Dettagli dell'azienda

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Bestelling van meer dan €500 geplaatst

Bestelling van meer dan €500 geplaatst, items zijn nooit aangekomen. Na maanden in contact proberen te komen via de mail en meerdere beloftes te hebben ontvangen dat ik mijn geld terug zou krijgen heb ik tot op heden nooit iets terug ontvangen. Bestel hier niet!!

7 gennaio 2026

Beste,

Wij herkennen deze situatie echter niet in onze administratie. Zoals wij altijd doen, zorgen wij ervoor dat bestellingen netjes worden geleverd of dat er een passende oplossing komt, zoals een terugbetaling indien nodig. Tot op heden hebben wij helaas geen bestelnummer, naam of andere gegevens van u ontvangen, ondanks meerdere verzoeken van onze kant. Zonder deze informatie kunnen wij uw situatie niet controleren of oplossen.

Indien uw bestelling via Klarna is verlopen, kan een terugbetaling soms langer duren vanwege hun verwerkingstijden.

Wij willen dit uiteraard graag netjes met u oplossen. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om uw bestelgegevens (naam + bestelnummer) alsnog met ons te delen via info@maisonliving.nl
. Dan kunnen wij dit direct voor u uitzoeken en oplossen.

Super slechte zaak

Super slechte zaak! Stoelen besteld, kwamen qua kleur totaal niet overeen met de site. De stoelen zijn opgehaald door een hele fijne koeriersdienst, alles ging goed en de stoelen zijn goed aangekomen. Dit was op 24 september 2025. Vandaag de dag is de retour nog steeds niet verwerkt door Maison Living, na tientallen mails waarin ze hebben bevestigd dat het hun fout is, excuses en dat ze direct de retour gaan verwerken. Ik blijf ondertussen aanmaningen krijgen, voor stoelen die al bijna een half jaar geleden geretourneerd zijn. Echt absoluut geen aanrader, alleen maar gezeik.

9 febbraio 2026

Beste Vera,

Het spijt ons om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Toen u aangaf dat de kleur van de stoelen niet overeenkwam met uw verwachting, hebben wij direct geprobeerd dit zo netjes mogelijk voor u op te lossen. De stoelen zijn snel door onze koeriersdienst bij u opgehaald en correct bij ons retour ontvangen. Fijn om te horen dat het ophalen zelf goed is verlopen.

De retour is in eerste instantie helaas niet direct in ons systeem verwerkt. Dit hebben wij ook eerlijk naar u gecommuniceerd. Zodra wij dit hebben geconstateerd, hebben wij de retour direct alsnog verwerkt en in ons systeem geregistreerd. Vanaf dat moment wordt er automatisch een melding naar Klarna gestuurd.

Het verdere proces rondom het aanpassen of stopzetten van betalingen verloopt via Klarna en ligt helaas buiten onze invloed. Uiteraard begrijpen wij dat dit voor u vervelend is en denken wij graag met u mee om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Wij hebben u hierover eerder ook per e-mail benaderd om samen naar een oplossing te kijken, maar hebben daarop helaas nog geen reactie mogen ontvangen. Wij helpen u uiteraard graag verder wanneer u opnieuw contact met ons opneemt, zodat we dit samen kunnen afronden.

Valutata 1 stelle su 5

No reaction and no way to initiate a return/refund

I placed an order online for the product "Sebal Basket - Mand met deksel, katoen, beige, set van 2". When I received it, one of the deksels was missing. I used the contact form in the Maison Living website, I sent additional email, I used the AI chatbot on their webpage too and even tried to call them, but nothing works and nobody is reverting back to me (the telephone number on their "Refund Policy" page is 020 1234567 which is iffy and of course doesn't work). The "Start Return" page in their website does not work either. Basically I am stuck with a product which has missing parts, Maison Living is not reacting and I cannot even send it back to get a refund.

9 ottobre 2025

Dear Nicole,

We’re very sorry to hear that the issue with the missing lid has not yet been resolved. We always strive to provide the best possible service and would really like to sort this out for you.

Could you please send us an email with your order number and the correct name associated with the order? Unfortunately, we couldn’t find any details under the name “Nicole” in combination with the Sebal Baskets.

Once we receive your information, we’ll be happy to either resolve the issue immediately or refund your payment right away.

Thank you in advance for your help!

Kind regards,
Nora
Maison Living

Valutata 4 stelle su 5

Mooie producten!

Mooie tafel & stoelen besteld. Levering ging best wel snel. Gingen een aantal dingen mis, maar gelukkig werd er snel gereageerd via de mail en heeft maison living ons een passende compensatie aangeboden. Dank! 😊

29 luglio 2025

Risposta di Maison Living

Bedankt voor je eerlijke en positieve review! Fijn dat jullie blij zijn met de tafel en stoelen, en dat we eventuele misverstanden snel konden oplossen. We waarderen jullie begrip en hopen dat jullie nog lang plezier hebben van de aankoop. 😊

Zeer goede service

Zeer goede service! Mooie stoelen en ze reageren heel snel op je email.

1 luglio 2025

Risposta di Maison Living

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie woorden! We doen ons best om snel en goed te reageren, en het is leuk om te weten dat je blij bent met de stoelen én de service. Graag tot een volgende keer!

4 eettafel stoelen besteld

4 eettafel stoelen besteld. Super mooie stoelen en goede kwaliteit. Werden binnen 1 week geleverd. Kan helaas geen video plaatsen maar ze zijn prachtig. Communicatie ging goed en vlot.

18 aprile 2025

Risposta di Maison Living

Wat een leuke review, dank je wel! We zijn blij dat de stoelen in de smaak vallen en dat alles naar wens is verlopen – van de communicatie tot de levering. Jammer van de video, maar jouw woorden zeggen al genoeg 😊. Veel plezier met de nieuwe stoelen!

Valutata 1 stelle su 5

Absoluut waardeloos. Na 2 maanden nog steeds geen oplossing.

Absoluut waardeloos. Heb met Black Friday een Salontafel besteld. Kregen de tafel pas een maand later binnen na vele emails. Helaas hebben wij daar geen communicatie over ontvangen, want ons verteld was.. Het bleek een verkeerde tafel te zijn met ook nog eens schade. Er werd beloofd dat we het geld zouden terugkrijgen en er werd naar een oplossing gekeken. Het geld hebben we tot op heden nog niet terug en inmiddels is er een nieuwe tafel binnengekomen direct van de fabrikant. Ook ditmaal weer een verkeerd product. Ben uiteindelijk direct met de fabrikant in contact aangezien dit bedrijf nauwelijks te bereiken is. Emails worden niet beantwoord en telefonisch contact is niet mogelijk. Het bedrijf is uiteindelijk gewoon een dropshipper. Ook de fabrikant kon Maison Living niet bereiken.

14 novembre 2024

Beste Michel,

Allereerst willen wij u nogmaals onze oprechte excuses aanbieden voor de vervelende ervaring die u heeft gehad met uw bestelling bij ons.

Tijdens de drukte rondom Black Friday hebben wij te maken gehad met een uitzonderlijk hoog aantal bestellingen. De salontafels waar het om ging, werden rechtstreeks door onze leverancier Stalux verzonden. Helaas is het in dit proces meerdere keren misgegaan, onder andere door productieproblemen bij de leverancier. Hierdoor zijn zowel de levering als de productkwaliteit niet geweest zoals u — en wij — mochten verwachten.

Wij begrijpen hoe frustrerend dit voor u moet zijn geweest, zeker in combinatie met de gebrekkige communicatie vanuit onze kant. Ook wij hebben geprobeerd dit zo goed mogelijk op te lossen, onder andere door het aanbieden van een compensatie en het meerdere malen uitleggen van de situatie, maar wij realiseren ons dat dit voor u geen volledige genoegdoening is geweest.

Inmiddels zijn de betreffende tafels helaas niet meer leverbaar. Aangezien wij met een geautomatiseerd systeem werken dat bestellingen direct bij de leverancier plaatst, hadden wij beperkte invloed op de uiteindelijke afhandeling door hen. Dat neemt echter niet weg dat u als klant recht heeft op een correcte en tijdige levering .

Wij hopen dat u onze excuses aanvaardt en staan uiteraard nog steeds open voor een passende afronding van deze kwestie. Mocht er nog iets zijn waarin wij u verder kunnen ondersteunen, dan horen wij dit graag.

Geen terugbetaling ontvangen

Reeds meer dan een maand is m’n bestelling geannuleerd en zou mn betaling worden teruggestort. Tot op heden nog niets ontvangen. Ook geen reactie meer op m’n mails.

Na enig overleg en wat nalatigheid van
Mollie het betaalcentrum. Is alles in orde gekomen.
Hiervoor mijn grote dank.

30 dicembre 2024

Beste Gratienne,

Fijn dat het inmiddels is opgelost en dat het geld is teruggestort door de betaalprovider. Helaas hebben wij hier geen invloed op gehad.

Jammer dat de sterren van de reviews niet zijn aangepast, hierdoor lijkt het alsof u nog niet de gewenste oplossing hebt gehad.

Met vriendelijke groeten,

Mooie barkrukken

Kreeg de barkrukken snel geleverd en ben er superblij mee! Nog mooier als op de foto!

4 ottobre 2024

Risposta di Maison Living

Superfijn om te horen! Bedankt.

Klantvriendelijk

Contact verloopt snel en vriendelijk na verwarring over het pakket
De verwarring was mijn fout en toch werd ik erg goed geholpen

7 ottobre 2024

Beste Inge,

We hebben in het systeem gekeken en wij zien dat de bestelling al sinds 8 oktober opgehaald kan worden. Waarschijnlijk heeft de bezorger van de DPD geen bericht achtergelaten?

Wij kunnen hier helaas niets aan doen, we hopen dat je de review op basis hiervan kan aanpassen.

Absoluut geweldig

Absoluut geweldig! Maison Living biedt een verbazingwekkende collectie van luxueuze woninginrichting. Elke keer dat ik hun winkel binnenloop, voel ik me als een royalty die haar paleis betreedt. De kwaliteit van hun producten is buitengewoon hoog en de stijl is absoluut tijdloos. Ik heb onlangs een aantal meubelstukken en decoratieve items bij Maison Living gekocht en ik ben meer dan tevreden met mijn aankopen. Mijn huis is nu een oase van elegantie en ik krijg regelmatig complimenten van mensen die op bezoek komen. De klantenservice is ook voortreffelijk - het personeel is deskundig, behulpzaam en vriendelijk. Ik kan Maison Living ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar de ultieme luxe en verfijning voor hun huis!

10 febbraio 2024

Risposta di Maison Living

Mooie review Ilja! Nogmaals bedankt.

Valutata 1 stelle su 5

Bestelling na 1,5 maand nog niet ontvangen …

Ruim 1,5 maand geleden een bestelling geplaatst. Deze zou de volgende dag verstuurd worden. Helaas tot op heden niks ontvangen. E-mails worden ruim een week na versturen beantwoord met; we sturen je vandaag nog een nieuwe zending. Maar helaas is dit niet het geval.

1 febbraio 2024

Beste Laura,

We zijn verheugd te horen dat alles nu netjes bij je is aangekomen en dat je tevreden bent met de afwerking. Onze oprechte excuses voor de vertraging en het ongemak veroorzaakt door het kwijtgeraakte pakketje bij onze vervoerder PostNL. Door de drukte heeft het helaas langer geduurd dan verwacht. Gelukkig is alles nu opgelost en hebben we een positieve afloop.

Team Maison Living

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più