Efter en uheldig oplevelse grundet manglende levering, og hvor jeg ikke kunne komme i kontakt med Mal efter tal - trækker jeg min kritik tilbage. Vi fandt en god løsning, og jeg har nu modtaget både... Leggi di più
Fast help via email and product received and very appreacited by the birthday boy. Can recommend.
Hurtig levering, flotte materialer - ekstra maling og gode lærreder at male på. Nuancerne på lærredet gør det mere roligt for øjet at finde de tal/områder man skal male. En lille idé ville være hvis m... Leggi di più
Jeg har købt rigtig mange gange inde fra jer af nu, og jeg har været simpelthen så tilfreds hver evig eneste gang🤩 Det er så utrolig afslappende og hyggeligt at side og male sine egen billedere!... Leggi di più
E-mærket - Vi er en førende producent af premium hobby produkter i Europa, med fokus på at tilbyde enestående kvalitet og service. Vores malesæt indeholder den dobbelte mængde maling for en rigere og mere levende kunstoplevelse. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige service og levere hurtigt og effektivt.
Møllehaven 12a, 4040, Jyllinge, Danimarca
- hej@maleftertal.dk
- maleftertal.dk
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Fast help via email and product…
Ingen kundeservice!?
Jeg har lavet en fejl i min bestilling som jeg foretog d. 23. marts 2026. Jeg har forsøgt at række ud til kundeservice siden d. 27. marts. To gange via mail, en gang via messenger chat og en gang via telefonopkald. Jeg har stadig ikke hørt fra dem. Fuldstændig elendig og udeblivende service.
Efter en uheldig oplevelse grundet…
Vi fandt en god løsning, og jeg har nu modtaget både lærred og maling, og glæder mig til at komme igang 🎨😀
Kvaliteten af lærred er god 👍
Hyggeligt og afstressende
Sætter mig med en kop te og maler i ro og mag. Det er blevet min nye rutine.
Alt kom som det skulle
Alt kom som det skulle, og kundeservice var hurtig til at svare. Virkelig godt indtryk!
Rigtig godt til begyndere
Jeg troede det ville være svært, men det var overraskende nemt at komme i gang - og sjovt!
Bestilte et billede af vores hund og…
Bestilte et billede af vores hund og det blev så detaljeret og smukt. Vi er imponeret.
Kvaliteten matcher prisen og mere til
Man får SÅ meget ud af det. Helt klart mere end jeg havde regnet med.
God variation i motiverne
Elsker at der både er natur, dyr, kunst og abstrakt. Der er noget for enhver smag.
Billederne bliver virkelig flotte
Resultatet ligner ægte kunst - og jeg har altså ikke kunstneriske evner overhovedet!
Et fantastisk fælles projekt
Min datter og jeg valgte et motiv sammen og har malet på det i små bidder. Det er noget helt særligt at dele.
Tydelige instruktioner og godt udstyr
Alt var med i pakken, og der var ikke noget, der manglede. Penslerne var faktisk bedre end forventet!
Ingen problemer.
Super fed lærred med motiver på. Det ser ud til at være i god kvalitet også.
Ingen problemer med levering.
Glæder mig til male dem her i julen.
Købte Natlanterner, Parisisk vindue og Hogwartz.
Let at bestille og god pris
Hjemmesiden er nem at finde rundt i, og det er ikke dyrt i forhold til den tid og glæde man får ud af det. Virkelig god værdi.
Vi bestilte et par børnemotiver og…
Vi bestilte et par børnemotiver og maler un sammen i weekenden. Det er SÅ hyggeligt!
Nem hjemmeside at finde rundt i med…
Nem hjemmeside at finde rundt i med masser af nyttigt info. Maleriet kom hurtigt og var som forventet. Det er til en julegave.
Det bedste paint by numbers jeg har…
Det bedste paint by numbers jeg har prøvet. Undet tvivl.
Jeg havde lidt problemer med malingen
Jeg havde lidt problemer med malingen, som virkede tørt, så jeg skrev til kundeservice. De svarede hurtigt, bad om et billede og sendte straks et nyt sæt maling uden bøvl. Super søde og hjælpsomme. Virkelig god service! Kan varmt anbefales.
Fantastisk oplevelse
Jeg er lige blevet færdig med mit første billede, hvilken fantastisk oplevelse. Jeg er nød til at skrive om deres service. Jeg lavede en fejl i min bestilling. Firmaet kontaktede mig samme dag og hjalp mig (det sparede mig for en del penge). Derudover er levering hurtig og meget gode produkter. Det er bestemt ikke sidste gang.