Maicura Massage Go gun besteld via de site van Maicura. 1 dag later was hetzelfde toestel €30,00 goedkoper, aangeboden bij bol.com. Na positief contact met de eigenaar, kreeg ik een digitale bo... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Geniet morgen al van dagelijkse verlichting, ontspanning en herstel in slechts enkele minuten met onze producten. Ontdek de kracht van Maicura.
Amperestraat 94, 5621AP, Eindhoven, Paesi Bassi
- +31 6 83 60 67 37
- contact@maicura.nl
- maicura.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Het uitpakken is al een feestje…..
Na een aantal vergelijkingen gedaan te hebben van verschillende merken heb ik gekozen voor de Maicura Go, het is werkelijk een super goede massage gun, hij is stil, zeer handzaam, en heeft een keuze uit een 6 tal massage heads. Zelfs de verpakking is al een feestje je wordt al blij bij het uitpakken van de Go, zo mooi verpakt én niet te vergeten 3 jaar garantie en je mag ‘m 100 dagen uit proberen, maar ik weet zéker dat je ‘m gaat houden!
Ik gebruik de Go voor m’n heupklachten en m’n peesplaatontsteking in m’n bovenbeen, het geeft pijn verlichting zodat ik wat minder vaak naar de fysio gaat..kortom “gewoon doen” het is uw geld meer dan waard!
Ik ben erg tevreden over de Maicura…
Ik ben erg tevreden over de Maicura massage gun. Hij is krachtig, stil en makkelijk in gebruik. Heel fijn voor ontspanning en spierherstel. De verschillende opzetstukken zijn ideaal en de batterij gaat erg lang mee. Zeker een aanrader!
Het contact met het bedrijf naar aanleiding van mijn vragen was erg prettig.
Zeer goed apparaat,snelle verzending,
Zeer goed apparaat,snelle verzending,
Helemaal oke.
TOP service!!!
TOP service!!! Er was een fout gelopen in het type toestel (verkeerd oplaadsysteem). Onmiddellijk via mail geholpen geweest en een mooie korting en gratis retourlabel mogen ontvangen voor het ongemak. Zéér dankbaar voor de vriendelijke en zeer behulpzame eigenaar van MAICURA.
Tevreden klant
Opbouw van de website, het leveren volgens belofte en de kwaliteit zoals vermeld op de website maken van mij een zeer tevreden klant.
Het is een solide apparaat met…
Het is een solide apparaat met verschillende hulpstukken waaronder een hot/cold kop.
Ik heb hem op een aantal spieren gebruikt waar knopen in zaten en ik merk al een hele verbetering.
Snelle levering een een super product
Snelle levering een een super product.
De onboxing was een fijne ervaring.
Ondertussen al even aan de slag met het toestel en is zeer fijn.
Wat extra online gebruiktips hadden wel welkom geweest.
Vlotte levering en zeer degelijke…
Vlotte levering en zeer degelijke kwaliteit met nuttige uitleg
Alles volgens verwachting, netjes verpakt en snel geleverd.
great massage gun
great massage gun! I use it a lot for my upper back, to release muscle knots. It feels like a deep tissue massage at home, and helps with the back pain. Also nicely designed object, ergonomic and aesthetically pleasant
Top product
Dag nadien geleverd zoals vermeld op de site. Gun ligt lekker in de hand en doet wat is beloofd. Infraroodkop werkt zeer goed !
Top product
Ik heb meer van deze apparaten gekocht…
Ik heb meer van deze apparaten gekocht maar na 1 maandje deden ze het niet meer. Ze waren ook niet zo degelijk als het nu gekochte apparaat.
Top apparaat !!
Goed product en snelle levering
Goed product en snelle levering. Ik heb de Maicura PRO GEN2 aangeschaft. Echt een heel fijne massage gun. En mijn vragen werden netjes en duidelijk beantwoord. Echt heel fijn klantcontact met het bedrijf.
Goede prijs-kwaliteit
Heel fijn!
Hele fijne massagegun (maicura go se)
Goede uitleg en zeer snel en fijn verzonden.
Goede klantenservice
Product was krachtig en fijn in gebruik. Helaas laadde hij niet op. Na contact gehad te hebben met de klantenservice van maicura, snel een beter model terug gekregen. Aanrader!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.