Valutata 5 stelle su 5

Verkligen mycket högkvalitativa magneter. Tack så mycket också för snabb leverans och gullig förpackning. Vi kommer att beställa om och om igen för att föreviga våra minnen.

Valutata 5 stelle su 5

Perfekt resultat, motsvarar mina högt ställda förväntningar. Snabb leverans, kom nästintill samtidigt med min beställning. Närproducerat, jag hämtade min leverans per cykel. Totalt sett mycket nö... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bre grejor och mkt snabb leverans. Ska beställa fler. De jag beställt innan ´försvann´ snabbt. Syskon som ville ha :-)

Valutata 2 stelle su 5

Ena magneten hade en fläck mitt i ansiktet på en person o bilden. Obrukbar.

1. Negozio di souvenir
  2. Negozio di articoli da regalo

Scritti dall'azienda

Magnetify.se erbjuder handgjorda och personliga fotomagneter som förvandlar dina minnen till unika dekorationer. Vi trycker dina egna foton på högkvalitativa magneter – perfekta som gåvor, reseminnen eller vardagsglädje på kylskåpet. Alla produkter tillverkas med kärlek i Sverige och skickas med omsorg inom hela EU. Vi fokuserar på kundnöjdhet, snabb leverans och miljövänlig produktion i liten skala. Tack för att du stöttar ett litet, kreativt företag med stora drömmar.

4,6

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans! Magneterna är starka och verkar hållbara. Rekommenderas :)

30 aprile 2026

Risposta di Magnetify

Tack för din fina ord, välkommen åter 🙏🏻

Valutata 5 stelle su 5

Bre grejor och mkt snabb leverans

22 aprile 2026

Risposta di Magnetify

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Kul att höra att magneterna försvann snabbt – fast inte på det dåliga sättet! Välkommen tillbaka när det är dags att fylla på lagret igen 🧲

Valutata 5 stelle su 5

Otroligt snabb leverans och bättre…

Otroligt snabb leverans och bättre kvalité än förväntat 🤩

21 aprile 2026

Risposta di Magnetify

Tack så mycket, Helene! 🧡 Att kvaliteten överträffade förväntningarna — det är precis vad vi strävar efter. Välkommen tillbaka! 🧲

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och bra produkt

Snabb leverans och bra produkt, tusen tack!

12 aprile 2026

Risposta di Magnetify

Tusen tack, 😊 Snabb leverans och nöjda kunder är hjärtat i det vi gör. Hoppas magneterna sitter fint! 🧲

Jättebra kundservice

Jättebra kundservice, väldigt fina magneter och snabb leverans!

15 aprile 2026

Risposta di Magnetify

Tack så mycket för din fina recension! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med både magneterna och leveransen. Välkommen åter!

Valutata 4 stelle su 5

Gick snabbt att få hem

Det var snabb leverans och det var smidigt att beställa generellt

5 aprile 2026

Risposta di Magnetify

Tack för din recension och för att du valde Magnetify! Vi är glada att leveransen gick smidigt. Hoppas vi får glädja dig med fler magneter framover!

Valutata 5 stelle su 5

högkvalitet magneter med suveränt service

24 marzo 2026

Risposta di Magnetify

Tack så mycket, det betyder verkligen allt för oss! 🧡
Snabb leverans och fin förpackning är något vi alltid strävar efter — kul att det märks!
Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka. 🧲

Its beautiful

Its beautiful

25 marzo 2026

Risposta di Magnetify

Thank you so much! 🌟 That means the world to us. We hope it brings a smile every time you open the fridge! 🧲

Fantastiskt

Bra pris, jättesnabb leverans och jättefina magneter!

25 marzo 2026
Non scritta su invito

Risposta di Magnetify

Tack så mycket, Elsa! 🌟 Det värmer verkligen att höra – snabb leverans och nöjda kunder är precis vad vi strävar efter. Välkommen tillbaka! 🧲

Valutata 2 stelle su 5

Ena magneten hade en fläck mitt i…

Ena magneten hade en fläck mitt i ansiktet på en person o bilden. Obrukbar.

11 febbraio 2026

Hej Michaela,

Detta ska självklart inte hända och vi är verkligen ledsna att en av magneterna hade en fläck.

Vi ersätter självklart magneten utan kostnad, inklusive frakt.
Skicka gärna ett mejl till support@magnetify.se med en bild så ordnar vi en ny så snabbt som möjligt.

Tack för att du uppmärksammade oss på detta – kvalitet är mycket viktigt för oss.

Magnetify

Fantastiko…

Bilderna var fantastika och försändelsen kom snapt .rekomderar det till andra har jag gjort .

16 febbraio 2026

Risposta di Magnetify

Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna en recension! ⭐️
Det betyder verkligen mycket för oss.

Alltid bra leverans

Alltid bra leverans, bra varor

7 febbraio 2026

Risposta di Magnetify

Stort tack Britt för ditt fina omdöme!
Vi är så glada att du är nöjd både med leveransen och våra produkter.
Snabb leverans och hög kvalitet är alltid vår prioritet.
Varmt välkommen tillbaka när du vill skapa fler personliga magnetminnen! 💛

Perfekt resultat

Perfekt resultat, motsvarar mina högt ställda förväntningar.
Snabb leverans, kom nästintill samtidigt med min beställning.
Närproducerat, jag hämtade min leverans per cykel.
Totalt sett mycket nöjd. 😁

16 dicembre 2025

Amazing products

Amazing products! I absolutely love the print quality and how vibrant the colors are. They keep every memory alive. Such a perfect gift. I can’t wait to order again!🤩🤩

5 dicembre 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più