MA Montage & Porte Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

God service fra kontakten starter på Mail derefter telefonisk. Meget Hurtig til at kontakte køber. Meget behagelig og empatisk Service medarbejder, møder på Adressen der aftales om hvornår... Leggi di più

I weekenden gik garageporten i udu. Mandag ringede jeg til MA Porte. Mads skulle til Lolland næste dag og lagde vejen forbi Falster og ordnede porten lige op til sommerferien. Super service og de bed... Leggi di più

Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra “Nice”. Kommunikationen var god, god vejledning og udført hurtigt og effektivt til aftalt tid. Mads gav skinner og port lidt “k... Leggi di più

Super kompetent og meget betryggende i en træls situation. Mads var rigtig god til at forklare mulighederne for både at få bilen ud akut og få repareret porten. Kan varmt anbefale MA Montage.

1. Fornitore di porte per garage
  2. Costruttore di tettoie e pergole
  3. Negozio di porte
  4. Costruttore di garage

MA Montage & Porte leverer og servicere garageporte. Vi har et bred udvalg af garageporte både i træ og stål. Med mere end 15 års erfaring i port branchen med samme firma. Vi stor erfaring inden for branchen og bredt sortement af muligheder inden for garageporte. MA Montage & Porte står klar til at hjælpe med jeres kommende ny garageport.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

71 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ringede da vores port åbnede sig 10 cm…

Ringede da vores port åbnede sig 10 cm efter den blev lukket.
meget behagelig mand guidede mig gennem hele gen indstillingen af motoren, og nu virker den ubeklageligt igen. Tusind tak for god service

8 dicembre 2022

Hej Simone

Vi står altid klar til at hjælpe :)
Godt vi fik det løst

Super service

Super service. Dejlig behagelig guide i noget jeg jo så sjældent er ude og købe.
Perfekt montering af et super godt produkt.

7 novembre 2022

Hej Rasmus

Tak for de pæne ord.
Vi går meget op i at holde kunden i hånden fra start til slut så vi er HELT sikker på I får det i ønsker.

- MA Montage

Tak til MA Montage for levering og…

Tak til MA Montage for levering og montering af vores nye Garageport. Kan absolut anbefale MA Montage. Hurtig levering og opsætning til aftalt tid.

23 settembre 2022

Hej Helene

Tak for anmeldelsen.

Vi holder hvad vi lover ligesom hele forløbet hos jer :)

- MA Montage

Vi er yderst tilfreds med det arbejde…

Vi er yderst tilfreds med det arbejde der er lavet Ps så virker alt perfekt kan godt anbefales til alle der har brug for hjælp

23 settembre 2022

Hej Jeanett

Tak for din anmeldelse.

Dejligt at fungere som aftalt, skulle der være det mindste så giver I bare et kald.

Venlig og professionel betjening

Venlig og professionel betjening! Levering til tiden! Kun ros!

30 agosto 2022

Hej Else

Vi står altid klar til at hjælpe og vi takker også for ordren. Det blev to flotte nye porte.

- MA Montage & Porte

Kan absolut anbefales

Mads er behagelig og kompetent. Fantastisk god oplevelse hele vejen. Klar anbefaling.

8 agosto 2022

Hej Peter

Tak for de flotte ord.

Klar anbefaling herfra

Vi kan kun anbefale Mads efter at have fået installeret en port. Vi ringede til Mads for at forhøre os og fik god og brugbar information, hvorefter han kom ud og afgav et tilbud. Der er mange forskellige ting man skal tænke over ifm installering af port, når man har en gammel garage, og han forklarede om alle de forskellige muligheder og overvejelser og afgav et letforståeligt tilbud som i øvrigt holdt. Forinden havde vi haft en elektriker ude som han også havde snakket med jvf hans vejledning. Vi var meget i tvivl om hvad vi skulle vælge, og ringede utallige gange og ændrede mening - og fik god service hver gang. Porten blev installeret som aftalt uden problemer og vi er meget tilfredse. Kæmpe anbefaling herfra :)

26 aprile 2022

Risposta di MA Montage & Porte

Mange mange gange tak for den pæne anmeldelse.
Vi går meget op i at holde kunden i hånden så I får den helt rigtige løsning OG i er helt sikker på også hvad i får leveret. Derfor grundig gennemgang er meget vigtigt for os. Så plejer det give pote i den sidste ende :)

Tak tak tak.

- MA Montage & Porte

Tak for den bedste service

Tak for den bedste service

Ringede til MA Montage for at få to nye garageporte. Alt leveret til tiden og vi har fået de flotteste nye porte.

8 aprile 2022

Hej Malan

Tak for de mange stjerner

Håber du bliver glad for de nye porte.

Altid god service og kvaliteten får du…

Altid god service og kvaliteten får du ikke bedre end ved Mads

29 marzo 2022

Hej Frederik

Tak for anmeldelsen.

Håber du bliver glad for de flotte porte.
Ser frem til i får bygget garagen i sommerhuset så får vi sat et par flotte porte i der oppe os.

Rigtig god oplevelse

Det var både professionelt og hyggeligt. God til at finde de rigtige løsninger på en "skæv" garage. Kan varmt anbefales.

10 febbraio 2022

Hej Kenneth

Tak for de flotte ord.

Altid hyggeligt, vi løber alle problemerne også hvis det er lidt skævt :)

Fantastisk service mindet

Fantastisk service mindet. Tålmodig og meget venlig og behagelig at sammen med også telefonisk.

3 gennaio 2022

Hej Preben

Tak for de 5 Stjerner.
Vi tager også altid god tid til at lytte

Super hurtig service

Super hurtig service
Kl 19:46 ringer jeg til Mads da vores fjeder på porten var knækket og to minutter senere ringer han tilbage for at guide mig igennem opmåling af nye fjedrer. Super service😀
/Henrik

23 novembre 2021

Hej Henrik

Gamle kunder supporter vi også efter lukke tid :)

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service, startende med en super frisk og informativ telefonsamtale, hvor jeg trods et presset program og snarlig efterårsferie hos Mads alligevel blev presset ind, da fjederen til min ene port var knækket 😃👌
Mads er en meget omhyggelig og kvik fyr, der ved hvad han laver og har fuldstændigt styr på tingene og alt laves med et meget smittende humør.
Jeg kan kun give Mads mine varmeste anbefalinger.
/Alex Jensen

17 ottobre 2021

Hej Alex

Tak for de pæne ord

Fantastisk service

Hej Mads . Fantastisk service , at man kan ødelægge sin garageport om formiddagen og så allerede få den lavet om eftermiddagen fordi Mads var indstillet på at arbejde lidt længere . Kan varmt anbefale MA

25 agosto 2021

Hej Per

Tak for de 5 stjerner

Ringer til Mads da min port motor…

Ringer til Mads da min port motor driller. Den klikker i relæet når jeg bruger fjernbetjeningen og åbner så ikke porten. Mads guider mig ( og jeg har nul forstand på porte ) igennem en reset og indkodning af fjernbetjening igen på ingen tid. Han lyder virkelig som en mand der har styr på tingene. Jeg er yderst taknemlig for sådan en service, det får man sgu ikke alle steder den dag idag:-) mvh Martin jensen.

29 luglio 2021

Perfekt og super god service

Perfekt og super god service
Vi har fået skiftet vores garageport med tilhørende dør. Mads er, udover at være en venlig fyr, omhyggelig og har leveret et professionelt arbejde og til aftalte tid. Vi vil til en hver tid, anbefale Mads såfremt du skal have lavet garageport.
Med venlig hilsen
Steen og Pia fra Skovlunde

19 luglio 2021

Hej Pia

Tak for de 5 stjerner

Det blev virkelig også flot hos jer, nok den flotteste garage i Skovlunde til dato.

- MA Montage

Hurtig og effektiv indsats.

Hurtig og effektiv indsats.
Vi fik monteret automatisk portåbner og serviceret vores mere end 70 år gamle garageport.
Mads leverede hurtigt et tilbud og da arbejdet skulle udføres, blev det hurtigt og effektivt udført, til fuld tilfredshed.
Kan på det varmeste anbefale MA Montage og Porte

18 giugno 2021

Hej Dorte

Tak for de flotte ord og for at give det et første skud i jeres boligforegning. Vi håber der kommer flere de ønsker en ligeså flot garageport som din er blevet.

- Mads

Ganske enkelt perfekt.

Jeg har netop fået sat en garageport op. Hele forløbet har ganske enkelt været perfekt. Kun en enkelt gang var der problemer; det var fordi JEG måtte bryde vores aftale. Men det blev modtaget helt uden problemer.

Mads har været; punktlig, dygtig, venlig, imødekommende og haft konkurrencedygtig pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Mads fortjener sin høje trustpilot score!

Selv om vi var færdige, så kørte han lige forbi et par dage efter installationen, blot for at se at alt var i orden 😊

19 maggio 2021

Hej Lars

Tak for din flotte anmeldelse.

Det blev super flot med din nye port, det løftede lige garagen med 100% 😉😉
Håber det bliver godt med dit nye gulv når du kommer dertil.

Vh
Mads