Jeg har taget kørekort til kategori B hos Marias køreskole og, jeg kan kun varmt anbefale dem. Maria er en fantastisk underviser med humor, tålmodighed og smil. Derudover vil jeg anbefale Henrik,... Leggi di più

Kan varmt anbefale Maria’s køreskole. Mange gode forskellige kørelærere man kan vælge imellem både til manuelt og automatgear. Så du vil helt sikkert kunne finde den rigtige for dig. Alt i alt en ri... Leggi di più

Dygtige og kompetente kørelærere ! Er lige blevet færdig med mit forløb hos dem og kan varmt anbefale dem. Specielt Jeff, som med en omgang tør humor og drengerøvs-energi "cruiser" en igennem det... Leggi di più

Har taget A1 MC kort hos Marias køreskole, senere opgraderet til A2, og skal helt klart også tage mit A kort hos dem. De er en fantastisk køreskole, med en mega hyggelig stemning, og et virkeligt nice... Leggi di più

1. Autoscuola

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Kæmpe anbefaling

Fantastiske mennesker der står bag dette. Fed og spændende teoriundervisning hvor man bliver guidet og indtaget. Skønne kørelærer som er rolige, virkelig gode til at lære fra sig og ikke mindst så underholdende. Alt i alt en kæmpe anbefaling

30 settembre 2024

KÆMPE anbefaling!!

Marias køreskole er et varmt og trygt sted og tage sit kørekort. Der er søde og hjælpsomme kørelærer.
Jeg valgte Marias køreskole pga der var dags hold, og at man selv kunne tilpasse sin kørsel.
Jeg valgte primært og kører med Henrik, og det gjorde jeg fordi han er en kørelære med en helt speciel ro over sig og han er meget tålmodig. Henrik er en kørelære man hurtigt finder tryghed i.

Jeg vil helt klart anbefale Marias køreskole. :-)

19 novembre 2024

Klart anbefaling!

Marias køreskole er en trygt sted at tage sit kørekort der er nogle søde og forstånde kørelære der ville hjælpe dig selv med de små ting på vejen. :)
Det jeg er er helt vild med på Marias køreskole er man selv kan passe sin kørsel ind i ens hverdag så alt passer sammen samt kørelære så man finder den helt rigtige.
Marias køreskole er en kæmpe anbefaling her fra :)

20 novembre 2024

Marias køreskole er et trygt og rart…

Marias køreskole er et trygt og rart sted at tage kørekort, med søde og forstående undervisere. Jeg valgte primært køreskolen da de har fleksible køretider, samt mulighed for at køre med forskellige undervisere i forskellige biler. Du kan derfor selv vælge den/de undervisere og køretider der passer til dig og din hverdag:) Jeg har haft et godt og strukturet forløb på køreskolen og vil helt klart anbefale dette sted!

17 novembre 2024

Kæmpe tak til Marias Køreskole for en…

Kæmpe tak til Marias Køreskole for en super godt forløb.

Jeg vil til en hver tid anbefale Marias køreskole hvis du står og skal have et kørekort. Om det er til bil, Motorcykel eller lastbil så får du helt klart Danmarks bedste oplevelse!

I jeres teori undervisning for i taget godt hånd om alle, så alle kan forstå hvad der bliver sagt og hvad de mener. Der er altid højt humør og fuld skrue på at det skal være hyggeligt.

Køretimerne har været helt unikt. At komme ud på landevejen på de ruter i har lavet er fantastisk. Det er utroligt lærerigt og samtid super fedt at man kan udfolde sig på sine køreegenskaber.

Sikkerheden er i særklasse med hjælp fra Kjærsgaard motorservice får man en varm velkomst samt en rigtig god gennemgang af sikkerhedsudstyr.

Tak for en rigtig god oplevelse.

7 agosto 2024

Hej folkens

Hej folkens. Vis i vil gå på en køreskole med hjertet med så skal i tage Marias køreskole. De er så profesionelle og engageret i deres arbejde og gør alt for at gøre dit forløb hurtigt og sjovt. Det er altid hyggeligt at være til teori da der er søret for dig med en god stemning og lidt at drikke. Har taget 2 kørekort hos dem nu og er helt igennem tilfreds. Kan helt klart anbefales fra min side af mvh Daniel

8 maggio 2024

MC kørekort hos Maria og Jeff…

Har taget MC kørekort hos Maria og Jeff ved Marias Køreskole. Det var et super veltilrettelagt, fagligt og socialt forløb, hvor teoritimerne var alsidige og sociale. Desuden var de meget fleksible i forhold til køretider, så tingene også fungerede for den enkelte elev.

Som kørelærere er Maria og Jeff meget imødekommende, pædagogiske og har blik for den enkelte elev. De får min varmeste anbefaling!

1 maggio 2024

Mc kørekort

Jeg kan varmt anbefale Marias køreskole!

Jeg har igennem hele forløbet oplevet Maria og Jeff som profesionelle og virkelig forstående mennesker. De har mødt mig på mit niveau og været god til at håndtere nervøsitet og frustrationer.
Der har været god kommunikation samt de har været god til at informere om hvornår og hvad vi skal have klar til både teori, køreprøve pg andet.

Maria og Jeff udstråler rolighed og gav god feedback under køretimerne.
Jeg oplevede på INTET tidspunkt noget negativt eller på nogle måder skæld ud eller andet i den form.

Teoritimerne blev gjort interessante samt var der plads til uddybende sprøgsmål og sjov indimellem så det ikke var kedelig undervisning.
De begge har været fleksibel under forløbet og på bedste måde forsøgt at ligge køretimer ind så folk har mulighed for at deltage.

Alt i alt har jeg haft en enormt god oplevelse og jeg føler at forløbet er gået smurt og smertefrit.

Jeg kan varmt anbefale Marias køreskole!

24 aprile 2024

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse. Jeg havde teori med Henrik samt førstehjælp som hjorde oplevelsen både sjov og spændene. Jeg havde kørelektioner med Niclas som virkelig bare gjorde det behageligt og nemt at forstå de ting der skulle ske. Alt i alt en rigtig god oplevelse😄

11 marzo 2024

Slagelses bedste køreskole

Maria er sådan en kørelærer der ser dig og dine behov og evt begrænsninger og tager hånd om dig. Jeg kom fra et ubehageligt sted og svære bekymringer, dem så Maria med det samme og fik dem hurtigt fjernet. Sammen med hende kunne jeg trygt tage op til køreprøve og bestå. Tak for dig Maria og tak til Marias køreskole.

20 settembre 2023

Helt klar value for pengene.

Helt klar value for pengene.
Tog MC kort hos Marias køreskole, med Jeff som kørelærer.

Teorien helt nede på jorden, med humor og lærdom.
Altid kolde sodavand og slik i lokalet.
Jeff for en til at være helt rolig på vejen og man føler sig sikker i trafikken.
Stort + at der lige er grillpølser til MC Køreteknisk.

29 settembre 2023