Gekocht via Bol.com de neushaartrimmer Elite van Mancraft Wat een fijne trimmer is dit van Mancraft. Hij doet precies wat hij moet doen zonder te trekken of te irriteren, wat bij eerdere goedkop... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ontvangen product is na een tijdje kapot gegaan binnen de garantietermijn. Na insturen van een video heb ik snel een nieuw apparaat gekregen. Ik hoop dat die langer meegaat. Qua service op dit gebied... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Artikel op tijd geleverd, kortingen goed aangegeven en verwerkt in factuur. Netjes geleverd door DHL, eerste indruk goed. Alleen wisselen diverse hulpstukken kost wat kracht, en het is niet duidelijk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mancraft geeft jouw body de upgrade die het verdient. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de moderne man, met oog op kwaliteit en comfort. Ons doel: Onze klanten met trots en een fris gevoel voor de spiegel te laten staan.
Parelweg 11, 1812RS, Alkmaar, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Ik heb de drie in een scheerapparaat, top ding vooral de batterij is top gaat heel lang mee. Heel fijn contact gehad met de klantenservice. Zou het zeker aanraden.

Risposta di Mancraft
We hadden een defect, maar na contact met de klantenservice zijn wij perfect geholpen en hebben wij een nieuw artikel ontvangen. Heel tevreden dus!

Risposta di Mancraft
Product ontvangen waar helaas de batterij niet goed van functioneerde. (Kan gebeuren) maar perfect geholpen door de klantenservice en zonder enig probleem of moeite tot een snelle oplossing gekomen!

Risposta di Mancraft
Toen bleek dat de neustrimmer die ik besteld had, niet werkte is eerst geprobeerd mij te helpen met het verhelpen van het probleem via tips en raadgevingen en toen dat geen resultaat opleverde heb ik zonder enog probleem een nieuwe ontvangen, die uitstekend blijkt te werken. Ik werd vooral aangenaam getroffen door de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de medewerkers.

Geachte heer, mevrouw,
Ik heb een scheerapparaat Mancraft type RoHS in bezit en werkte eerst naar behoren. Echter het apparaat werkt nu niet meer. Hij laat niet op. Zowel niet via de houder als rechtstreeks via het snoer. Ik denk dat ik een defect apparaat heb en kan ik er helaas niets mee. Ik hoor graag van u hoe dit op te lossen.
M.vr.gr.,
M. Slingerland

Risposta di Mancraft
snelle levering, goed product zeer aantrekkelijke prijs

Risposta di Mancraft
Device stopt working, new one was sent within a few days, free of charge.

Risposta di Mancraft
Goed levering . Op Tijd en ook goede kwaliteid voor de prijs. Kan een complète verzorging.

Risposta di Mancraft
Ik heb een bodygroomer besteld bij Mancraft. Het bestelproces verloopt duidelijk en snel. Helaas is de bestelling erg laat binnengekomen bij mij. Dat heeft niet te maken met Mancraft maar met de koerier (die van de gele busjes met rode letters). Ik heb contact gezocht met de klantenservice. Op een snelle en professionele wijze hebben we samen mijn klacht tot tevredenheid afgehandeld. Top gedaan Mancraft!!!!

Risposta di Mancraft
Product werkt naar behoren! Bovenal erg onder de indruk van de service. Na een issue met de bezorgende partij, werd er snel en adequaat gehandeld door Mancraft. Erg fijn, dank!

Risposta di Mancraft
Goede service van Mancraft! Mijn Mangroove apparaat waar ik erg tevreden mee was, was na een half jaar kapot gegaan. Na gemaild te hebben werd er door Mancraft snel gehandeld en had ik binnen twee dagen kosteloos een nieuw apparaat op de mat. Heel blij met deze service!

Risposta di Mancraft
Het apparaat werkt niet. Hij laat niet op. Hij was toen die binnen kwam ook 80% vol en is en loopt super snel leeg. Ik hoop dat ik een defecte heb anders kan ik er niets mee. Ik hoor graag hoe dit op te lossen.
M.vr.gr.,
V. P.

Risposta di Mancraft
Mijn vorige apparaat was stuk gegaan (door mijn eigen schuld). Maar beviel prima. Gezien de prijs van een nieuw scheerapparaat is reparatie geen optie. Nieuw besteld en de volgende morgen al binnen!

Risposta di Mancraft
Valt heel erg tegen. Zit geen stekker bij om op te laden. Kan alleen via usb. Maar ik heb geen usb in mijn badkamer.
opzetstukjes kunnen niet vastgeklikt worden.
Ik ga hem terug sturen

Risposta di Mancraft
Ik kreeg de trimmer mooi op tijd maar toen bleek dat deze niet wou laden,contact gehad met klanten service keurig een nieuwe opgestuurd gekregen geen gedoe gewoon excuses en een nieuwe gekregen top service en fijne vriendelijke klantenservice

Risposta di Mancraft
Enige tijd geleden n neusharentrimmer besteld die niet bezorgd werd. Na n review van mij werd meteen contact opgenomen door de klantenservice. Communicatie per mail was eerlijk en duidelijk. Vandaag m’n trimmer ontvangen. De scheerartikelen zijn van zeer goede kwaliteit en pijnloos ontdoen van mn neusharen is erg prettig.