserwach i daniach gotowych. Nasze produkty powstają z myślą o najbardziej wymagających klientach. Nasze wyroby trafiają do ponad 40 krajów, m.in. w Europie, Azji i Afryce. Współpracujemy zarówno z klientami indywidualnymi, jak i sieciami handlowymi, gastronomią oraz partnerami B2B. Naszą jakość potwierdzają liczne nagrody i prestiżowe certyfikaty, m.in. IFS FOOD oraz BRC Global Standard for Food Safety. Każdy etap naszej działalności opiera się na dbałości o szczegóły, zaufaniu i pasji do doskonałego smaku. MARK’S to synonim jakości, niezawodności i nowoczesnego podejścia do tradycji.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Chciałbym bardzo serdecznie podziękować…

Chciałbym bardzo serdecznie podziekować za wspaniały i przejrzysty asortyment w waszym sklepie. Smaczne wędliny jak również dobre produkty. Nie można pominąć oczywiście wspaniałej i profesjonalnej obsługi. Pozdrowienia dla Pań z Głuchołaz jak i całego zakładu MARK'S Marszałkowscy

25 novembre 2025

Panie Danielu,

Bardzo dziękujemy za tak ciepłe i motywujące słowa!
To dla nas ogromna satysfakcja, że docenia Pan zarówno jakość naszych produktów, jak i pracę naszego zespołu.

Dziękujemy za zaufanie i serdecznie pozdrawiamy!

16 giugno 2025

Pani Ewo,

dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszy nas, że jest Pani zadowolona z obsługi.

Będzie nam miło gościć Panią ponownie!

Pyszna kiełba na grilla😉

22 giugno 2025

Panie Tomaszu,

dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że nasza kiełbasa spełniła oczekiwania i dobrze sprawdziła się podczas grillowania.

Zapraszamy ponownie!

Świetna obsługa

Bardzo miła obsługa, zawsze świeże produkty, polecam

9 giugno 2025

Pani Agnieszko,

bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i polecenie naszych produktów. Miło nam, że nasze produkty oraz poziom obsługi spotkały się z Pani uznaniem.

Zapraszamy ponownie!

Świetne produkty

Świetne produkty, bogaty asortyment i przemiła obsługa w sklepach firmowych! Jestem Klientką od lat :)

30 maggio 2025

Pani Sylwio,

serdecznie dziękujemy za wieloletnie zaufanie oraz pozytywną opinię na temat naszych produktów i obsługi. Cieszymy się, że nasz asortyment oraz atmosfera w sklepach spełniają Pani oczekiwania.

Zapraszamy do dalszych zakupów!

Zakłady mięsne godne polecenia

Chciałbym wyrazić swoje zadowolenie z usług i produktów oferowanych przez Zakłady Mięsne Mark’s Marszałkowscy w Walichnowach. Jako stały klient doceniam nie tylko wysoką jakość wyrobów, ale również profesjonalną obsługę oraz dbałość o świeżość i smak. Mięsa są zawsze doskonale przygotowane, a wędliny wyróżniają się naturalnym aromatem i tradycyjną recepturą.

Na szczególne uznanie zasługuje też przejrzystość w zakresie pochodzenia surowców oraz przestrzeganie standardów higienicznych

25 giugno 2025

Pani Doroto,

serdecznie dziękujemy za tak ciepłe i pełne uznania słowa. To dla nas ogromna motywacja, by dalej dostarczać wyroby najwyższej jakości, przygotowane z pasją i dbałością o każdy detal.

Zapraszamy do kolejnych zakupów i życzymy smacznego!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più