Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan helt klart anbefale at blive klient hos Manbook. Hos Manbook føler jeg mig virkelig i trygge hænder, de er super professionelle, venlige og altid hurtige til at vende tilbage og med eff... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde aftalt, at der skulle komme en forbi og hjælpe mig med diverse opgaver, men der var lidt problemer, da deres ansatte ikke mødte op, fordi en anden opgave tog længere tid end forventet. D... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har benyttet os af Manbook efter behov af akut hjælp. De stod til rådighed indenfor kort tid og har ydet en fantastisk service til en fair pris. Det er på ingen måder sidste gang vi vil benytte o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Altid professionel og kompetent behandling hos ManBook! For at toppe servicen, gør de opmærksom på områder man ikke selv har tænkt ind i. Jeg kommer helt sikkert igen! Klar anbefaling.

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di lavoro interinale
  2. Società di servizi contabili
  3. Agenzia di noleggio auto
  4. Servizio di sicurezza
  5. Agente di spedizione dei veicoli

Scritti dall'azienda

"Vi leverer fleksible personaleløsninger 24 timer i døgnet og sender vikarer afsted på opgaver, på helt ned til 4 timer pr. dag. Vi tilbyder lige nu, at du kan afprøve vores personaleløsninger, helt uden binding. Vi tager én dag af gangen og finder frem til den rette løsning for dig og din virksomhed."

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Ingen chauffører som lovet

Havde indgået aftale om 20-30 chauffører henover 4-5 dage. Det var intet problem og det kunne de sagtens klage.

Havde dialog over en uges tid hvor det flere gange blev bekræftet.

Desværre blev ejeren syg, hvilket jeg fik at vide dagen inden, og der kom derfor ikke en eneste chauffør.

7 luglio 2022

Hej Frederik,

Vi har ikke engang en aftale om chauffører for Jer som vi nævnte over telefonen har vi førhen udført arbejde for Jer gennem dengang Toni, hvor der var knas med betaling.

Derfor har der ikke været en aftale.

Bedste hilsner

Valutata 5 stelle su 5

Tak for god service med billejen :) De…

Tak for god service med billejen :) De kørte bilen helt ud til Amager for os - tak for hjælpen.

11 giugno 2022

Hej Louise,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at du har været glad for vores service.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg ringede omkring mit skab der skulle…

Jeg ringede omkring mit skab der skulle smides ud og vupti - så var de der. Varme anbefalinger herfra.

18 maggio 2022

Hej Amalie,

Valutata 5 stelle su 5

God hjælp med revision :)

14 aprile 2022

Hej Adam,

Valutata 5 stelle su 5

Vi benytter dem ofte med…

Vi benytter dem ofte med rengøringsvikarer og de er rigtig hurtige til at rykke ud og hjælpe

14 aprile 2022

Hej Clensperts ApS,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at I har været glad for vores service.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtigt og enkelt service.

Hurtigt og enkelt service.
Prisen var fin. Tak for hjælpen.

10 aprile 2022

Hej Hero Teams ApS,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at i har været glad for vores service.

Valutata 1 stelle su 5

Dårligt arbejde men især truende…

Dårligt udført arbejde men især truende adfærd af sådan en karakter, at man frygter for sin sikkerhed!

At rapporter dette som skadeligt eller ulovligt gør det ikke usandt!

19 marzo 2022

Hej A?

Vi har desværre aldrig udført et arbejde for Dem.
I modsat fald, vil vi gerne bede om en faktura på info@manbook.dk, hvor vi herefter vil undersøge sagen.

Bedste hilsner

Valutata 1 stelle su 5

Forfærdelig måde at snakke til andre…r

Forfærdelig måde at snakke til andre mennesker!!!!

Vi får en faktura fra firmaet, hvor der står at fakturaen er fra et andet firma, firmaet de har sagt fakturaen er fra, kender ikke noget til dette. Så jeg ringer til dem fordi jeg stiller mig uforstående overfor at vi har fået en faktura.

Jeg bliver mødt af en mand som mumler, og er meget svær at forstå.

Han Beder så om et faktura nr, dette får han, og mener han ikke kan finde noget, jeg nævner så faktura nr igen, og nævner nu specifikt de 3 tal, hvortil han siger “ja jeg hørte dig godt, jeg er jo ikke idiot”

Han mener så her det er en fejl, hvilket jeg egentlig godtager, men så skal han så lige spørge indtil om jeg aldrig har lavet fejl i mit liv før. (Hvilket egentlig er fuldstændig irrelevant for sammenhængen)

Jeg siger herefter jeg gerne vil have på skrift at det er en fejl, og vi blot skal se bort fra fakturaen, der bliver herefter stille, efter 15-17 sekunders stilhed, siger jeg hallo, hvortil jeg får et flabet svar “jeg er igang” hvor i alverden skal man vide det fra, når ikke der bliver reageret?!

Han får så sagt nogen ting på arabisk (som jeg ikke forstår) og mener så at jeg har været sur og flabet hele vejen igennem, og at han har haft meget tålmodighed. Mens han hæver sin stemme.

Jeg Beder om at snakke med hans chef, da jeg mener hans måde at snakke på er fuldstændig forkert. Her får jeg så det chokerende svar, at han er direktør!!!!

Så meget desto værre, jeg siger at man som direktør ikke kan tillade sig at snakke sådan til andre mennesker, når man stiller sig uforstående overfor en faktura man får tilsendt, han råber så igen “du kan jo også bare betale den, det er jo kun xxxx) og lige inden han smider røret på får han også sagt “skrid med dig”

Så nu er jeg endnu mere uforstående end før jeg ringede ind, hvordan i alverden kan man tro at kan snakke sådan til andre mennesker?!?!

Dette firma burde virkelig komme på forskellige kurser, både i hvordan man fører en god og sober samtale med andre mennesker, men også et konflikt-håndterings-kursus!!!

2 dicembre 2021

Hej Iman,

Vi har aldrig udført et arbejde for dig.
Hvis du har fået en forkert faktura vil vi selvfølgelig kredittere denne.

Venligst,
Simone

De skal skam sig

Absolut ingen respekt for deres kunder . Har ringet til dem kl 8:05 torsdag den 8/7 og bestilte 2 mand til en vigtigt opgaver. Først sagde han at folk er på vej og frem om en time . Gik det 2 timer og ingen er mødt . Ringe jeg til dem igen minimum 10 gange og ingen svar fra deres side
I alt har det koster mig 4 timer og en container som stået tømt hele dagen og jeg må af igen med 2500 kr for en ekstra dags udlejning

8 luglio 2021

Hej Ahmed,

Vi har aldrig udført en opgave for dig eller bekræftet en aftale. Hvis du sender en ordrebekræftelse, hvilket vi altid sender til kunder vil vi se videre på sagen.

Bh

Fremragende service!

Da jeg ringede ind og fortalte det, blev sagen imidlertid taget i egen hånd, da David fra Manbook personligt hentede en anden ansat, som kom forbi for at ordne opgaverne.

Fremragende oplevelse at se nogen være så dedikeret efter at få arbejdet udført som aftalt!

25 febbraio 2021

Hej Mads,

Valutata 1 stelle su 5

Nej det her firma er total udnyttelse…

Nej det her firma er total udnyttelse af andre mennesker . Men det er også hvad man kan forvente når det er en en udlægning som driver det.

Jeg havde en sag , hvor vi ringet efter Mambook og de stillet med 3 mand på en bygge plads uden sikkerheds sko og uden arbejds bukser selvom vi havde fortalt om jobbet . Men der møder 3 op fra Afrika i cowboybukser.

De taler lidt engelsk og jeg kommer i snak med en af dem hvor jeg spørger om hvad de får i timen . Han siger 80 kr. sort i timen hvorefter jeg tænker det har er jo total udnyttelse af andre mennesker . Selve Manbook tag næsten 400 kr. pr mand pr time , men det er hiverfalde ikke dem som arbejder der får pengene . Det syndens jeg er synd for de mennesker som ren faktisk gav os en god hjælp. Jeg har så efterdøende ikke gidet og betale Manbook da jeg ikke vil støtte ejerens dyrere liv , da jeg godt ved hvem som tjener pengene på og udnytte andre.

19 marzo 2020

Hej Kim,

Vi vil opfordre dig til at bevise dine udsagn. Vi kan se at den faktura som du har fået for over 4 måneder siden lyder på 175 kr. + moms (Så 400 kr. er netop usandt). De 3 drenge som har været ude hos dig er danske ufaglærte folk - som er det der er blevet bestilt.

Vi er endnu mere uforstående hvis det passer at du ikke kunne bruge disse folk - hvorfor du så har bestilt dem igen 3 dage i træk?

Vi tænker din frustation netop nu har noget at gøre med at du nu er blevet registreret i RKI og blevet sendt til fogedretten. Men ligesom vi har udført et arbejde forventer vi blot en betaling.

Manbook.dk

Nej Tak

Respekterer ikke "Reklamer, Nej Tak" skilte.

Der er en grund til at jeg har tilmeldt mig den ordning, og jeg er dybt træt af alligevel at få forskellige rekvalmer i min postkasse.
Såsom denne.

13 settembre 2019

Hej Saga,
Vi beklager inderligt for denne oplevelse. Vi har brugt en underleverandør for uddeling af flyers og har instrueret dem i at ikke levere flyers i postkasser med reklamer nej tak. Men de har vist misset denne.
Beklager endnu engang og rigtig god weekend til dig.
Venligst,
Ismail Aktas
Direktør
Manbook.dk

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più