4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Fantastisk proces

Fantastisk proces! Vi ville for første gang prøve at få lavet et nyt køkken og havde været en tur forbi ikea og div. køkkenbutikker, men blev her mødt af en masse spørgsmål vi simpelhen ikke kunne svare på. Vi stødte helt tilfældigt på manufina via. Instagram, skrev en besked og kort efter var i første dialog med Peter.

Med få spørgsmål kunne han fornemme hvad vi ønskede, lavede en tegning og viste os dem. Vi var solgt og er det kun endnu mere nu efter det er lavet og sat op. 10/10!

1 aprile 2026

Meget flot skuffemøbel…

Jeg har fået et skuffemøbel i super kvalitet egetræ til mit soveværelse. Det er utrolig flot, både trækvalitet og forarbejdningen. En virkelig god service i forhold til opmåling, hurtig levering og endog også den håndværker , der monterede møblet. Jeg havde naturligvis kigget efter et sådant møbel mange steder , men ingen steder kunne jeg få det tilpasset nøjagtigt til mit soveværelse. Ovenikøbet til en bedre pris end lignende kvalitetsfirmaer.

10 dicembre 2025

Fantastisk resultat

Fantastisk resultat! Uden sammenligning det flotteste køkken vi kunne få til netop vores hus med 125 år på bagen. En perfekt blanding af moderne stil, men med tydelig karakter, der passer til husets klassiske stil. Det kunne kun lade sig gøre fordi Manufina tilbyder at skræddersy ALT ned til mindste detalje. Vi har bl.a. selv designet alle fronter samt været ude hos stenleverandøren og valgt præcist den sten, som bordpladen og backsplash skulle skæres ud fra. Med sit åreforløb er køkkenet 100% unikt. Vi har været i tæt dialog ift. rådgivning, visualisering samt opsætning. De har under hele processen været tilgængelige, hvis noget ikke er blevet som forventet og fundet en løsning. Hvis køkkenet skal være helt kompromisløst, så skal Manufina have et skud.

11 novembre 2025

De flotteste sengeborde.

Vi har fået designet og lavet nogle rigtig flotte sengeborde hos Manufina. Vi fik ud fra vores ønsker, lavet et rigtig flot design. Vi er super glade for resultatet. Vores varmeste anbefalinger til det dygtige team hos Manufina⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3 novembre 2025

Badeværelsesmøbler

Vi har fået lavet vores badeværelsesmøbler hos Manufina, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Kvaliteten er helt i top! Flotte materialer, solidt håndværk og en gennemført finish. Samarbejdet har været en fornøjelse fra start til slut, hvor vi har oplevet god kommunikation, professionel rådgivning og levering præcis som aftalt. Vi var meget i tvivl om hvordan indretningen af vores nye badeværelse skulle se ud, men her hjalp manufina os, og vi har bare følt os mega trygge igennem hele processen med dem. Det er tydeligt, at Manufina går op i både design og kundetilfredshed :-)

1 agosto 2025

Vi har lige fået leveret og monteret…

Vi har lige fået leveret og monteret køkken, bryggers, bad og vinskabe og må sige at det overstiger alle forventninger.

Manufina har været søde og hjælpsomme igennem hele processen, lige fra det første tilbud, til opmåling, tilretning og guidance, til levering og montering.
Den ene levering havde nogle skrammer som stammede fra fragtmanden, og lynhurtigt fik de produceret noget nyt og monteret hos os. Super effektivt og uden at ødelægge vores tidsplan.

Meget smooth process hvor man tydeligt kan mærke Manufina er på ens hold og ikke blot er et køkkenfirma som hurtigt skal sælge dig et køkken og så videre til næste.

Manufina får mine varmeste anbefalinger!

17 ottobre 2025