Vriendelijk, goede prijs maar niet kundig
Vooraf gezegd, omdat ik verschillende medewerkers en behandelingen koos hoopte ik om een goede te vinden gezien de prijs wel goed is. Sommige medewerkers zijn wel vriendelijk, maar de kundigheid is ver te zoeken. Na mijn laatste hifu behandeling maanden terug heb ik hele vreemde hoofdpijnen en de dokter geeft aan dat dit zenuwpijn is. Dit komt waarschijnlijk door verkeerd gebruik ervan. Ze geven ook aan dat je elke 4-6 weken mag terwijl andere klinieken 6 maanden zeggen. Deze hoofdpijnen, warmte en drukkend gevoel in mijn hoofd is permanent. Hierna ben ik niet meer teruggegaan en hier wil ik andere echt voor waarschuwen!! Daarvoor heb ik andere behandelingen gehad. Ook de butlift word niet volledig uitgevoerd. Het voorbereidend werk van het losmaken van het vet wordt niet of achteraf gedaan in plaats van voor. Zo heeft de behandeling vrij weinig zin volgens andere klinieken maar bij deze kliniek geven ze aan dat het allemaal wel kan. Tevens ook mijn wimpers laten krullen en ik liep zo voor schut! Het stond alle kanten op behalve de goede. Toen ze ook mijn wenkbrauwen verfde in dezelfde behandeling liep ik met zwarte wenkbrauwen de deur uit, en ik ben blond. Ik liep compleet voor schut voor een paar weken. En ik heb ook de body sculpting gedaan waarbij ze de apparatuur op mijn billen ondersteboven zetten waardoor ik een onwijze pijn voelde door mijn lichaam wat naar boven straalde naar mijn rug en hoofd. Het was zo pijnlijk! Toen ik dit aangaf werd er niet direct gehandeld en ze zei dat de stand normaal veel hoger moest (dus ik stelde mij aan). Totdat ze besefte dat het verkeerd zat. Ik moest 2 dagen bijkomen van de pijn!