Kasper har solgt vores hus i Roskilde!
God kommunikation med os fra start til slut.
Aktiv og fleksibel ift. fremvisninger både med åben hus og for dem der ville se det alene.
Tak for et godt samarbejde herfra!
MæglR.dk - Fast lavt salær, Ingen binding &. 0,- DKK upfront Hos MæglR mener vi at du som boligsælger, skal have mest mulig i egen lomme. MæglR.dk - Alt det en ejendomsmægler burde være!
Danimarca
Kasper har solgt vores hus i Roskilde!
God kommunikation med os fra start til slut.
Tak for et godt samarbejde herfra!
Hurtig til at svare, behagelig imødekommende. God sparring om pris. Og hurtigt salg. Hvad mere kan man forlange?
Kasper fortjener mere end 5 stjerner.
Professionel og jordnær ejendomsmægler med hjertet på rette sted. Kasper har været en klippe for min søster og jeg igennem et salg af vores afdøde fars lejlighed. Hele vejen igennem har vi følt os trygge og oplevet et menneske, der uden tøven påtager sig opgaver, der går udenfor alm. god service. Kasper er hurtig, effektiv og kommunikationen har været behagelig, gennemskuelig og jordnær.
Jeg har kun de varmeste anbefalinger til denne, helt igennem sympatiske, empatiske og fantastiske ejendomsmægler.
Tak for dig Kasper 🙏🏽
Hurtigt og godt salg, hvor jeg og mægler snakkede samme sprog.
Kan kun anbefales
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med denne ejendomsmægler fra start til slut. Kommunikationen var klar, professionel og hurtig, og jeg følte mig tryg gennem hele processen. Ejendomsmægleren var engageret, lyttede til mine behov og gav ærlig og kompetent rådgivning. Der var styr på alle detaljer, og jeg blev løbende opdateret, så jeg aldrig var i tvivl om næste skridt. Salget blev håndteret effektivt og med stor respekt for både sælger og køber. Jeg kan varmt anbefale ejendomsmægleren til andre, der ønsker en seriøs, imødekommende og dygtig samarbejdspartner.