Dettagli dell'azienda

1. Servizi e assistenza per computer
  2. Negozio di accessori per computer
  3. Servizio di riparazione computer

Informazioni fornite da varie fonti esterne

UPGRADES / REPERATIES / TRAINING / OPLOSSINGEN We werken met je samen om de beste passende oplossing te vinden voor al je Apple vragen. En dit bij je thuis of op het werk.

4,4

3 stelle
2 stelle
1 stella

Alexander Forrest

Alexander Forrest, de eigenaar van MacBuddy, heeft mij in september 2022 wederom uitstekend geholpen toen mijn computer crashte. Voor relatief weinig geld kan ik mijn iMac weer gebruiken "als nieuw". Zo nodig neem ik hem weer in de arm. Ik beveel je MacBuddy van harte aan.

7 settembre 2022

Goed geholpen door MacBuddy

Alexander Forrest, de eigenaar van MacBuddy, heeft mij in 2019 goed geholpen bij het oplappen van mijn iMac. Onlangs hielp hij mij uitstekend met de acties om enkele 'trojanen' te verwijderen van mijn iMac en externe harde schijf. Ik kan nu ook zelf verder met de tips die hij gaf om zelf eenvoudige problemen op te lossen. Zo nodig neem ik hem weer in de arm. Ik beveel je MacBuddy van harte aan.

12 ottobre 2020

Super fijn!

Super fijn!
Alles perfect uitgevoerd en zo fijn als iemand met je mee kan denken zoals Alex, een echte allrounder !!
En daarbij merk je dat Alex enorm evaren is en alles perfect toelicht. Zo fijn om te weten dat je bij hem goed terecht komt.
Nogmaals dank ! Voor de volgende keer weet ik bij wie ik moet zijn.

30 gennaio 2020

Risposta di Mac Buddy

Graag gedaan Nannette. Ik wens je veel success met je nieuwe bedrijf!

Uitstekende Apple hulp!

Alexander is erg prettig in de omgang en heeft overduidelijk veel kennis van zaken. Hij reageert altijd snel en heeft ons al vaker erg goed geholpen. Gewoon doen dus!

29 gennaio 2020

Risposta di Mac Buddy

Bedankt Ralph! Success met de nieuwe wifi mesh systeem.

Valutata 5 stelle su 5

Alexander Forrest weet wat hij doet

Alexander Forrest weet wat hij doet! Hij is kundig, hulpvaardig, vriendelijk en snel en mijn Apple produkten werken weer perfect!
De nazorg was ook attent.
Ik zal zeker Mac Buddy opnieuw gebruiken in de toekomst!!

29 gennaio 2020

Risposta di Mac Buddy

Bedankt Evelijn, mooi dat de iPad, iPhone en MacBook weer goed samen werken!

Valutata 5 stelle su 5

Aanrader! Voor al je Apple vraagstukken.

Snelle reactietijd, duidelijke uitleg en goed meedenken. Alexander is een fijne kerel en geeft goed advies. Ook op afstand zijn problemen of vraagstukken op te lossen. Aanrader!

27 gennaio 2020

Risposta di Mac Buddy

Dank je voor de mooie recensie!

Valutata 5 stelle su 5

Alexander helpt mij snel en vakkundig…

Alexander helpt mij snel en vakkundig met allerhande zaken mbt mijn Apple laptop. Zo had ik laatst een 'ratelende' ventilator en snapte niet wat het was.

Bij Apple was ik mijn computer een week kwijt geweest en had ik deze zelf moeten brengen en halen.

Alexander had al snel door wat het euvel was, legde me uit hoe ik mijn computer in de tussentijd nog wel kon gebruiken en kwam het onderdeel een paar dagen later zonder problemen vervangen.

Alexander is ook goed bereikbaar, reageert altijd snel en denkt mee. Een absolute aanrader!

27 gennaio 2020

Dank je wel Roxane!

Ik ben blij dat ik je heb kunnen reden van de lange wachttijden bij Apple and dat je MacBook weer goed werkt zonder 'ratelende' geluid!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più