1. Clinica per la cura della pelle

Scritti dall'azienda

ManCare grundades med en enkel vision – att erbjuda den moderna mannen tillgång till exklusiva vård- och groomingprodukter. Genom noggrant utvalda märken och ett genuint intresse för stil och välmående har vi skapat en plats där varje man kan höja sin dagliga rutin och känna sig självsäker varje dag.

4,1

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 3 stelle su 5

tråkigt att varan inte fanns när den…

tråkigt att varan inte fanns när den gick att beställa.

4 febbraio 2025

Risposta di MANCARE

Tack för din feedback! Vi förstår att det var frustrerande att beställa en vara som visade sig vara slut i lager, och vi beklagar verkligen det.

Så snart vi upptäckte detta prioriterade vi att få in varan så snabbt som möjligt och skickade den till dig med högsta prioritet. Vi beklagar att vi inte kunde hålla vår önskade leveranstid och uppskattar ditt tålamod.

Vi tar med oss din feedback för att säkerställa att detta inte händer igen. Tack för att du handlade hos oss, och vi hoppas få chansen att ge dig en ännu bättre upplevelse nästa gång!

Valutata 5 stelle su 5

Jag är väldigt nöjd med vad jag…

Jag är väldigt nöjd med vad jag beställlde. Bra pris och snabb leverans. Samlingen med ankor växer.

4 febbraio 2025

Risposta di MANCARE

Tusen tack för din fina recension! Vi blir riktigt glada att höra att du är nöjd – och att din anksamling växer! 🦆✨

Vi tänkte att detta kunde vara ett perfekt tillfälle att avslöja varför vi skickar med en minianka i varje beställning. Det är faktiskt ingen slump! Vi älskar konceptet "rubber duck debugging" – idén att en liten anka kan vara den perfekta problemlösaren genom att bara finnas där och lyssna. Genom att skicka med en minianka vill vi ge våra kunder en liten trogen följeslagare, oavsett om den hjälper till vid problemlösning eller bara sprider glädje.

Tack för att du är en återkommande kund, vi ser fram emot att skicka fler ankor din väg! 🦆

Prisvärt

Bra uppföljning och korrekt leverans. Prisvärt

2 gennaio 2025

Risposta di MANCARE

Stort tack, härligt att du är nöjd!

Valutata 4 stelle su 5

Otroligt bra service

Otroligt bra service! Råkade lägga till en produkt i min beställning som inte skulle vara där och kundservice var jätte hjälpsamma och snabba på att svara :)

15 dicembre 2024
Non scritta su invito

Risposta di MANCARE

Stort tack det glädjer oss! Hoppas att du blir nöjd med dina varor :)

Very fast and easy by

Very fast and easy buy

10 dicembre 2024

Risposta di MANCARE

Thank you so much for your feedback! We are super happy to hear that you are happy with your order - that is exactly what we aim for.
Have a great day!

Väldigt nöjd!

Nöjd med allt från leverans till produkt! 5/5 ✨

9 dicembre 2024

Risposta di MANCARE

Stort tack! Vi är så glada att höra att du är nöjd med både leveransen och produkten. Det betyder mycket för oss!
Ha en underbar dag! ✨

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och riktigt bra…

Snabb leverans och riktigt bra bemötande från kundtjänst när jag ville byta min rakkniv. Rekommenderar varmt!

26 novembre 2024
Non scritta su invito

Risposta di MANCARE

Stort tack Adrian för din recension. Det glädjer oss att du väljer Mancare och att du är nöjd med din rakkniv. 🤩

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più