Fijne winkel , ruim enorme collectie en voor ieder wat wils. Er wordt met je meegekeken .. mee gedacht en met vakkundig oog gekeken Allemaal zeer prettige verkoopsters De keuze tussen aanbod merke... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
We’ll make YOU shine; van binnen en buiten. Dat is waar we het bij Maggy’s voor doen. Elke dag weer. Maggy’s staat voor damesmode voor elke vrouw. Wat jouw stijl, maat en vorm ook is, wij zorgen ervoor dat jij stralend de deur uit gaat. Met ons prachtige aanbod van modemerken, onze gastvrijheid en onze persoonlijke aandacht weet iedere vrouw bij ons te slagen. Trends zijn vluchtig, maar stijl blijft. Maggy’s helpt je om jouw kledingstijl te versterken of juist te ontdekken. Wij zijn een winkel voor damesmode waar je altijd vindt wat bij jou past. Onze Mooimakers helpen je persoonlijk op weg om een keuze te maken uit ons ruime merkenaanbod. Complimenten gegarandeerd!
de Ziel 25, 3751BT, Bunschoten-Spakenburg, Paesi Bassi
- 033-2980165
- service@maggysmode.nl
- maggysmode.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Het is altijd een feest bij Maggy's.…
Het is altijd een feest om Maggy's selectie van kleding en merken te ontmoeten. Prachtig van kwaliteit, kleur en design. De oprechte hulpvaardigheid, klantgerichtheid en stijlsmaak van al het personeel is bijzonder te noemen. Een aanrader!
Je bent echt hun gast
Je bent echt hun gast. Ze doen super hun best om jou blij te maken.
Super geholpen tijdens de personal…
Super geholpen tijdens de personal shopping-sessie!
Maggy s mode winkel
Maggy s mode winkel
Heeft de mooiste kleding gekozen.
Wij gaan hier van blozen
Ook de koffie staat klaar,
Dit is echt waar.
Personeel zet de klant voorop,
Ze kleden je ook top.
Een prachtige winkel met super mooie…
Een prachtige winkel met super mooie kleding. Mijn zus en ik vinden het heerlijk om daar te schoppen. Vriendelijk en vakkundig personeel. Met een lekker kopje koffie.Ditis De mooiste winkel van Spakenburg.
Oog voor jou
Je wordt op een respectvolle manier goed en eerlijk geholpen zonder te pushen.
Met humor en een lach.
Superservice!!!!!!
Prachtige winkel
Prachtige winkel , mooie merken, en vriendelijk personeel.
Parel in de omgeving
Allemaal zeer prettige verkoopsters
De keuze tussen aanbod merken van midden en hoger segment spreekt mij erg aan !
Kortom ; ik ben fan !!!
Ik kom altijd tevreden thuis
hele goede ervaring.
hele goede ervaring.
ik werd vriendelijk en super aardig geholpen.
ze helpen mee zoeken, komen met hele leuke alternatieven waar ik zelf niet aan zou denken.
Vriendinnenavond bij Maggy’s modeshow
Ik heb Genoten van een leuke modeshow van Maggy’s nieuwe collectie ! Het is altijd een feestje om na afloop lekker te kunnen passen en te shoppen. Je wordt ook nog eens verwend met lekkere drankjes en hapjes ! Een gezellige vriendinnen avond!
Fijne ervaring
Fijne ervaring, deskundige hulpen, de mooimakers denken goed met je mee.
Aandacht en goed advies
Altijd aandacht en goed, eerlijk advies. Ik wordt regelmatig uit mijn comfortzone gehaald. En (bijna)nooit spijt van.
Je komt door het advies in de winkel op een schitterende combinatie van kleren uit, die jezelf niet zou bedenken!
De sfeer in de winkel is heel fijn, onlangs weer een modeshow bezocht, prachtige outfits, maar ook een heel gezellig uitje. Kleren passen en kopen en daarna aan de bar drankje doen en met andere klanten gezellig napraten. De volgende dag stond ik op met dezelfde energie als op die mooie avond.
Prachtige winkel!!
Prachtige winkel, leuke en kundige mooimakers, fijne sfeer en elke keer weer nieuwe, mooie collecties!!
200% service helemaal goed en leuke…
200% service helemaal goed en leuke winkel
Ik ben echt ontzettend goed geholpen
Ik ben echt ontzettend goed geholpen. Mooie suggesties werden aangedragen. En alles wat precies mijn smaak! Echt een aanrader, Maggy’s. Ik rijd er graag flink voor om.
Het geeft zo’n fijn gevoel om naar…
Het geeft zo’n fijn gevoel om naar binnen te stappen.
De dames zijn heel vriendelijk, behulpzaam .
Begrijpen goed wat je wilt en zijn eerlijk .
Mijn laatste aankoop is super . Werd zo fijn geholpen .
Prachtige, fijne winkel!
Maggy’s is een prachtige winkel, met hele mooie, goed doordachte collecties, en mooie merken. Met heel veel aandacht voor wat echt bij je past, en wat je echt staat word je geholpen door Maggy zelf of een van haar mooimakers! Voor mij inmiddels mijn favoriete kledingzaak 💕
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.