Makker Hoortoestellen - Utrecht Noord Recensioni 16

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Oranjerivierdreef 4A, 3564BE Utrecht, NL

Valutata 5 stelle su 5

Mijn hoorprobleem is gecompliceerd: groot gehoorverlies en hevige tinnitus. Met veel geduld heeft Mirko voor mij de juiste toestellen gevonden en voortreffelijk ingesteld. Ik kan weer jaren vooruit... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

ik was al klant bij Makker lang geleden toen was hij er mee gestopt, door omstandigheden kon mijn audicien die ik bij Makker voor de eerste keer had ,ongeveer 25 jaar geleden ,mij niet meer helpen... Leggi di più

L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di apparecchi acustici

Scritti dall'azienda

Makker Hoortoestellen heeft 40+ jaar ervaring in het audiciens vakgebied. Wij richten ons op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze gediplomeerde audiciens helpen u graag bij het kiezen van het juiste gehoorapparaat. Maak direct een vrijblijvende afspraak of doe de gratis hoortest!

• Oranjerivierdreef 4A, 3564BE, Utrecht, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Mijn hoorprobleem is gecompliceerd

Mijn hoorprobleem is gecompliceerd: groot gehoorverlies en hevige tinnitus. Met veel geduld heeft Mirko voor mij de juiste toestellen gevonden en voortreffelijk ingesteld. Ik kan weer jaren vooruit!
Ik ben uiteraard zeer tevreden en ik zou als dat zou kunnen wel meer dan vijf sterren willen geven.

15 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Na 20 jaar bij een andere audicien…

Na 20 jaar bij een andere audicien tevreden klant te zijn geweest, konden ze mij niet het juiste advies geven vwb het snel afnemend gehoor verlies.
Er werd mij aangeboden een nieuw geavanceerd model die buiten de vergoeding zorgverzekering viel.
Ik ben toen op advies van een andere audicien doorverwezen naar Pento (audiologisch centrum).
Die hebben na onderzoek een recept en audiogram uitgeschreven waarmee ik uiteindelijk bij Makker Utrecht Noord terecht ben gekomen.
Daar ben ik fantastisch en professioneel door Zefanja geholpen.
Er is voor mij na lange tijd een nieuwe beleving van "horen" gerealiseerd met een toestel wat binnen de vergoeding viel.
De wensen die ik had werden vriendelijk en vol begrip aangehoord en vervult.

21 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Begeleiding is persoonlijk en op maat

Begeleiding is persoonlijk en op maat. Bij Makker nemen ze de tijd voor je. De proefperiode loopt net zo lang (max. 3 maanden) tot jij 100% tevreden bent.
En, omdat er mensen werken bij Makker die vakkundig zijn en kennis van zaken hebben, haal je in de verste verte die 3 maanden niet.
Bij mij was het binnen 2 weken helemaal goed qua instellingen.
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam: zodra je de winkel binnenkomt merk je het al, ze heten je welkom, nemen je jas aan en laten je als het ware thuis voelen.
Kortom: iedereen die op het gebied van beter willen en kunnen horen advies/begeleiding/hulp nodig heeft: ga naar Makker en ik weet zeker dat het goed komt!

18 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Tijdens de vakantie van mijn oma in…

Tijdens de vakantie van mijn oma in Nederland deed haar gehoorapparaat ineens helemaal niets meer. Ze heeft pas in maart haar vlucht terug, dus zonder gehoorapparaat kon ze praktisch niet horen. We móésten dit dus echt opgelost krijgen.

We zijn bij vijf verschillende bedrijven geweest en overal kregen we hetzelfde antwoord: “Dat hebben we niet” of “Dat kunnen we niet maken”. Geen enkele poging om mee te denken.

Bij Macker hoortoestellen was het meteen anders. Binnen 30 seconden zagen ze het probleem en hebben ze het gewoon gemaakt. Geen ingewikkeld gedoe, geen uitstel, en tot onze grote verbazing vroegen ze geen geld.

Dit is echte service en vakmanschap zoals het vroeger bedoeld was: helpen omdat het kan en omdat het nodig is. Wij zijn enorm dankbaar en raden Macker hoortoestellen zonder twijfel aan.

23 gennaio 2026

Beste mevrouw Balayan,

Wat fijn dat we uw moeder hebben kunnen helpen! Bedankt voor het delen van dit verhaal! Nog een prettig verblijf hier in Nederland voor uw oma en de rest van de familie!

Met hartelijke groet,

Valutata 5 stelle su 5

Na een vraag aan de KNO Arts ,Huisarts…

Na een vraag aan de KNO Arts ,Huisarts kon niemand mij vertellen waarom met mijn hoortoestel na het buisje in mijn oor, Het vliegen een ramp was ,de enige mogelijkheid was hoortoestel uit, het lawaai was vreselijk ,De stilte was ook niet makkelijk , maar de enigste mogelijkheid !
tot dat ik bij Makker Utrecht Noord was ,en het aan Erik vroeg , die zei doe je Oticon Intent in je oor ,misschien gaat het beter ,
Het ging geweldig geen last van lawaai ,kon gewoon de stewardess verstaan ,Dat is vakwerk ,dank je wel Erik je hebt me geweldig geholpen,
Vriendelijke Groet Ans Schwartz Vleuten

21 novembre 2025

Beste mevrouw Schwartz - Vleuten,

Ik kan me voorstellen dat de keuze voor stilte ook niet altijd even prettig is geweest. Wat fijn om te lezen dat we u hiermee hebben kunnen helpen. Mocht er nog iets zijn, altijd welkom!

Hartelijke groet,

Rustige en geduldigde uitleg

Mevrouw Zefranga Ketting heeft mij uitstekend geholpen. Alles rustig uitgelegd. ( Utrecht afd. Oranjerivierdreef)

15 dicembre 2025

Beste,

Bedankt voor het schrijven van de review! Ik zal het compliment overbrengen aan Zefanja!

Alvast fijne feestdagen,

Hartelijke groet,

Valutata 5 stelle su 5

Transparant, eerlijk, oprechte en kundige medewerkster.

Zoek je een oortoestellen winkel die niet bij een grote keten hoort en oprecht de tijd voor je nemen zonder dat daar een prijskaartje aanhangt moet je hier zijn. Bij binnenkomst een ouderwets ontvangst met een drankje. De ruimte waar ze je helpen zijn groot. Hier bieden ze je transparantie over wat je krijgt en wat je gaat betalen. Dit laatste is voor mij heel erg belangrijk!

12 novembre 2025

Beste,

Goed om te lezen dat uw bezoeken bij ons door u zo ervaren zijn! Hartelijk dank voor deze review.

Vriendelijk

Vriendelijk, snel en kundig geholpen!

30 ottobre 2025

Beste Anja,

Bedankt voor uw positieve review!

Top ervaring.

Vriendelijk ontvangst met koffie bij binnenkomst. Namen de tijd om te luisteren, leggen dingen goed uit.
Zeer uitgebreide test en toelichting over mijn gehoor probleem. Duidelijkheid en goed te bereiken.

21 ottobre 2025

Uitstekend

Door de audioloog ben ik in april 2025 verwezen naar de firma Makker. Dit omdat ik aan nieuwe gehoorapparaten toe was. Hiervoor was het nodig om verschillende gehoortoestellen te testen in zowel categorie 5 als in de buitencategorie. Ik ben werkzaam als pianiste. Daarom stel ik hoge eisen aan de kwaliteit van het geluid van de apparaten zowel in werksituaties als privé. Het intensieve traject is door de firma Makker in samenwerking met de audioloog uiterst vakkundig begeleid en heeft uiteindelijk tot een geweldige set nieuwe gehoortoestellen geleid die door de verzekering grotendeels zijn vergoed. Ik ben Erik Battem dankbaar voor de goede zorg in dit proces. Er is altijd genoeg tijd uitgetrokken voor alle afspraken, de uitleg over elk te testen toestel was prima en de sfeer was klantgericht. Ik ben heel blij met alle goede zorgen en geniet iedere dag van mijn nieuwe toestellen. Ik kan de firma Makker absoluut aanbevelen als het om hoorzorg gaat.
Gerry Koolhof-Muskens, oktober 2025

20 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

ik was al klant bij Makker lang geleden…

ik was al klant bij Makker lang geleden toen was hij er mee gestopt,
door omstandigheden kon mijn audicien die ik bij Makker voor de eerste keer had ,ongeveer 25 jaar geleden ,mij niet meer helpen !
Tot mijn grote vreugde was Makker Utrecht Noord weer terug en natuurlijk met een TOP Audicien ERIK
Zoals van ouds geweldig geholpen hij heeft mijn leven weer terug gegeven, met de OTICON INTENT 1 miniRITER een geweldig hoortoestel! Dank je wel Makker en Erik Vriendelijke groet Ans Schwarz-Velis

3 ottobre 2025

Vakkundig

Vakkundig, geduldig, vriendelijke behandeling en heel geschikt voor mijn beroepszangeres-oren!

12 agosto 2025

Kennis,service,duidelijk en geduld

Na een aantal nare ervaringen bij een brillen keten die ook "iets" met gehoor doen kwam ik bij Erik terecht in Utrecht Noord.Bij Makker is er altijd een audioloog aanwezig en geen weken wachten op een afspraak. Erik neemt de tijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen hij is geïnteresseerd in wat je wensen zijn en stelt alles in werking om dit te laten slagen en dit is gelukt we zijn voor de Phonak sphere gegaan en ik heb er een " wereld " bijgekregen. Erik bedankt voor je geduld en het adviseren.

4 luglio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più