Madsenbutik Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

1,3

Nul stjerner! Bliv væk! Fup og fidus! Falsk markedsføring. Købte en 50 % nedsat waldorf dukke til 399,-Billedet viste flere ægte at vælge imellem. Der kom en elendig plastik-tingest, som måske har kos... Leggi di più

This is a scam shop! The product I received was a cheap knock-off shipped directly from China. The delivery only came after several weeks, long after I actually needed the item. When I contact... Leggi di più

Lang leveringstid, kom først efter jul, prøvede at annullere inden de afsendte uden held. Har fået produktet som ikke virker. Hvis jeg skal have pengene tilbage skal jeg returnere produktet på e... Leggi di più

Bestilte (desværre) sengetøj fra denne butik - tydeligvis AI billeder og ringe kvalitet af produktet. Varen svare IKKE til det vist på billedet på webshoppen. Skal returneres til Holland - hvi... Leggi di più

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

74 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Svindel og Humbug. Spar dine penge.

Tjekkede firmaets adresse ud, de havde adresse i Holland. Det beroligede mig nok til at jeg turde købe hos dem. Men Ak og ve, snart blev min vare meldt med Yun express fra Kina. Så vidste jeg godt hvad der var sket. Jeg var blevet snydt. Og efter en vis ventetid ankommer et produkt der på ingen måde ligner produktet på billederne. Det er et par sandaler, der aldrig har været i nærheden af læder. Lugten fra dem var så kras at de stakkels kinesere der pakker dem, mindst har fået malersyndrom. Jeg måtte stille dem udenfor et døgn. Jeg kunne dog have sparet mig ulejligheden, jeg kommer aldrig til at gå i de sandaler. Jeg har ikke råd til at returnere til Kina, jeg er 375 kr. fattigere og jeg er blevet snydt!

25 maggio 2025

Temu varer

Temu varer. Dårlig kvalitet sko der var sendt fra Kina, hvor jeg selv kunne have købt dem på Temu til 43,43 kr. I stedet gav jeg 379 kr. Jeg opdagede det desværre for sent.

15 maggio 2025

Jeg var ved at undersøge om jeg skulle…

Jeg var ved at undersøge om jeg skulle handle ved Madsebutik.dk.
Jeg kunne se på trustpilot, at det var ikke nogen god ide, udelukkende dårlige anmeldelser. - men der var kun gode oplevelser liste på hjemmesiden.
Det tyder på for mig, at man gene vil fuppe kunderne og misbruger Trustpilot

8 maggio 2025

Gør det ikke! Kopivarer fra Østen.

Ordre #1045. "Birkenstock" Arizona sandaler. Kan kun grine af mig selv. Efter 11 dages leveringstid via Hong Kong Yunexpress modtager jeg en ulovlig kopi-sandal fra Østen. Plastikremme og spænder i dårlig kvalitet. Sandaler og spænder var påtrykt "Birkenstock" logo. Jeg sender selvfølgelig besked til Birkenstock. Evt. returforsendelse FRA DKK 185,-. Den fysiske butik afbildet på hjemmesiden har, "selvfølgelig", ikke noget at gøre med den hollandske hjemmeside. Fup og fidus.

26 marzo 2025