Ville ikke give dem 1 stjerne, da de fortjener 0 Stjerner. :( Er endelig kommet ud af samarbejdet med dem og håber virkelig ikke der er andre der signer sig op hos dem. Ville ikke undrer mig spor, hvi... Leggi di più
Marketizer
Scopri cosa dicono le persone
Svindel fortagsomhed - ingen skal absolut arbejde med dem! De har ikke udført noget arbejde i hele 2024, og kostet mig store skattebøder og så mange fejl og mangler, der nu skal rettes op på. De har i... Leggi di più
Kasper er umulige at få fat i når man skal have indberettet moms og forsvinder fuldstændigt under radaren. Derved udfører Marketizer ikke den opgave som de har lovet. Derudover snyder de med faktura... Leggi di più
Marketizer har stået for mit regnskab i lidt over et år, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. De overtog mit regnskab i begyndelsen af 2023 og formåede på kort tid at rydde op m... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vi hjælper virksomheder med at udarbejde årsregnskaber samt hjælp til bogføring. Vi taler gerne med dig om dine behov, så vi kan finde den rigtige løsning for dig! Vi laver også markedsføring til alle slags virksomheder, hvor vi strækker os langt for at give vores kunder de bedste resultater på både internettet og sociale medier.
Informazioni di contatto
Le persone hanno visualizzato anche
Varmt anbefalet...
Jeg var meget tilfreds med den klare og informative kommunikation fra Marketizer. De gjorde processen nem at forstå, hvilket gjorde mig tryg ved min revision.

Risposta di Marketizer
Marketizer tilbyder hjælp til regnskab…
Marketizer tilbyder hjælp til regnskab i verdensklasse uden tvivl!!
vi er en nyetableret virksomhed som stod og manglede en revisor op til årsregnskabet for 2023, hvor de fleste vi ringede til enten ikke havde tid eller først kunne hjælpe efter sommerferien, dog hjalp marketizer os uden noget som helst besvær!
Jeg vil helt klart kontakte Marketizer igen og anbefale det til alle andre!

Risposta di Marketizer
Marketizer har stået for mit regnskab i…
Marketizer har stået for mit regnskab i år, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.

Risposta di Marketizer
Jeg har fået hjælp af Marketizer til…
Jeg har fået hjælp af Marketizer til min bogføring og indlevering af årsregnskab. Er blevet taget super godt hånd om og har fået professionel hjælp!

Risposta di Marketizer
Marketizer har stået for mit regnskab i…

Fantastisk service!!!
Fantastisk service, hurtig levering og spot on coaching. Kan klart anbefales!!

Risposta di Marketizer
Kommunikationen kunne være meget bedre
EDIT:
Efter jeg lavede denne anmeldelse, var der lige pludselig hul igennem til kommunikationen, og det ser nu ud til, at mit regnskab kommer i mål til tiden. De hjælper mig oveni købet med nogle huller i bogføringen. Jeg har derfor ændret den ene stjerne til fire.
OPRINDELIGE ANMELDELSE
Jeg står her et par timer før deadline, og aner ikke om mit regnskab kommer i mål.
Kommunikationen har efter betalingen fra mig for et par måneder siden, været ekstremt mangelfuld og præget af at jeg skal rykke for svar hele tiden. Jeg bliver mødt med sms’ er om at de vender tilbage - det sker bare ikke. Jeg brugte også marketizer til mit regnskab sidste år og oplevede slet ikke det samme.
Det er en ubehagelig fornemmelse ikke at vide om mit regnskab bliver indleveret til tiden og om det bliver indleveret med fejl.
Løb langt uden om marketizer hvis du værdsætter kommunikation og ordentlighed hos din revisor.

Super god service
Super god service.
De kan godt få en anbefaling

Fremragende expertise
Fremragende expertise. Altid velinformerede og klar til at svare på spørgsmål fra os der ikke er det.
Kan klart anbefales!

Kæmpe anbefaling herfra!
De overtog mit regnskab i begyndelsen af 2023 og formåede på kort tid at rydde op mit regnskab, der var ren kaos grundet tidligere revisor…
Siden da har kommunikationen med dem været fremragende, og jeg har altid modtaget hurtige svar på mine spørgsmål.
Kæmpe anbefaling herfra!

Risposta di Marketizer
Har haft Marketizer som revisor i 1 års…
Har haft Marketizer som revisor i 1 års tid nu, og har været mere end tilfreds med det arbejde de har gjort for mig, både i forhold til regnskab men også løn til mine medarbejdere.

Risposta di Marketizer
Marketizer har hjulepet os utrolig…
Marketizer har hjulepet os utrolig meget. Tidligere revisor/bogholder var for sløve. Derfor fik vi varmt anbefalet Marketizer, og de har på ingen måder skuffet os. De er meget tilgængelig, hvilket har gjort vi har kunnet få den hjælp vi ønsker. Derudover har vi også fået en masse rådgivning, som har gjort vi har fået strømlinet vores interne processor. De varmeste anbefalinger til Marketizer.

5 fortjente stjerner
Jeg har fået hjælp af Marketizer til min bogføring og indlevering af årsregnskab. Er blevet taget super godt hånd om og har fået professionel hjælp med god og hurtig service. 5 fortjente stjerner

Super tilfreds med Marketizer
Super tilfreds med Marketizer. Altid hjælpsom og altid til at regne med. Kan kun anbefales!

Risposta di Marketizer
Fantastisk service til en fair pris!
Jeg har brugt Marketizer som rådgiver og revisor i 9 måneder nu, og jeg er utrolig glad for mit valg. De har hjulpet med at gennemgå tidligere regnskaber fra 2022, og alting spiller bare. Fantastisk service til en fair pris! Kan varmt anbefales til folk som ønsker at få det med bogføring ud af hovedet.
De er super hurtige til at bogføre og…
De er super hurtige til at bogføre og gøre det månedligt, så jeg altid kan holde styr på min økonomi, nemmere bliver det bare ikke

5 ud 5 stjerner herfra
5 ud 5 stjerner herfra. Kæmpe hjælp og meget i øjenhøjde!

Risposta di Marketizer
Har intet godt at sige om dette…
Har intet godt at sige om dette foretagende.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.