Manufactum is one of my go-to websites. There's a wide array of finely-curated products that isn't available anywhere else. From the tasty food to the functional homewares, I'm smitten.
Ondanks dat de schoenen die ik besteld had niet paste en DHL mijn retour kwijt geraakt was, heb ik na divers emailcontact en bewijs van retourzending toch mijn geld terug gekregen. Duidelijke mails... Leggi di più
1. At Manufactum we often find high-quality products which we would not normally find elsewhere. 2. We like the ways Manufactum finds good design and materials, often made by small European compan... Leggi di più
Ik wilde met American Express card betalen, dat kon helaas niet werd mij verteld door Manufactum. Terwijl bij betalingsmogelijkheden wel het logo van de American Express kaart zichtbaar was. Een bijzo... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Snelle levering zonder problemen
Snelle levering zonder problemen. Producten zijn goed
Service op maat
De maatvoering is uitstekend en de service bij retouren is goed geregeld.
Manufactum is Fabulous
Big Wooly zonder steel onbruikbaar
Big Wooly, die ik heb besteld , een zwabber voor droge vloer, is oke maar ik kan er geen steel bij bestellen! Op mijn mail om hulp geen antwoord.
Topbedrijf met kwaliteit artikelen !.De…
Topbedrijf met kwaliteit artikelen !.De Duitse Bijenkorf !!!.
Helemaal goed
Manufactum was een van de weinige plaatsen waar het product verkrijgbaar was. Het was in een paar dagen verzonden en geleverd, zonder onnodige verpakkingen.
Duurzame producten
Duurzame producten, ik koop met volledige vertrouwen in de productkeuzes van Manufactum. Vanzelfsprekend dat de producten dan ook top kwaliteit zijn. Geweldige bedrijf.
Prachtig en eerlijk assortiment
Prachtig en eerlijk assortiment, lust om hier te shoppen
Goede ervaring
Duidelijke mails en snelle reactie.
Bedankt voor de goede service.
Manufactum is top
Manufactum is top; goede en duurzame producten en een filosofie waarin ik me kan vinden
Snelle levering en perfect afgehandeld
Snelle levering en perfect afgehandeld
Ik heb nog nooit iets van Manufactum…
Ik heb nog nooit iets van Manufactum ontvangen, dus hoe kan ik een oordeel geven? Ik heb slechts een voorbestelling gedaan, die nog geleverd moet worden.
Duurzaam
De zorgvuldigheid waarmee de bestelling duurzaam is ingepakt.
Product niet beschikbaar…
Product niet beschikbaar maar moest zelf mail sturen waar product blijft.
Dit had anders gekund.
Wacht nu nog op levering
Produkten van goede kwaliteit en snelle…
Produkten van goede kwaliteit en snelle bezorging.
Het product is niet makkelijk ergens…
Het product is niet makkelijk ergens anders te vinden, de levering ging vrij snel en de tracking was betrouwbaar.
Goede producten en uitstekende…
Goede producten en uitstekende klantenservice. Verzending duurt wel iets langer maar dat staat duidelijk aangeven en is dus geen verrassing.
Manufactum = Kwaliteit+Zorgvuldigheid…
Manufactum levert kwalitatief hoogwaardige artikelen … uit het hele proces, vanaf bestellen tot levering, blijkt zorgvuldigheid en toewijding …
Dat ging goed .
Dat was een goede ervaring omdat dat bedrijf dat goed deed . Bedankt ! Et c. .
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.