2,7

2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Gott intryck

Snabb och trevlig kundservice. Bra kommunikation genom hela köpet. Snabb frakt och korrekt beskriven vara. Bara plus.

Jag var tveksam till köp med grund i tidigare recensioner men med Klarna i ryggen och ytterligare en recension som upplevde samma tveksamhet som mig men ändå köpt från Mai, kändes det ok. Jag är mycket nöjd!

20 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jättebra jättekul

Köpte en jacka, den matchade beskrivningen. Leverans tog lite tid men kontaktade kundservice som var snabba på att svara och skickade en påminnelse till säljaren, jackan var skickad samma dag.

Efter att ha läst här va jag lite osäker på att köpa men hittade en jacka jag har letat efter i två år. Jag blev överraskad att den kom fram efter att ha läst här på trustpilot. Det måste sägas att det är secondhand sida så allt beror ju på säljaren men vill slå ett slag för att använda klarna så sköter de allt ifall varan inte skulle dyka upp osv.

Vanligast att lämna reviews här är ju när saker går fel, men kände att jag behövde skriva nått positivt då jag själv var nära på att inte köpa pga dåliga betyget här.

1 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Finns inga fördelar med deras dyra tjänster

Ska enligt hemsidan läggas ut på flera ställen. Min tröja lades ut på Tradera. Endast. De vill ha 20% kommission för ett jobb som jag gör (fotar, skriver text etc). Alltså mycket billigare att lägga ut själv. Mailat kundtjänst för ett par veckor sen, inget svar. Ännu ett företag som vill skära emellan men som inte bidrar med värde i kedjan. Lyckades försäljningen genom deras kanal? Såklart inte.

9 dicembre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Jag är helt nöjd

Jag är helt nöjd. Har sålt plagg via Mai inom Sverige och Europa.
Fotar plaggen hemma och skickar med gratis påsar. Enda nackdelen är att fotona inte blir så bra och säljande, trots att jag har en bra iPhone 16 kamera.

25 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Sålde mina Vagabondskor via Mai i…

Sålde mina Vagabondskor via Mai i slutet på augusti, skickade de till köparen två dagar efter att jag fått meddelande om att de blivit sålda.
Har fortfarande inte fått pengarna. I chatten ber de ena dagen om swishnummer, sedan telefonnummer, sedan personnummer två ggr osv. Alla uppgifterna har funnits tillgängliga länge och nu är det bara tyst från de. De svarar inte på mail heller.
Snart dags för polisanmälan.

Uppdatering senare idag: Jag fick pengarna idag!

24 settembre 2025

Se upp för Maiapp på Tradera

Skojeri företag som säljer kläder på tradera men som aldrig levereras på rätt sätt.
De säljer kläder som inte kommer i verkligheten utan det kommer helt andra kläder.
När de har tre dagars ångerrätt så återkommer det aldrig.
Ett företag man absolut inte bör handla av och istället polisanmäla.

Se upp!!!

15 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Jag har köpt och betalat för en jacka…

Jag har köpt och betalat för en jacka och frakt, när jag sen inte får någon spårningslänk så kontaktar jag Mai.se via chat och undrar vad som händer. Där ber de om telefonnummer och mejl kopplat till köpet vilket de får, sedan dess är det bara radiotystnad.
Jag ser dock att jackan fortfarande ligger uppe för försäljning, jag kontaktar företaget igen utan återkoppling.
De har alltså tagit betalt av mig för en vara som de fortfarande ämnar sälja vidare, utan att ge mig svar, utan att göra en återbetalning.
Polisanmälan kommer att göras.

2 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

SCAM, blev blåst vid köp från Maiapp

Köpte från dem via Tradera och blev blåst. Försökte göra en reklamation via Traderas reklamationstjänst, men pga Maiapp tar flera veckor på sig att svara löpte tiden för reklamationen ut, och jag kunde inte slutföra den. Maiapp använder nu Traderas nedläggande av ärendet som grund till att inte betala tillbaka, trots att nedläggandet var för att de inte svarade i första början.

26 agosto 2025
Valutata 2 stelle su 5

Som säljare varorna uteblir att skickas…

Som säljare varorna uteblir att skickas ibland på grund av felaktiga fraktsedlar. Svårt att få hjälp med kundservice. Ibland upplevs att priserna sänks för fort och varorna säljs billigt. Som köpare får man ofta defekta varor som beskrivs som felfria.

14 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Extremely disappointing customer service – no order, no response

I placed an order (#7955) with Mai Shop on May 7, 2025, and the payment was confirmed. According to their own policy, orders should be shipped within 7 business days after payment. When I hadn’t received any shipping confirmation, I contacted support via email on May 19 asking for a status update.

It’s now June 2, and I still have not received a single response to my email, nor have I received the order. My account still shows the status as “Ej distribuerad” (not distributed).

This complete lack of communication and failure to deliver the product is unacceptable. I was initially excited to try this store, but this experience has been incredibly frustrating and disappointing.

I strongly urge others to be cautious before ordering, especially if you’re expecting timely delivery or any form of customer support.

2 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Köpte en klänning via Maiapp på Tradera…

Köpte en klänning via Maiapp på Tradera för 1 månad sedan. Klänningen har fortfarande inte skickats. Det står på deras hemsida att man ska få tillbaka pengarna vid utebliven vara. Mailade maiapp 16/3 om att jag vill ha tillbaka mina pengar men har fortfarande inte fått något svar. Genomkasst.

16 marzo 2025

Två vänsterskor

Jag köpte ett par skor för 1000 kr på tradera för ca 3 veckor sedan. De skickade två vänsterskor. Jag har varit i mailkontakt med dem men får bara svaret att de ska påminna kontoret. Det har gått över 2,5 veckor sen jag tog kontakt med dem. Jag vill ha en högersko eller pengarna tillbaka.s

Uppdatering: Efter mer än en månads väntan med mycket upprepad kontakt fick jag tillbaka konstanden.

25 marzo 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più