Hold jer langt, langt væk fra dette firma!
Malerfirmaet KL tog munden for fuld, da de takkede ja til en større opgave hos os, hvor de både skulle sætte filt op, male vægge, karme og lofter, slibe gulv og reparere et hul efter et rør i gulvet.
De blev pressede på tiden, og det slog i dén grad ud på skalaen for sjuskefejl og -mangler. Nogle fejl og mangler blev udbedret, andre blev udbedret, men med et ligeså dårligt resultat som første forsøg, andre helt åbenlyse fejl og mangler skulle vi diskutere frem og tilbage med dem om.
Da vi af den grund forsøgte at afslutte samarbejdet med dem, fik de os overtalt til at lade dem gøre arbejdet færdigt. Da vi på daværende tidspunkt, hvor arbejdet havde strukket sig over flere måneder, så os nødsaget til at aflyse en aftale pga. mistanke om covid-19 hos vores søn, fik piben en helt anden lyd, og vi blev bedt om at betale det fulde beløb på trods af fejl og mangler, fordi vi havde "forhindret dem i deres arbejde."
De satte en advokat på sagen og trak os igennem alt det arbejde, der er forbundet med at skulle fremlægge beviser for retten (hvilket vi havde masser af). Under en indledende telefonisk samtale med retten afslog Malerfirmaet KL ved deres advokat at indgå forlig, hvorfor vi kunne se frem til at skulle mødes fysisk i retten i Lyngby.
Kun få dage inden dagen for mødet henvender deres advokat sig på mail i en helt anden og pludselig meget høflig tone og spørger, om vi venligst vil overveje et forlig, så vi undgår at spilde vores tid i retten. De endte med at gå med på et forlig, der stillede dem dårligere, end det forlig vi først forelagde dem.
Summa summarum: Hold jer langt væk fra dette firma, der sløser med arbejdet, hvis serviceniveau lader meget tilbage at ønske, og som ikke er sene til at true med advokater, inkasso og retssager, men som så alligevel hopper fra i sidste øjeblik. Hvilken farce! (Og så har jeg i øvrigt slet ikke nævnt de usandsynligt mange rygepauser, deres svende tog, plus talrige andre dårlige oplevelser...).
28 giugno 2021
Non scritta su invito