Fruen kommet fra Shibuya (I Tokyo), vi prøvede 2 forskellige dufte røgelsespinde. De var pakket ind i sorte æsker som hvis selv havde været i Japan og købe dem. Selve kassen det var pakket ind i... Leggi di più

Nogle super fine og gode vare. Virkelig fin service og vi fik vores ting hurtigt. Kan klart anbefale andre at handle hos Mapio.

Jeg har købt ved Mapio både ved en messe og online. I begge tilfælde har jeg oplevet en god service og været positivt overrasket over produkternes kvalitet ift. den billige pris. Ved online salget var... Leggi di più

Fantastisk serviceniveau. Jeg var temmeligt sent ude ift. hborlåe jeg skulle bruge gaven, men Mads sørgede for at få mine varer hurtigt afsted. Smuk keramik, som allerede har fået misundelige blikke... Leggi di più

1. Negozio di prodotti alimentari giapponesi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di mobili per cucina
  4. Negozio di articoli da cucina
  5. Negozio di articoli orientali
  6. Negozio di ceramiche

Jeg er enormt interesseret i Japan, kulturen og historien bag. Efter en tur dertil, kulminerede det hele i at jeg kastede mig ud i min egen import af varer derfra. Så min lille forretning består af import og salg af nøje udvalgte japanske varer; heriblandt unikt vævede luksus håndklæder og flot traditionel og nytænkt minoware keramik. Jeg har en masse spisepindesæt, til næsten enhver smag, og en række betagende yukata på knagerne. Jeg står selvfølgelig selv for at udvælge alle tingene, men mange af dem nær mig kommer også med forslag. For udvalget er enormt og det kan være svært at vælge. Dog fås disse japanske skatte til mere eller mindre overkommelige priser, da jeg har et minimum af udgifter. Jeg står selv for hjemmesiden, Facebook/Instagram, produktbeskrivelser, skat/told... tjo, det hele, mere eller mindre. Jeg håber vi ses og at jeg kan hjælpe dig med at finde din helt egen lille del af Japan.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Kan varmt anbefales

Jeg har købt flere gange hos Mapio, og jeg har kun haft gode oplevelser med det. Skålene og spisepindende er så smukke og holdbare. Skønt med passionerede iværksættere, der brænder for deres produkter!

26 novembre 2025

Risposta di Mapio

Tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! :)
Mvh Mads

Hurtig og god service

En god super god oplevelse.
Hurtig og effektiv levering.

5 dicembre 2025

Arigatou gozaimasu for anmeldelsen med de 5 flotte ⭐️’er 🙏

God service, flotte produkter

Mads er hurtig til at svare, nemt at få en aftale for afhentning.

Flotte produkter. Kan anbefales.

9 dicembre 2025

Arigatou gozaimasu for de 5 flotte ⭐️’er og anbefalingen! 🙏

Godt pakket ind

Godt pakket ind, med sikring så de ikke gik i stykker. Det er nogle rigtig gode skåle, mødte dem første gang på Geekcon og var nødt til at fylde skabet op derefter.

1 novembre 2025

Risposta di Mapio

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder mig at jeg fik gjort lidt indtryk :) Og så ses vi nok til en Geekcon igen, eller et andet event måske!

Virkelig et godt sted at handle,hvis…

Virkelig et godt sted at handle,hvis man godt kan lide japanske ting. Købte to søde kopper med katte på og de kom godt pakket ind😊. Købte først en og fortrød dagen efter at jeg ikke havde købt to og bestilte så en mere. Mads sendte en sms om, at begge var pakket og at jeg ikke skulle betale for to gange fragt. Virkelig god service. Godt sted at finde en god gaver, hvis man er på jagt efter noget anderledes. Handler gerne her igen.

15 novembre 2025

Risposta di Mapio

Arigatou gozaimasu for de fem flotte stjerner og den fantastiske anmeldelse!
Det forpligter jo lidt, når man har en japansk butik - så må man også levere et japansk serviceniveau! :)

Hurtigt

Hurtigt, effektivt og god kvalitet

15 novembre 2025

Risposta di Mapio

Mange tak for de 5 stjerner og anmeldelsen! :)

Fantastisk serviceniveau

Smuk keramik, som allerede har fået misundelige blikke 🤩

12 novembre 2025

Risposta di Mapio

1000-tak for den dejlige anmeldelse og de fem stjerner!
Så glad for at vi fik nået det til tiden! :)

Mads

Købte et te sæt og det var i fantastisk…

Købte et te sæt og det var i fantastisk stand da jeg fik den og der var et takker brev med lille historie med.

Vil stærkt anbefale at man køber her.

1 novembre 2025

Risposta di Mapio

1000-tak for den fine anmeldelse og de fem stjerner!
Håber du får nydt en masse lækker te :)

Mads

God service, hurtig levering og super flotte vare.

15 ottobre 2025

Risposta di Mapio

Arigatou gozaimasu for de fem stjerner og den fantastiske anmeldelse! Det er så rart at få så god en feedback :)

Dejlig oplevelse

Nem, hurtig og god service, varer i prima kvalitet

19 ottobre 2025

Risposta di Mapio

Arigatou Gozaimasu for de fem flotte stjerner og den korte, men meget flotte anmeldelse. Det varmer, her i disse kolde dage! :)

Mads

Mapio hermed varmt anbefalet!

Mapio har mëget smukke varer af høj kvalitet og så til absolut rimelige priser. Hjemmesiden er nem at navigere på, og Mapio’s kundeservice er formidabel!

14 ottobre 2025

Risposta di Mapio

Arigatou gozaimasu for de fem flotte stjerner og den fantastiske feedback! :)

Fint kattekrus

Jeg modtog et fint lille kattekrus, der svarede helt til beskrivelsen. Desuden var der vedlagt et sødt lille kort med en hilsen fra firmaet.

13 ottobre 2025

Risposta di Mapio

1000-tak for den gode anmeldelse :)
Håber mine kruseduller var til at læse!