Halve leverancer, forkerte varer, dobbelt fragt og et forsøg på at løbe fra klare aftaler
Min oplevelse med Mannol – og især Klaus, som håndterede sagen – har været helt igennem uacceptabel.
Først blev kun halvdelen af min ordre leveret, og den del, der faktisk kom frem, var ovenikøbet forkert olietype. På trods af dette blev jeg opkrævet fragt to gange, selvom varerne ankom samlet på én palle og ét trackingnummer. Det er svært at se som andet end en bevidst fejlopkrævning.
Leveringstiden var desuden markant længere end lovet, og da jeg efter mange forsøg endelig fik en forklaring på, hvorfor resten af ordren ikke kom, var svaret dybt frustrerende: Klaus mente, at jeg blot kunne “bestille det manglende igen”. Altså… skulle jeg så betale fragt for tredje gang, på en vare jeg allerede havde bestilt og forventet leveret første gang? Det er en helt absurd måde at drive forretning på.
Da vi så endelig aftalte, at varerne skulle retur uden omkostninger for mig (hvilket var hans eget forslag), begyndte han efterfølgende at ændre forklaringen og forsøge at vælte ansvaret over på mig – som om det var mig, der havde forårsaget problemerne. Det virkede ærligt talt som et forsøg på at komme uden om aftaler, der allerede var indgået.
Selv efter tilbagebetalingen manglede der stadig en kreditnota, som jeg måtte rykke for igen og igen, uden nogen form for undskyldning eller forklaring. Det er det sidste, man forventer, når man forsøger at afslutte en sag ordentligt.
Alt i alt efterlader det et klart indtryk af en virksomhed og en ejer, der ikke tager ansvar, ikke overholder aftaler, og som forsøger at skubbe både risiko og ekstraomkostninger over på kunden – selv når fejlen ligger 100% hos dem. Jeg handler aldrig her igen, og jeg vil kraftigt anbefale andre at finde en leverandør, der behandler kunder ordentligt.