Hos Mai og hendes kollegaer er man altid i trygge hænder. Mai kan sit kram og er yderst professionel. Man bliver altid mødt med et smil, behandlingerne foregår i afslappende rammer og man går altid de... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Mai Beauty. Jeg har fået påsat vipper hos Mai i nu otte år - og de er lige smukke hver gang. Derudover holder vipperne rigtig godt, og samtidig skader de ikke... Leggi di più
Jeg har gået ved Mai i over et år nu, og kan kun give hende mine aller varmeste anbefalinger. Mai er både enormt dygtig og professionel og samtidig et meget behageligt menneske. Der er aldrig noge... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Mai Beauty tilbyder vippe extensions og hudpleje i Aalborg. Hos os får du professionel service i topklasse med 11 års erfaring. Der er gratis parkering lige ved døren.
Informazioni di contatto
Asylvej 3A, 9000, Aalborg, Danimarca
- +4560732218
- info@maibeauty.dk
- maibeauty.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Nemt
Nemt, effektivt og super holdbare…øjenvipperne er bløde og lette.
efter alle chikane
efter alle chikane. Er jeg klar til at snakke med politi. Jeg vente på. 20 tusind kroner hver måned sort af dig plus din procent fra kollega. Din salon din regler. Jeg tager ansvar med det alle jeg har sagt og skrive. Alle dokumentation af chat text video af det slettet kunde du har gjørde i det sidste par år. Du har bogfør vores papir men du har aldrig bogfør penge. Jeg har ikke slette nogen. Det er Slaveri der og det ved det, mange kunde. Jeg har slukket min munde men du har for meget. Jeg tager person med som du kende. når vores sagen er endelig på plads. Og jeg har aldrig skrive dårligt. det hedder sandheden af dig. Kim is just a Victim of u too. Vh Mary

Risposta di Mai Beauty
Kan varmt anbefale Mai Beauty
Kan varmt anbefale Mai Beauty, der laver de fineste vipper og som holder rigtig godt. Jeg er kommet der fast siden januar 2023, man får altid en dejlig velkomst og arbejdet udføres yderst professionel😊
Vh. Myrna
Always perfect lashes from Mai
Always perfect lashes from Mai. Can recommend this place 100%. Fast, quality and with a good price.
Kan kun anbefales 🤩
Man får de flotteste vipper hos Mai Beauty - vipperne er bløde, føles lette og holder længe. Siden jeg fandt denne klinik, har jeg fået lagt mine vipper udelukkende her, og hver gang har jeg været lige tilfreds, uanset hvilken behandler jeg har fået lagt vipperne af. Det er et dygtigt og serviceminded personale, der sørger for en meget afslappet stemning i klinikken (det ender ofte med en lille lur undervejs 😅). Derudover har Mai flere gange været fleksibel og sød til at finde en “haste” tid til mig, når jeg ikke har nået at bestille i god tid.
Jeg kan stærkt anbefale Mai Beauty til alle 🤩♥️
Kæmpe anbefaling herfra ⭐️
Jeg er kommet hos Mai de seneste 4 år - og hun er helt fantastisk dygtig til sit arbejde! Det er altid dejligt at komme i salonen og man ligger fantastisk under behandlingen - så komfortabelt (og afslappende), at det ofte ender med et lille hvil 😴
Jeg kan kun give MaiBeauty min varmeste anbefaling! 😊
Flotte vipper
Vipperne er så fine og holder godt! Kim er altid imødekommende og et stort smil, så skønt at komme til. Kæmpe anbefaling
Meget professionel
Jeg kommer regelmæssigt - og er meget tilfreds. Det er en kunst, at kunne lave smukke vipper, som holder og som sidder så man slet ikke kan mærke dem til dagligt. Jeg har erfaring fra flere steder, men kommer nu kun hos Kim ved Mai Beauty. Hun er meget dygtig, blid og super serviceminded. Tak for god behandling! Stor anbefaling her fra!
Mai Beauty
Mai Beauty , kan KUN varmt anbefales.
Jeg har kommet fast ved Mai i 6 år, og ELSKER mine vipper. De er altid spot on, -og skal altid kun bruge Mai beauty.
De laver de smukkeste vipper
De laver de smukkeste vipper, samt har virkelig sød personale. Derudover tog de kun penge for en almindelig opfyldning, selvom det var en stor.
Kæmpe anbefaling
Altid flotte vipper hos søde Kim!
Har gået til Kim i over et år og er meget tilfreds hver gang. En virkelig sød pige som er hurtig og flink. Laver virkelig flotte hybrid lashes - har modtaget så mange komplimenter om hvor fine og naturlige mine vipper ser ud. Altid en god oplevelse ved Mai Beauty og i sær hos Kim!
Kæmpe anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Flotte vipper, der virkelig holder godt!
Ikke nok med at de er super dygtige, så er de også hurtige og prisen er fornuftig. Kunne aldrig finde på at få lavet vipper et andet sted 👌🏼
KÆMPE anbefaling!
Jeg har fået lavet mine vipper hos Mai Beauty i mange år. De laver uden tvivl de smukkeste vipper og jeg føler mig altid enormt velkommen! Kæmpe skud ud - de er de bedste!
Klart et besøg værd! <3
Klart et besøg værd, hvis man ønsker smukke vipper! Jeg kommer aldrig til at benytte mig af andre til eyelash-extension end Mai-Beauty! De er de absolut dygtigste, og så til en fair pris! Vipperne holder super godt og sidder helt perfekt <3
Mai beauty kan kun anbefales 🥰
Mai beauty er virkelig et skønt sted ! De er utrolig dygtige !
Stedet kan kun anbefales !! 🥰
Super god klinik…
Mai beauty er uden tvivl det bedste sted i Aalborg man kan få lavet vipper! De holder rigtig godt, personalet er super dygtige, hurtige, fleksible og hjælpsomme. De bedste anbefalinger herfra 😀
Vipper
Jeg er mega glad for mine vipper jeg har fået lavet der det er det bedste sted jeg har prøvet og de holder så godt
Bedste eyelashes du kan få i Aalborg
Jeg har været kunde hos Mai Beauty i over 1 år. Jeg fik lavet single lashes til mit bryllup i en anden salon, men jeg blev fuldstændig afhængig af lash extensions, så jeg ledte efter en anden klinik som kunne lave dem for lavere pris, og fandt så Mai Beauty. Jeg har efterhånden prøvet alle 3 behandlere, og de er alle sammen super søde og dygtige! De arbejder også hurtigere end dem i den anden klinik, som jeg har været hos, og Mai Beauty's vipper sidder meget bedre fast og holder i længere tid. Jeg har også været i svømmehallen med vipperne flere gange, og de blev hvor de skulle være.
Jeg vil i hvert fald anbefale Mai Beauty til alle, som ønsker flotte, holdbare og komfortable vipper. Derudover ønsker jeg at være kunde hos dem i rigtig mange år endnu. :) <3
En anden ting som gør, at jeg er super glad for at få lavet vipper hos dem er, at jeg er meget allergisk overfor øjenskygge og diverse make-up, og min allergi gør mig ked af det, fordi jeg godt kan lide at se lidt godt ud, men det er lidt svært, når man ikke kan tåle særlig mange produkter. Det giver mig høj livskvalitet at jeg kan få vipper hos Mai Beauty. Desuden har jeg en datter på 2 år, og det er svært at nå alt om morgenen, så det ville ikke fungere, hvis mor skulle være ud på badeværelset i 20 minutter og lægge make-up. Jeg børster bare mine vipper hurtigt om morgenen, og så er jeg klar til at hjælpe min datter i tøj. Kunstige vipper giver mig mere tid om morgenen, og det gør at jeg kan sætte mit vækkeur til et senere tidspunkt. :) <3
Ville aldrig vælge andre end Mai Beauty.
Jeg er kommet hos Mai Beauty siden 2016. Mai er så dygtig til sit arbejde, hvilket man også kan se og høre fra de trofaste kunder, som er kommet hos hende i årevis. Pga hendes gode ry er kunderne strømmet til, hvilket har betydet at Mai har kunne udvide personalet. Fra at være alene på skansen har hun lært to dygtige medarbejdere op Kim og Joy. Jeg elsker at komme hos Mai Beauty for alle pigerne er så søde, og du falder nærmest i søvn under din behandling, da man er i de bedste hænder. Jeg giver Mai Beauty min varmeste anbefaling.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.