Er deed zich een onverwachts probleem voor, mijn bestelling bleek niet meer voorradig. dit hebben ze keurig , met hele goede service opgelost! Dik tevreden en een hele mooie bestelling ontvangen 🙌🏼
Bestelling geplaatst deze stond binnen de afgesproken dagen voor mij klaar. Leuk ingepakt. Cadeautje voor mezelf Ik ben te vreden met de leuke mooie oorbellen. Bedankt.
L'azienda ha risposto
Ik ben erg tevreden met de sieraden van MAE.FAE The Label, heb inmiddels meerdere sieraden en wordt er erg blij van. De oorbellen zijn niet zwaar om te dragen en zien er fantastisch uit. Ook de verzor... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Oorbellen zien er helaas heel goedkoop uit
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Exclusive statement jewelry // For those who love unique
Naaldwijk, Paesi Bassi
- 0174-75 22 32
- klantenservice@maefae.nl
- maefae.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Hele leuke oorbellen en snelle verzending
Snelle verzending, super leuke oorbellen. Blij mee 🤩
Snelle levering - goed product
Zeer snelle levering van een maatwerkartikel. En artikel zeker naar wens!
Mooie en degelijke oorbellen
Mooie en degelijke oorbellen. Leuke doosjes en een fijne boodschap erbij.
Goede service !!
Verrassend mooie oorbellen
Voor de 2e keer zijn de oorbellen in het echt mooier dan op de website.
Broches om blij van te worden
Ik ga hier meer bestellen. Mooie broches, snelle levering met lief persoonlijk briefje erbij
Super leuke broches waar mijn…
Super leuke broches waar mijn dochtertje heel blij mee is. Fijne prijzen en goede service.
Mijn sieraden waren supersnel bezorgd…
Mijn sieraden waren supersnel bezorgd en met liefde ingepakt. Een cadeautje voor mij zelf. De sieraden zijn heel gedetailleerd en mooi. Ik ben tevreden.
Een heel mooi vervaardigd sieraad
Een heel mooi vervaardigd sieraad!
Echt een blikvanger.

Nieuwe oorbellen
Prachtige sieraden, snelle levering, mooie verpakking, meedenkend.
Compleetheid, ben er weer blij mee 🎁

Risposta di MAE.FAE The Label
Snelle levering, leuk persoonlijk kaartje erbij en mooi ingepakt! Sieraden xijn van goeie kwaliteit.

Risposta di MAE.FAE The Label
Goede kwaliteit en snelle service!
Heel blij met mijn nieuwe set oorbellen. Goede kwaliteit, mooie verpakking en snelle levering!

Risposta di MAE.FAE The Label
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.