De bedste pizzaer ever! Meget autentisk med italienske råvarer og italiensk kok. Rigtig hyggelig restaurant, lidt til den rå side. Tjeneren, Eigell gav en vidunderlig service, ingen tvivl om, at hun h... Leggi di più
Fantastisk hyggelig Restaurant med helt sublim mad, dejlig stemning og fantastisk betjening. Vi var fem på besøg og vi var alle meget tilfredse med vores retter, helt forrygende mad. Jeg fik “La... Leggi di più
Vi besøgte Marcella pizza den 24 september. Havde forinden fået at vide, at vi gerne måtte have vores hund med. Både os og hund fik en hjertelig velkomst. Hundetæppe i sofaen, hvor vores hund kunne... Leggi di più
Fantastisk glutenfri pizza! Begge vores børn har cøliaki, og vi har aldrig oplevet så gode glutenfri pizzaer! Vi voksne spiste alm. pizza (de glutenfri koster lige 20 kr. ekstra, hvilket også er en l... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Utroligt tørre og brændte pizzaer
Utroligt tørre og brændte pizzaer. Jeg klagede på mail og tlf for at få en ide om det var standarden men de vendte aldrig tilbage. Når man betaler meget for en pizza ville jeg også forvente mere. De pizzaer vi modtog var uspiselige.
Virkelig gode pizzaer og pasta
Virkelig gode pizzaer og pastaretter.
Vi har spist der flere gange og prøvede take away for første gang i dag. Det var også en succes!
Lækker mad og god betjening!
hyggeligt udeservering
Enormt hyggeligt udeservering her om sommeren!
Elendig kundeservice
Ventede 1 time. Afbestilte vores 2 pizzaer da vores tålmodighed slap op. Der var flere der ventede på deres mad. Elendig kundeservice. Tjeneren nægtede at sige noget til køkkenet. Hun syntes ikke det var hendes opgave.
Absolut byens bedste pizzaer og det er…
Absolut byens bedste pizzaer og det er ikke sidste gang vi har været der.
Råvarerne er friske og bunden sprød og vi har lige sparet en tur til Italien.
Vi bestilte og fik maden på 10 minutter.
Jeg skriver sjældent anmeldelser men her blev jeg så positivt overrasket at jeg er nødt til det.
Dårlig service og ikke styr på tingene
Dårlig service og ikke styr på tingene. Vi ventede 2 timer på maden og da den endelig kom manglede 2 af retterne og 1 var forkert. Som kompensation tilbød de et afslag på regningen på 50 kr.
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse.