Hurtig levering og en vare der levede op til mine forventninger. Det er noget der gør en kunde glad. Det var første gang jeg handlede hos Magnetz, men bestemt ikke sidste gang. De varmeste anbefali... Leggi di più
Meget tilfreds med min magneter og jeres kundeservice dame Mia er en super stjerner, hun gave mig mange god ideér. 5 stjerner her fra.
Har de sidste par uger købt en del magneter af flere omgange fra Magnetz. Hver gang modtog jeg dem mindre end et døgn efter bestillingen. Et særligt skud ud til Susanne fra bogholderiet; efter jeg jeg... Leggi di più
I går, ved frokosttid, stillede jeg et spørgsmål i deres chat-service vedr. en magnet til 75,- kr. Vedkommende tog sig virkelig god tid til at hjælpe mig og jeg fik uddybende svar, hvor der endda ble... Leggi di più
- Negozio di fornitura per uffici
- Negozio di articoli da regalo
- Negozio di hobbistica
- Negozio di casalinghi
- Fornitore di attrezzature industriali
Hos Magnetz.dk finder du et bredt udvalg af powermagneter (også til glastavler), magnetmaling og magnetiske fotolommer. Se også også vores gratis piktogrammer til børn. Fang os døgnet rundt på info@magnetz.dk. Og hvis noget i din ordre ikke lever op til dine forventninger, så tag endelig fat i os; vi lever af god service, kvalitetsprodukter og tilfredse kunder.
Ejby Industrivej 28A, 2600, Glostrup, Danimarca
- 71993612
- info@magnetz.dk
- magnetz.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Meget tilfreds kunde
Hurtig levering
Det var første gang jeg handlede hos Magnetz, men bestemt ikke sidste gang.
De varmeste anbefalinger herfra.
Mange sjove varianter af magneter
Mange sjove varianter af magneter, og leveret lynhurtigt uden problemer.
Perfekt oplevelse
Perfekt oplevelse. På websiden er der en god forklaring om de forskellige magneters styrke og anvendelse! God vejledning! Varen blev leveret hurtigt!
Super Super Super
Varen holder hvad den lover.
Hurtig levering.
Super hurtig svar fra suport.
hurtig levering
Fik min ordre hurtigt
Fik min ordre hurtigt, men modtag aldrig faktura.
Har skrevet 2 mails til kundeservice samt snakket med deres support. Jeg står nu ude med penge som jeg ikke kan få refunderet gennem firma fordi de ikke sender faktura, kun ordrebekræftelse.

Glimrende info og hurtig levering
Glimrende info og hurtig levering

De bedste anbefalinger herfra
Modtog beskadiget vare, men fik meget hurtigt tilsendt en ny.
Fremragende behandling i god tone. De bedste anbefalinger herfra.

Dejlig hurtig service
Dejlig hurtig service, og hjælpsom til at finde de rigtige magneter. ( jeg havde købt nogle forkerte, men de var søde og hjælpsomme)
Tak. 👍🏻👍🏻
Godt sortiment, gode priser & information.
De har et stort sortiment af magneter og samtidigt også en fyldestgørende beskrivelse af hver magnet.
Jeg har handlet hos dem 3 gange og har lige lavet en ny bestilling. Alt har forløbet glat, jeg har modtaget magneterne hurtigt og jeg har haft stor glæde af de dem efterfølgende.
Hurtig levering men dårlig…
Hurtig levering men dårlig instruktionsbog kun på engelsk
Alt er i orden
Alt er i orden
Hurtig levering- godt indpakket -
Og så er Magnetz.DK’s personale vågne 👍
Jeg lavede 2 bestillinger da jeg glemte noget i 1. Bestilling - her er Magnetz.dk så kundemindet og opmærksomme at de pakker alt i en pakke og modregner / tilbagebetaler fragt på 2. Bestilling
Det er SÅ godt gået 👍👍👍
En god oplevelse blev til en dårlig oplevelse
Første ordre vi lavede var lidt bøvlet, fordi vores EAN nummer ikke kunne håndteres, det fik de dog styr på (god service). Desværre måtte jeg rykke for fakturaen, da vi ikke havde modtaget den korrekt. (den blev gensendt og alt var fint).
Næste bestilling i dag, ville de så åbenbart ikke hjælpe med, og valgte derfor at annullere ordren pga. at den tidligere faktura blev betalt for sent, fordi vi ikke modtog den korrekt.

Risposta di Magnetz.dk
Har handlet her flere gange
Har handlet her flere gange. Fungerer som det skal. Både produkt og shop. Tak!
Helt fantastisk engageret kundeservice…
Helt fantastisk engageret kundeservice :-)
Kvalitet
Hurtigt, nemt og kvalitet.
Godt nok kan du ikke få 100 magneter til noget ligene kinesiske priser men kvaliteten gør op for det!
Super fine varer og hurtig levering.
De har uanede mængder af forskellige magneter til et hvert formål - man kan virkelig finde lige det man har brug for.
Og så har de den sødeste kundeservice, både når man henter fysisk på deres adresse og når man har et problem der skal løses.
Kan klart anbefale dette firma :0)