Både Kenn og Anette er meget dygtige, engagerede, imødekommende OG empatiske. De giver sig god tid og gør sig umage. For mange år siden lavde Kenn mine første flerstyrkebriller, som bare funger... Leggi di più
- Ottico
- Fornitore di lenti a contatto
- Centro oculistico
- Grossista di occhiali
- Optometrista
- Negozio di occhiali da sole
Magnussen Optik er privat ejet og drives af Anette og Kenn Magnussen. Butikken har siden 2006 ligget i hjertet af Ishøj, syd for København, centralt på SydKysten Vores formål er at levere briller og kontaktlinser professionelt og altid i høj kvalitet. Vores holdning er klar: Vi leverer kvalitets optik! Vi sikrer, at vores sortiment af stel, glas samt kontaktlinser, altid er tilpasset dit behov og vi gør altid vores yderste, for at du bliver tilfreds. Synsprøven og kontrol af dine øjne er grundig og omhyggelig. Magnussen Optik har valgt at have danske brillestel-designere i butikkens sortiment, som afspejler kvalitet samt det ypperste inden for design og nytækning. Følg os på Facebook og Instagram Velkommen i vores butik!
Ishøj Lille Torv 2, 2635, Ishøj , Danimarca
- email@magnussenoptik.dk
- magnussenoptik.dk
Jeg har den bedste oplevelse hos denne…
Jeg har den bedste oplevelse hos denne Magnussen optiker. Service, omsorg, oprigtig rådgivning, og mine øjne er glade. Jeg siger tusind tak.🫶
For dem der vil have kvalitet
Magnussen er super professionel og for dem der gerne vil have den bedste kvalitet i briller og linser. Det er dyrere end andre steder, men det er som at sammenligne H&M med Gucci. De er de eneste i danmark der bruger teknologi til at indstille læsefelt, prismer og mere til dine øjne, så briller faktisk passer med dit syn og du ikke skal vende dig til brillen.
Jeg har kun været glad for den gode behandling og de produkter jeg har købt gennem dem.
Jeg kan kun give mine allerbedste…
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Magnussen optik. Fra jeg træder ind i butikken, føler jeg mig tryg og 100% i centrum. Synsprøverne er altid grundige og Kenn tager altid udgangspunkt i hvordan min hverdag ser ud med arbejde og fritid ift. hvad brillerne skal kunne.
At have briller betyder selvfølgelig at ens syn driller, men jeg er faktisk glad for, at jeg flere gange i løbet af mit liv, kan købe en brille som jeg selv ser som en udsmykning lige midt i face 💎🤓. Og med “vælge” mener jeg med kyndig rådgivning fra Anette fra Magnussen optik, som gang på gang hjælper mig til at gå ud af døren med briller der for mig til at føle mig selv 100%. Generelt er min oplevelse at Kenn og Anette gør sig enormt umage med at yde en service som både får kunderne til at se godt og se godt ud ☺️

Risposta di Magnussen Optik
professionel viden om briller findes kun et sted i Danmark
Jeg har brugt briller i næsten 40 år og har handlet hos mange optiker. Men denne optikker stikker helt af, sådan en kundeservice og forståelse samt professionel viden om briller findes kun et sted i Danmark og det er i denne butik i Ishøj. Jeg kan kun anbefale at man før man køber briller at man tager et besøg hos denne optikker du vil ikke fortryde dit besøg.

Professionalisme og imødekommenhed
Både Kenn og Anette er meget dygtige, engagerede, imødekommende OG empatiske.
De giver sig god tid og gør sig umage.
For mange år siden lavde Kenn mine første flerstyrkebriller, som bare fungerede fra dag et af.
Efter flere andre "brilleforsøg", fandt jeg frem til Kenn igen - og det fungerer bare!
Bedste anbefalinger fra Kirsten

Altid en god oplevelse
Jeg har efterhånden købt en del briller hos Kenn og Anette til min søn og senest til mig selv.
Min søn har fået rigtig gode briller.
Når vi får lavet synsprøve skal der sættes god tid af da det tager lang tid. Kenn er meget grundig og fanger det mindste, min søn har fået sat prismer i sine briller som hjælper i forhold til lidt skelen. Dette har vi ikke oplevet hos andre optikere og det virker.
Senest har jeg fået briller til mig selv da det blev svært at læse det med småt.
Jeg lider af kronisk hovedpine pga. mit lidt ringe syn men også fordi jeg er meget lysfølsom.
De briller jeg har fået er med ekstra filter i og det fungere rigtig godt. Min hovedpine er blevet reduceret væsentligt jeg oplever dage hvor jeg slet ikke har hovedpine.
Jeg kan kun anbefale Magnussen Optik kommer aldrig til at købe briller andre steder.

En kæmpe hjælp
Denne anmeldelse har taget lang tid at skrive. Ikke fordi at jeg er utilfreds jeg er snarre henrykt.
Jeg har i over 15 år haft problemer med synet og derved også hovedpine.
Jeg fik at vide at der ikke var noget at gøre. Men det var der.
Efter en meget lang og utrolig grundig synsprøve. Endte jeg ud med de bedste briller jeg nogensinde har haft.
Efter de nye briller kan jeg se film med min kæreste om aftenen da jeg ikke er for træt i øjnene og mest vigtigt af alt (for mig i hvert fald) så jeg gået ned i smertestillende. Før det smertestillende havde jeg ondt som hvad der svarer til 7-9/10 hver dag i hovedet. Efter jeg har fået de nye briller, har jeg kunne stoppe hovedparten af det smertestillende og er nede på en 3-4/10 hver dag.
Det føles bare så godt. Det hele faktisk. Magnussen optik har sødt personale, med gode kompetencer og et super produkt.
Tusinde tak for uvurderlig hjælp.

De bedste
Har i dag hentet mit tredje par briller fra Magnussens optik, de er de eneste der har lavet briller jeg faktisk kan bruge da mine øjne er specielle, har arbejdet i syv år i en stor kæde, de lykkes ikke med det. Professionel og grundig hjælp til at finde det rigtige stel. Kommer helt sikker igen. Takker 🙏

Risposta di Magnussen Optik
Fantastisk service og kvalitet!
Jeg har for nyligt købt nye briller hos Magnussen Optik. Jeg er virkelig glad for både resultatet og den måde, jeg blev mødt på undervejs. Fra start til slut har oplevelsen været helt i top. Kundeservicen var hjælpsom og imødekommende, og jeg følte mig virkelig godt vejledt i valget af stel og glas.
Jeg havde brug for hjælp til at få styr på forsikringspapirerne, og her trådte de også til. De tog sig tid til at forklare processen og sørgede for, at jeg fik sendt det hele korrekt afsted – noget der ellers hurtigt kan blive bøvlet.
Kvaliteten af brillerne er fremragende – både hvad angår komfort og synsklarhed. Jeg har tidligere haft problemer med tilpasning hos andre optikere, men her sad brillerne perfekt fra første dag.
Jeg kan varmt anbefale Magnussen Optik til alle, der leder efter nye briller med god stil, høj kvalitet og en service, der gør en reel forskel.

Tilbage til Magnussen
Efter nogle år med “kompromisbriller” fik jeg mulighed for igen at få Magnussen-briller og forskellen er eklatant!
Et godt udsyn er alle pengene værd!
Tak for muligheden!

Topkvalitet og høj faglighed
Jeg har været kunde hos Magnussen Optik i Ishøj Bycenter i godt 15 år, og jeg kunne ikke forestille mig at gå andre steder hen!
Jeg startede som kunde med et linseabonnement, fordi ingen andre dengang kunne tilbyde linser, mine øjne kunne tåle – og til en fornuftig pris. Siden da har jeg også købt flere briller og solbriller med og uden styrke hos Magnussen Optik, altid i god dansk kvalitet og i flot dansk design.
Servicen er helt i top – de er både imødekommende, professionelle og proaktive, især når det gælder den gratis rens, service og justering af brillerne, som man bliver mindet om, at komme til.
De finder altid tid til en og man går derfra med følelsen af at have fået god personlig rådgivning og service.
Jeg kan varmt anbefale Magnussen Optik i Ishøj Bycenter til alle, der sætter pris på kvalitet, god service og en optiker, der virkelig kender sit fag og sine kunder.
Alle kan sælge kvalitetsprodukter, men det er ikke alle, der kan yde service og faglighed af så høj kvalitet som de gør hos Magnussen Optik. Derfor går alle 5 stjerner til Anette og Kenn Magnussen. ❤️

Prøv et besøg hos Magnussen Optik
Det er mindst 20 år siden, at jeg første gang benyttede Magnussen optik og havde en oplevelse af, at blive både hørt og set, hvilket gjorde at jeg ikke har været hos andre optikere siden.
Der bliver ikke sparet på den tid, hvor synstesten foregår ... Ej heller den tid, hvor der bliver taget højde for både pasform og kundens personlige look .

Risposta di Magnussen Optik
Altid meget hjælpsomme og venlige i…
Altid meget hjælpsomme og venlige i butikken.

Dygtigste optiker og brilledesigner
Jeg har prøvet flere optiker, men ingen så dygtig som Kenn Magnussen hos Magnussen Optik. Jeg er nu blevet fri for hovedpine og spændinger i øjnene. Jeg har fået både kontaktlinser og briller hos Magnussen optik. Det eneste jeg fortryder, er jeg ikke blev anbefalet ham før!

Risposta di Magnussen Optik
Service og kvalitet i top
Kære Kenn og Anette.
Nu er det vist på tide at jeg får lavet en anmeldelse af jer, jeres service og jeres butik.
Jeg er kommet hos jer gennem mange år og har altid fået super og meget personlig betjening. Fagligheden er i top, udvalget er stort og jeg kan være helt sikker på at jeg får brillen og den styrke i glassene som præcis passer til mig.
Kvaliteten af produkterne er i top.
Og alt det betaler man for.
Så sagt med andre ord: det kan virkelig godt betale sig at ofre hvad briller og glas koster hos Magnussen Optik for man får SÅ meget for pengene.
Butikken får mine varmeste anbefalinger

Kære Kenn & Anette
Kære Kenn & Anette
Tak for altid at tage mine øjne alvorligt, og vise mig hvad en god brille/rette glas kan hjælpe mig med. Mit syn er blevet meget mere roligt og klart efter jeg har fået prisme i mine glas. Jeg ved ikke hvad prisme er, andet end det giver mig et roligere syn og et mere klart syn og bedre læsefælt. Til sidst vil jeg bare sige at solbrillen, er den bedste solbrille jeg nogen sinde har haft, de for øjnene til at slappe af i solskin. Derfor fortjent 5 stjerner og stort tak.
Hilsen Søren

Bare den bedste
Jeg har et meget udfordrende synshandicap, som har voldt problemer og givet anledning til frustration. Magnussen optik har i årevis været de eneste der kunne hjælpe. Jeg ville lige anbefale Magnussen optik igen. Når man er kunde her bliver man taget seriøst og de giver sig tid. Man føler sig prioriteret, og i trygge hænder, og fagligheden er uovertruffen.
Tak for ikke at give op. 🩷

Risposta di Magnussen Optik
I’ve had a fantastic experience with…
I’ve had a fantastic experience with Magnussenoptik! I’ve bought three pairs of glasses from them—two for myself and one for my sister—and I couldn’t be happier. Kenn and his wife Anette are quite friendly, welcoming, and truly great at what they do. They take the time to understand your needs and offer helpful, honest advice without any pressure. The service is always personal and professional, and the quality of their glasses is excellent. Highly recommend!

Kære Kenn og Annette
Kære Kenn og Annette
Tusind tak for en super god service og oplevelse. Det er dejligt med al den hjælp og erfaring der gjorde vi kunne få to sæt briller og den rigtige brille valg til vores datter. Det var det helt rigtige. Mange tusinde tak for alt det I gjorde for vores datter.