Valutata 5 stelle su 5

Välsydda gardiner i fin linneväv. Fick fantastiskt bra hjälp med planering (och även en liten justering) av väldigt trevlig och tillmötesgående personal.

Valutata 5 stelle su 5

Det började med en kontakt med Markisol. En trevlig Anton Persson som gav oss adressen till er. Vi lade en beställning hos er och leveransen gick bra. Tyvärr visade det sig att en av rullgardinerna v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi köpte 7 motoriserade rullgardiner för att försöka vara förberedda för nästa sommar, samt självklart kunna sova lite längre trots öster-fönster... Beställningen var enkel, jag ställde några f... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mycket nöjd med min elektriska rullgardin. I det övre prissegmentet jämfört med andra tillverkare men eftersom den tillverkas efter exakta mått så kompenserar det för priset. Produktionstiden var sna... Leggi di più

1. Fabbricazione e vendita tende
  2. Negozio di tende
  3. Negozio di articoli per il rinnovamento della casa
  4. Negozio di lenzuola
  5. Negozio di articoli per finestre

Scritti dall'azienda

Mairo är ett svenskt designföretag som designar, tillverkar och säljer produkter för heminredning, främst i form av olika textilprodukter.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Jag har fortfarande inte fått min…

Jag har fortfarande inte fått min beställning.Först blev ena persiennen restad och när den kom hade Tanja hos er sytt den med fel mått och den nya har fortfarande inte levererats, och jag har inte fått nåt besked om när den ska komma heller.jag har varit pågång hemma med att sätta upp persiennerna vid två tillfällen nu som fått ställas in pga ert slarv.

21 marzo 2023

Hej Anna,
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för problem det har ställt till för dig. Jag hoppas att den nya hissgardinen du har fått funkar bra och du är nöjd med dom.
Får du några fler funderingar eller något som händer så är du välkommen att höra av dig till oss. //Mairo teamet

Valutata 4 stelle su 5

Tyg och mönster är jättefina men blev…

Tyg och mönster är jättefina men blev besviken på att färgåtergivningen är så missvisande och dessutom färgbeskrivningen. Står det gul så ska det inte vara dämpad gulgrön som kommer. Bättre att vara tydlig där när färgåtergivningen på bilderna kan vara missvisande.

19 marzo 2023

Pålitliga

Fin löpare som jag köpte , snabb leverans tycker jag

7 marzo 2023

Hej Håkan!
Tack för ditt fina omdöme!

Enkel och överskådlig hemsida

Enkel och överskådlig hemsida. Bra leverans. inget att klaga på. Rullgardinerna blev väldigt bra i vårt inglasade uterum.

6 marzo 2023

Hej Jan!
Vad härligt att rullgardinerna passade bra in till ert hem! Tack för ditt omdöme.

Valutata 5 stelle su 5

Tredje gången jag handlar elektrisk…

Tredje gången jag handlar elektrisk rullgardin av Mairo. Enkelt att ange mått på hemsida. Betalning och leverans funkar som det ska och varor kommer inom utsatt tid.

21 marzo 2023

Hej Klas!
Vi är glada att allt har funkat bra och att du haft en god köpupplevelse hos oss, tack för ditt fina omdöme!

Valutata 5 stelle su 5

Mairo gav mig spårningsnummer och hade…

Mairo gav mig spårningsnummer och hade skickat varorna så snabbt som möjligt, de gjorde allt för jag skulle kunna få med min present på min resa. Mycket trevligt och bra bemötande då jag ringde dem.

14 marzo 2023

Hej Leila!
Tack för dina fina ord, vi uppskattar all feedback!

Bra produkt

Bra produkt. Bra leverans och bra support vid montering.

13 febbraio 2023

Risposta di mairo.se

Vi är glada att du har fått en bra köpupplevelse hos oss, tack för din feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och bra tjänst

Snabb leverans och bra tjänst! Jag beställde vara prover med de kom fort och kvaliteten var super!

28 febbraio 2023

Hej Karin!
Vi är glada att höra att du är nöjd, tack för din feedback!

Med vänliga hälsningar, Mairo

Trevlig personal

Trevlig personal, väldigt tillmötesgående och duktiga.

15 febbraio 2023

Risposta di mairo.se

Detta är vi glada att höra, tack för att du tog dig tid att lämna ditt fina omdöme!

Med Vänliga Hälsningar, Mairo

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più