Altijd vriendelijk geholpen geweest als ik vragen had Of als er iets toch uitverkocht was werd ik er meteen van op de hoogte gebracht ik iets anders kon kiezen eventueel🙏🏽❤️
Prima kwaliteit shirt alleen de bedrukking mag als het aan mij ligt ietsjes hoger beginnen. Plus op de voorkant het logo van Cachicci want het is best kaal haha
Uitstekende service! Bij vragen etc direct bereikbaar via zowel Instagram en mail. Kleding zit heerlijk en is van goede kwaliteit
NIET BESTELLEN. Zeer slechte winkel, onduidelijk mail verkeer en ook nog eens het verkeerde product opsturen. Na talloze mails verstuurd te hebben kreeg ik telkens het antwoord dat het juiste product... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
The Latest Menswear Brands. GFN Clothing, QUAY, Sinners Attire. Weekly new Arrivals.
Amsterdam, Paesi Bassi
- mens@cachicci.com
- man.cachicci.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Goede kwaliteit kleding en super snelle…
Goede kwaliteit kleding en super snelle levering
Kreeg het verkeerde shirt en het valt…
Kreeg het verkeerde shirt en het valt echt erg oversized
Gewoon goed!
Goeie kleding en aanbiedingen hou ik…
Goeie kleding en aanbiedingen hou ik van 😌😅😁
Prima levertijd
Prima levertijd en het geleverde kledingstuk zit heerlijk
Foute item gekregen
Het is een heel mooi shirtje
Het is een heel mooi shirtje. Snele levering.
Snelle levering en valt goed op maat
Ik heb mijn bestelling nogsteeds niet…
Ik heb mijn bestelling nogsteeds niet binnen terwijl het er al 2 weken moet zijn
Al 2x n verkeerde bestelling…
Al 2x n verkeerde bestelling binnengekregen
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Helemaal top!
T-shirt besteld
T-shirt besteld, was snel binnen en goede kwaliteit !
Kleren
Goeie leuke producten, de levering is wat aan de langdurige kant maar dan krijg je ook wat.
Jammer
Ik heb een t shirt binnengekregen in de verkeerden kleuren. Wel het goede t shirt alleen niet de gewensten kleuren
Perfecte levering snel en top kwaliteit
Duurde 10 dagen voor ik mijn pakket…
Duurde 10 dagen voor ik mijn pakket ontving, voor derest wel tevreden met mijn product.
Levertijd, miscommunicatie
Langere levertijd van verwacht, na 2 weken kreeg ik het pas binnen.
Aangegeven voor andere broek maar ik kreeg alsnog de verkeerde.