Unternehmen veröffentlicht nur positive Berwertungen. Meine 2-Sterne-Bewertung ist auch nach einer Mail ans Marketing nach insgesamt 14 Tagen nicht online gestellt worden (jüngere 5-Sterne-Bewertu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Very happy with these. First application didn’t last long. Nails started falling of after 1 week (colour Creamy Sheer) but after contacting customer service I was refunded 50% of the purchase price. T... Leggi di più
Altijd goed ervaringen gehad. De hulp via de mail altijd goed afgehandeld. Helaas merk ik dat de kwaliteit minder word van de stickers normaal bleven ze 2 tot 3 weken mooi maar nu zijn ze te dik of... Leggi di più
Sehr lange Lieferzeiten, Qualität wird immer schlechter, zum Teil nicht richtig deckend und alle dunklen Rottöne haben im Grunde den gleichen Farbton, kein Unterschied erkennbar. Für meine Daumennäg... Leggi di più
Maniko Nails® is revolutionising the manicure and pedicure market with innovative nail products and a simple application alternative to the nail salon, at home or on the go. The ingenious Gel Strip technology enables salon-quality gel nail manicures in three simple steps: apply, file, cure. No more smudged, chipped polish, no drying times, no nail-damaging milling or filing. Our Gel Strips in the form of small self-adhesive strips last up to three weeks without flaking. All our products are vegan, without animal testing and HEMA-free. The technology is gentle on natural nails - both when applying the strips and when removing them, thanks to our acetone-free, oil-based remover serum in a practical pen shape.
Torstraße 132, 10119, Berlin, Germania
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Ich bin wirklich masslos enttäuscht.
Das Starterpaket war super (Geschenk). Nun wollte ich selber bestellen, aber fehlanzeige.
Am 04.03.2025 bestellt und bezahlt und bis Dato 13.03.2025 nichts bekommen. Es reagiert kein Mensch auf meine vielen Anfragen oder sontiges. Das ist nicht ruhmreich.

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
Wie hier schon des öftern bemängelt wurde, so kann ich mich dem nur anschließen. Anfänglich war die Qualität top, die Farbe authentisch und farbintensiv und ließ sich super aufkleben und feilen. Das ist inzwischen bei allen Farben die ich ausprobiert habe nicht mehr so, sie blättern beim feilen oder reißen ein und halten tun sie schon mal gar nicht mehr wirklich lange (max.1 Woche). Schade - ich werde mir einen anderen Verkäufer, bzw. eine neue Technik suchen müssen, denn dafür sind die Nägel echt zu teuer. Schade

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
Altijd goed ervaringen gehad. De hulp via de mail altijd goed afgehandeld.
Helaas merk ik dat de kwaliteit minder word van de stickers normaal bleven ze 2 tot 3 weken mooi maar nu zijn ze te dik of andere kwaliteit waardoor ze tegenwoordig heel snel breken. Of ze verplaatsen zelfs van hun plek af na 120 sec onder de lamp gezeten te hebben zoals beschreven op gebruiksaanwijzing. Helaas heb ik nu vaak na 1 tot 3 dagen de eerste gebreken al
Mehrere Monate habe ich überlegt, ob ich mir das Starterset zulegen und Maniko ausprobiere. Habe es dann gewagt, als es in der Drogerie eine Aktion gab. Die erste Anwendung war etwas tricky, da ich nichts falsch machen wollte, habe ich ca. 1 h gebraucht. Aber das Ergebnis hat mich überzeugt! Nach 2 Wochen sahen die Nägel noch top aus und haben geglänzt. Sie sind halt rausgewachsen, was in der Natur der Sache liegt. Ich habe mittlerweile schon die 2. Maniküre gemacht und das funktionierte dann schon einfacher und schneller - mit Übung geht es easy von der Hand. Ich kann Maniko absolut weiterempfehlen, die Anwendung, Haltbarkeit und das Ergebnis sind eine tolle Alternative zum mehrfach in der Woche fälligen Nagellack (Maniküre aus dem Studio kommt für mich nicht in Frage)
Bereits nach 2 Tagen löste sich die Farbe vom der transparenten Gelschicht. Ich bin fassungslos weil so ein Päckchen soo teuer ist. Habe beim Support um Hilfe gebeten aber es kam keine Antwort.

Maniko,
Jullie producten zijn super fijn, maar als een klant haar order niet krijgt dan horen jullie daar een passende oplossing voor te vinden! Sinds 20-1 staat er bij PostNL dat jullie de order niet mee hebben gegeven, sindsdien enkel een ‘even geduld’ gekregen van jullie customer service team. Op volgende berichten kreeg ik geen reactie. Ik wil óf mijn order, óf zsm mijn geld terug! Mijn ordernummer is #MNK39404EU, ik verwacht vandaag nog een passende oplossing.

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
Ik vind het echt mooi, al moet je echt wennen om ze er perfect op te krijgen.
Nadeel is dat ze te smal zijn als je brede nagels hebt zoals ik.
Het blijft bijna 2 weken mooi zitten dan begint bij mij t afbrokkelen op randjes.
Ook vind ik de glans niet mooi genoeg. Nu met de gloss erbij is het echt heel mooi.
Eraf halen is super makkelijk.
De 3 sterren omdat je geen goede breedte kunt bestellen en 3 weken is erg hoog gegrepen somsdenk ik dat 60 sec uitdrogen te lang is.
Kun je daar antwoordt op geven Mia.....

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
Anfangs war ich von den Nägeln richtig begeistert. Sie haben auch relativ lange gehalten. Vor ein paar Monaten haben sie die Verpackung und offenbar auch die Gel Nägel geändert. Die Qualität hat leider stark nachgelassen. Die Nägel reißen bereits beim Aufkleben viel schneller und lassen sich wesentlich schlechter aufkleben. Außerdem halten sie nicht mehr lange. Ich werde auf eine andere Marke umsteigen.

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
Er zat een andere kleur dan de verpakking in het doosje. Ik had het nog op gedaan met de hoop dat de kleur zou veranderen maar dat was helaas niet het geval.

Kein Geld zurück!
Da nach einer Woche die Folien absplittern
und meine eigenen Fingernägel gleich
dazu, habe ich mein €60 Starterset zurück
gesendet. Dann passierte nichts. Auf
Nachfrage Mail inklusive meiner
Bestellnummer und Rücksendungsnummer kam eine Mail, ich solle angeben, was ich
zurück geschickt habe. Seit her meldet
sich niemand mehr. Keine Antwort auf
Emails, und die Telefonnummer ist Fake!

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
Goede kwaliteit en kan meerdere manicures doen met 1 setje. Levering is ook snel, ik ben tevreden met de nailstrips van Maniko.
Idee is leuk alleen bleek er een batch nagel stickers te zijn die niet goed is. Van de 4 pakjes zijn er 2 die er heel snel weer afgaan en niet goed blijven zitten. Jammer want de pakjes uit de goede batch doen het goed en blijven 10+ dagen zitten. Maar ik ga toch maar elders bestellen want het is een beetje geluk hebben dat je de goede krijgt. En gezien de stickers wat duurder zijn is dat zonde van je geld als ze niet blijven zitten.

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
Mir wurde jetzt mehrfach versprochen das meine Bestellung in Höhe 125€ mir zugestellt werden wird. Ich habe bis jetzt kein Paket erhalten oder einen Link wo ich sehen kann wo mein Paket ist. Das ich bestellt habe ist jetzt einen Monat her und ich habe nur 20% zurück erstattet bekommen.
(Als „Wiedergutmachung „?)
Mein Paket ist trotzdem nicht da und zurückgeschrieben wird mir auch nicht mehr auf meine Emails. Also was ist mit meinem Geld ! Und wo ist mein Paket. Ich bin so krass enttäuscht obwohl ich eure Produkte gerne mag ist das wirklich eine Frechheit mit Kunden, die einer Firma eigentlich vertrauen, so umzugehen.
Ich möchte entweder eine Rückerstattung meiner Rechnung oder sofort den Link haben wo mein Paket ist und die Gewissheit wann es ankommt.
Ich meine das kann doch nicht so schwer sein. Ich bestelle ja nicht bei euch um über einen Monat da hin und her zu schreiben und hinter meinem Geld nachzurennen. Ich bin mehr als enttäuscht. Kundenservice gleich wirklich null.

It is verry easy to use
It stays beautiful for most off 3 weeks
Erg blij met zelf in korte tijd zelf aan te brengen nagels
Dit was een van de slechtste ervaringen die ik heb gehad met een bedrijf. Klanten zijn degene die je bedrijf succesvol maken en als je daar niet goed mee kan omgaan dan zul je vanzelf merken wat het effect op je bedrijf is. Ik keek er heel erg naar uit om de startersset uit te proberen gezien ik van mensen had gehoord dat ze hier tevreden over waren. Na twee weken niks te hebben ontvangen, stond er bij PostNL dat het pakket niet fysiek was aangeboden. Ik heb Maniko gemaild, geen reactie. Nog eens gemaild, geen reactie. Instagram geprobeerd, zowel de Nederlandse als de algemene. GEEN reactie. Facebook? GEEN reactie. Nog een keer gemaild en bijna een week later pas een reactie met simpel gezegd dat PostNL het pakket is kwijt geraakt en ze me het geld dan terugstorten. Het is fijn dat het geld wordt teruggestort, maar ik wil het pakket hebben. Nu moest ik weer terug de vraag stellen of het pakket dan wel nog ergens bij PostNL ligt of ze dit gaan onderzoeken? Om vervolgens waarschijnlijk wéér geen reactie te krijgen op deze vraag? Nu blijkt dan de dingen die in mijn pakket zaten niet beschikbaar dus een nieuwe bestelling hiervan is ook niet mogelijk. Kortom er wordt niet even extra gekeken naar wat hier gedaan kan worden om mij tevreden te maken als klant. Vervolgens kreeg ik ook een reactie op Instagram waar ze nog het lef hadden om tegen mij als klant te zeggen dat ik hun openingstijden moet respecteren en ze niet in het weekend kunnen reageren??? Ik had het donderdag en op vrijdag gestuurd. Dat zijn geen weekenddagen! Bovendien, hoe kun je zo omgaan met klanten? Belachelijk echt! Ik heb zelf in de klantenservice gewerkt dus ik weet hoe dat gaat. Ik vind het echt bizar dat je het ook nog eens bij de klant gaat neerleggen dat zij het anders moeten doen, vooral niet verantwoordelijkheid nemen over hoe je zelf als bedrijf omgaat met je klanten. Jullie zijn verantwoordelijk voor het feit dat het pakket niet bij mij aankomt. Daarom is het duidelijk nu dat de gehele ervaring met Maniko compleet verpest is. Ik zou het zeker NIET aanraden, bestel maar ergens anders waar je op kan vertrouwen dat je ten eerste ontvangt wat je besteld en ten tweede als klant op nummer 1 staat en de service waar je voor betaalt krijgt.

Risposta di Maniko Nails® Niederlande (maniko-nails.eu)
Ik vind het aanbod van Maniko geweldig! Toen ik mijn eerste bestelling deed was de UV-lamp niet meegeleverd. Deze zou nagezonden worden. Omdat het even duurde heb ik een gedeelte van mijn aankoopbedrag terug gekregen. Dat vind ik nog eens service. Verder blijven de nagels best lang zitten, geen drie weken maar zeker twee. Dus al met al ben ik een tevreden klant!
Great nailstickers! My nails look good every day since I use Maniko! Also my own nails are strong and looking goos when I take the stickers of. Really recomend it!
Ik heb bij verschillende aanbieders gelnagels geprobeerd, maar bij de een ontstonden er altijd witte plekjes omdat de gelnagels niet goed aan de randjes bleken te plakken, bij de ander liet steeds de bovenste laag los, of schoof je er vanaf bij het aandrukken van de gelnagels, óf de bovenste laag krulde op bij het uit harden. De gelnagels van Maniko komen bij mij echt als beste uit de bus. Niet zo dik en makkelijk aan te brengen. Geven geen witte plekjes, bovenste laag is zo soepel dat deze ook gewoon blijft zitten bij het uitharden. Ik laat ze tot zeker 3 weken zitten, soms in de laatste week nog een keer een laag lak eroverheen, thats all! Echt super blij mee!! ✨
Had geen nul ervaring met kunst nagels dit is geweldig heel natuurlijk
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.