Het scherm van mijn oudere Macbook Pro 15 inch werkte niet meer. Nu staan op deze Mac een paar programma's waar mij veel aan gelegen is om deze te kunnen continueren. En ook dat kan bij Macbizz, met... Leggi di più
Meine anfängliche Bewertung habe ich nach Klärung der Situation bewusst geändert. Es gab zu Beginn Unklarheiten bei der Lieferung und den Trackingnummern, was verständlicherweise für Verunsi... Leggi di più
Mac Laptop twv 1.375 euro gekocht bij Refurbished.nl Macbizz bleek de leverancier en reparateur. Laptop heeft nooit goed gewerkt. Na 5 maanden van geen computer en eindeloze stilte is het geld dankzij... Leggi di più
nieuwe ipad besteld bij macbizz en mijn oude ipad en iphone ingeruild. door een fout werd een verkeerde ipad geleverd en ik moest deze zelf terugsturen. de inruil toestellen worden in Belgie niet o... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di computer
- Negozio di telefoni cellulari
- Servizio di riparazione computer
- Negozio di ricambi e componenti elettronici
- Centro di riciclaggio
Informazioni fornite da varie fonti esterne
MacBizz is ruim 12 jaar de Apple specialist als het gaat om nieuwe en refurbished Apple producten. Je bent bij MacBizz aan het juiste adres als je op zoek bent naar een nieuw of tweedehands Apple product, maar ook voor specialistische reparaties, upgrades en recycling van uw oude Apple apparatuur. MacBizz introduceerde vorig decennium een populair en transparant Apple inruil programma. MacBizz zet alle gegevens en data gratis als service voor je over op je nieuwe Apple. Soms is inruilen niet nodig en volstaat het upgraden van je Apple apparatuur om er weer een paar jaar plezier van te hebben. Inruilen, upgraden, repareren of gewoon een nieuwe Apple. Wij helpen je graag wanneer het om Apple's gaat!
Paasheuvelweg 34-B, 1105BJ, Amsterdam
- +31 (0) 20 - 737 20 94
- service@macbizz.com
- macbizz.com
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Goede service en meedenkend
Wij hebben hier 5 iMacs gekocht. Allemaal netjes voorbereid en stonden netjes klaar toen we ze kwamen ophalen. Tot nu toe geen enkel probleem met de iMacs gehad.
Echt verstand van zaken!
Als professioneel fotograaf maak ik gebruik van de apparatuur van Apple. Bij MacBizz begrijpen ze goed de behoeften van de gebruiker en kunnen daarom goed meedenken voor wat nodig is. Hun kennisniveau is vele malen hoger dan in de Apple store. In de Apple store kunnen ze mijn technische vragen niet eens beantwoorden!
Daarbij is het persoonlijke contact ook gewoon prettig.
Goede service, snelle levering
Na bestelling en betaling werd ik tijdens mijn werk nog teruggebeld: als ik een screenshot mailde kon de bestelling dezelfde dag nog mee; later bleek dat ze me ook een mailtje hadden gestuurd, maar toevallig lag de mailserver van apple even dwars. Duidelijk een bedrijf dat met je meedenkt!
Ware klasse verloochent zich nooit !!!
Zeer efficiënte antwoorden op de e-mails; razend snelle afhandeling.
Uiterst kundige en hulpvaardige medewerkers. Goede nazorg.
Prima prijs bij inruil, kortom een klasse zaak.
Handling damage
MacBizz honestly told me that the issue with my laptop was probably a free repair by Mac, as it was a production bug. They handled it fast and for free, which I think is great service!
goede inruil deal kunnen maken, snelle reacties
ik wou graag mijn oude macbook pro (non retina) inruilen voor een nieuwe retina.
via de website een aanvraag opgestart, snel antwoord gehad
en kunnen kijken voor een andere
daarna nog telefonisch contact, na uitgebreide mail conversatie, en op dezelfde dag, de deal kunnen maken, en het systeem ingeruild, en de nieuwe/ andere opgehaald.
zeker een aanrader
Uitstekende service én mogelijkheid tot inruil gebruikte Apple producten
Erg goed advies gehad bij aanschaf nieuwe MacBook Pro (alleen even afspraak maken om langs te komen, maar dan ben je zeker dat je direct geholpen wordt).
Tegen gunstige prijzen inruilen van je oude Apple producten bij aanschaf nieuwe.
Top bedrijf met goed personeel, en winkel goed bereikbaar in Adam ZO
Prima inruilprijs en levering als afgesproken.
Zeer goede prijs voor mijn 2 jaar oude iMac gekregen.
Ingeruild voor een nieuwe Macbook.
Geen winkel maar wel een afhaal adres die vol staat met hele oude Mac's.
Ik denk gepassioneerde liefhebbers.
Super service
Zeer vriendelijk, heel behulpzaam, ze hielden mij op de hoogte van elke stap die ze deden bij de reparatie van mijn MacBook. SUPER SERVICE!
Goed en snel
De videokaart van de Apple was kapot, ik ben heel snel, deskundig en vriendelijk geholpen. Duizendmaal dank.
Supersupersuper goeie service
Echt heel erg bedankt voor de topservice. Macbook besteld, de volgende dag in huis, accu bleek niet goed geinstalleerd te zijn waarna er 2 medewerkers op m'n werkplek langskwamen om de boel te fiksen. En een fles champagne achter te laten. HELEMAAL top.
Super
Vriendelijk, flexibel, persoonlijk, kundig, en voor een zachte prijs. In één woord super.
Super snelle en vriendelijke service en levering!
Dit bedrijf is snel in het beantwoorden van vragen via de mail. Ook word de ruil van uw oude Apple product voor een nieuw Apple product razendsnel geregeld en zit je uiteindelijk max 2 dagen zonder. Top!
geweldige service en levering
Al jaren uiterst tevreden klant,
of het nu gaat om inruil of aanschaf van apple product
afhandeling en levering super.
Heb MacBizz al aan diverse vrienden en collega's aanbevolen
Gewoon Zeer Goed!
Goede service, kennis & kunde. Absoluut waar voor je geld! Een aanrader.
Uitstekende service en vriendelijk personeel
Bij aankoop van een macbook pro 13 inch werd direct de nieuwste osx geïnstalleerd.
Vervangingen glasplaat IPAD: Top service, snel en goed werk
Onlangs de glasplaat van mijn IPAD laten vervangen. Binnen enkele dagen alweer netjes gerepareerd thuis ontvangen. TOP!
The place to be!
Erg deskundig geholpen in mijn zoektocht naar de juiste nieuwe Imac, die geschikt voor mij was. Voor mij was dit de plek om een nieuwe Imac te kopen. Service met twee keer een plus erachter. Klasse!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.