1. Servizio di trasloco e immagazzinamento

Hos ManosFlyt møder vi hver eneste flytning med en kombination af professionalisme, erfaring og ægte menneskelig imødekommenhed. Vi ved, at en flytning handler om mere end blot at transportere møbler, det handler om at flytte dit hjem, dine minder og din hverdag.

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Advice2succeed valgte Manoflyt med succes 💪

Vi hos Advice2succeed valgte Manosflyt til vores flytning & var en udførsel bedre end vi turde håbe på. 💪

Professionalisme, empati & konkurrencedygtighed er de tre ord, der symbolisere virksomhedens kvalitet.

En virksomhed, der vil flytte dig ind i en bedre fremtid 🏡

5 dicembre 2025

Topprofessionel Service fra Start til Slut”

Teamet mødte op punktligt, veludrustet og med en energi, der nærmest smittede af. De håndterede alle mine ting – også de tunge og skrøbelige – med en imponerende kombination af effektivitet og omhyggelighed. Ingen stress, ingen rod, bare rent håndværk.

Noget jeg især lagde mærke til var kommunikationen: klar, venlig og løsningsorienteret. De tog initiativ, kom med anbefalinger, og sørgede for at hele processen føltes nemmere end jeg havde forestillet mig.

Priserne var fair og gennemsigtige, og serviceniveauet var helt ærligt på et niveau, man sjældent møder i branchen.

15 novembre 2025

Fantastisk oplevelse med Nikolaj og…

Fantastisk oplevelse med Nikolaj og Marcus fra Manos Flyt!

Havde en super god oplevelse med Nikolaj og Marcus, der stod for min flytning. De var virkelig flinke, imødekommende og samtidig meget grundige i deres arbejde. Alt blev håndteret med omtanke, og man kunne tydeligt mærke, at de tog ansvar for, at flytningen skulle gå så nemt og sikkert som muligt.

Kan varmt anbefale dem – det er sjældent, man møder så dygtige og behagelige folk. Tak for hjælpen!

16 novembre 2025