Valutata 5 stelle su 5

Maicura Massage Go gun besteld via de site van Maicura. 1 dag later was hetzelfde toestel €30,00 goedkoper, aangeboden bij bol.com. Na positief contact met de eigenaar, kreeg ik een digitale bo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Palestra e centro fitness

Scritti dall'azienda

Geniet morgen al van dagelijkse verlichting, ontspanning en herstel in slechts enkele minuten met onze producten. Ontdek de kracht van Maicura.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Het uitpakken is al een feestje…..

Na een aantal vergelijkingen gedaan te hebben van verschillende merken heb ik gekozen voor de Maicura Go, het is werkelijk een super goede massage gun, hij is stil, zeer handzaam, en heeft een keuze uit een 6 tal massage heads. Zelfs de verpakking is al een feestje je wordt al blij bij het uitpakken van de Go, zo mooi verpakt én niet te vergeten 3 jaar garantie en je mag ‘m 100 dagen uit proberen, maar ik weet zéker dat je ‘m gaat houden!
Ik gebruik de Go voor m’n heupklachten en m’n peesplaatontsteking in m’n bovenbeen, het geeft pijn verlichting zodat ik wat minder vaak naar de fysio gaat..kortom “gewoon doen” het is uw geld meer dan waard!

16 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben erg tevreden over de Maicura…

Ik ben erg tevreden over de Maicura massage gun. Hij is krachtig, stil en makkelijk in gebruik. Heel fijn voor ontspanning en spierherstel. De verschillende opzetstukken zijn ideaal en de batterij gaat erg lang mee. Zeker een aanrader!

Het contact met het bedrijf naar aanleiding van mijn vragen was erg prettig.

10 settembre 2025

TOP service!!!

TOP service!!! Er was een fout gelopen in het type toestel (verkeerd oplaadsysteem). Onmiddellijk via mail geholpen geweest en een mooie korting en gratis retourlabel mogen ontvangen voor het ongemak. Zéér dankbaar voor de vriendelijke en zeer behulpzame eigenaar van MAICURA.

25 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering een een super product

Snelle levering een een super product.
De onboxing was een fijne ervaring.
Ondertussen al even aan de slag met het toestel en is zeer fijn.
Wat extra online gebruiktips hadden wel welkom geweest.

22 marzo 2026

great massage gun

great massage gun! I use it a lot for my upper back, to release muscle knots. It feels like a deep tissue massage at home, and helps with the back pain. Also nicely designed object, ergonomic and aesthetically pleasant

10 marzo 2026

Top product

Dag nadien geleverd zoals vermeld op de site. Gun ligt lekker in de hand en doet wat is beloofd. Infraroodkop werkt zeer goed !

Top product

11 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering. Ik heb de Maicura PRO GEN2 aangeschaft. Echt een heel fijne massage gun. En mijn vragen werden netjes en duidelijk beantwoord. Echt heel fijn klantcontact met het bedrijf.

26 febbraio 2026

Goede klantenservice

Product was krachtig en fijn in gebruik. Helaas laadde hij niet op. Na contact gehad te hebben met de klantenservice van maicura, snel een beter model terug gekregen. Aanrader!

2 febbraio 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più