Vandaag met mijn oude Dell laptop naar Maas Computers geweest omdat deze niet meer wilde starten. De accu gaf 0% aan. Toch nog twijfel bij mij of het niet toch aan de adapter kon liggen. Heel vriend... Leggi di più
Ouderwetse service. Punt uit. Ik heb bij Maas Computers, een hele tijd geleden, een refurbished HP Z4 G4 gekocht. Later bleek dat er een RDIMM in zat met een iets andere specificatie dan de rest. Ze... Leggi di più
Afgelopen dagen contact gezocht met Maas computers ivm problemen met mijn HP monitor. Manager belde mij met adviezen over testen van kabel en monitor. Monitor bleek defect. Na mijn defect melding we... Leggi di più
na een goed gesprek met de verkoopafdeling en nog wat uitleg heb ik besloten om een HP-z4 te kopen. Na betaling verliep alles gesmeerd en een mooie Z4 werd thuis bezorgd. Even wennen aan windows11 , e... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wie zijn wij? Maas Computers is een leverancier op het gebied van Refurbished en jong gebruikte hardware. Door onze jarenlange ervaring in de computermarkt kunnen wij meest gangbare producten op de markt zetten. Maas Computers kan zowel op kwaliteit niveau als op prijs niveau concurrerende prijzen aanbieden. Door continue te blijven ontwikkelen kunnen wij onze klanten maximale service en gemak garanderen. De refurbished systemen worden bij Maas Computers uitgebreid en procesmatig gecontroleerd. De systemen voldoen aan alle technische kwaliteit eisen die u gewend bent bij een nieuwe systeem. De gebruikte systemen hebben vergelijkbare specificaties als een nieuw systeem, maar zijn tot wel 70 procent voordeliger. Bespaar geld, koop een refurbished systeem, wij garanderen topkwaliteit en een forse besparing. Wat bieden wij u aan? Gegarandeerd Top kwaliteit zoals men gewend is bij HP systemen. Wij leveren een breed Refurbished IT Assets van HP Z Serie Workstations, EliteBooks, Elite/Pro Desks, ZBooks, Monitoren en veel meer. Welke Garanties bieden wij u aan? De Refurbished IT Assets worden bij Maas Computers uitgebreid en procesmatig gecontroleerd. De systemen voldoen aan alle technische kwaliteit eisen die u gewend bent bij een nieuwe systeem. De Refurbished assets hebben vergelijkbare specificaties als een nieuw systeem, maar zijn tot wel 70 procent voordeliger. Bespaar uw budget en de milieu, koop een Refurbished IT Assets, wij garanderen topkwaliteit en een forse besparing. Op al onze systemen (Workstations, Desktops, Notebooks en Servers) bieden wij standaard 3 jaar hardware garantie.
Cargadoorweg 23, 6541 BT, Nijmegen, Paesi Bassi
- 085-0203750
- verkoop@maascomputers.nl
- maascomputers.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
ik gebruik sinds 2/8/2020 met veel…
ik gebruik sinds 2/8/2020 met veel plezier een bij maas computers aangekochte Z600 van HP ,
hij is helaas niet krachtig genoeg meer voor mijn huidige taken die er op verricht moeten worden .
ik heb dan ook een offerte voor een nieuwer toestel aangepast aan mijn taken aan gevraagd en gekregen.
er werd tijd voor me gemaakt en ik kreeg een degelijke uitleg en een goed voorstel voor een vervanger , welke ik ook zal aanschaffen.
BEDANKT !!
Recent een HP workstation gekocht
Recent een HP workstation gekocht en alleen maar goede ervaringen, snelle reactie op de offerte, vragen die gesteld werden, snelle levering en een workstation in goede staat!
Aanrader!
Super service.
Hi Team Maas Computers, Zeldzaam zo een goede service. Zeer vriendelijk personeel en meteen probleem oplossend gericht WOW. Dank jullie wel, Team Private Cooking Center Stiphout, Helmond.
Maascomputers zeker een aanrader
Maascomputers zeker een aanrader, de kwaliteit van hun toestellen en de servies dat zij geven en ook de onderhandeling zeer vlot verlopen. prachtig zeer tevreden van mijn PC Z8 g4
Aankoop HP ZBook en aftersales contact
Wij hadden een HP ZBook aangekocht maar deze werd echter met een fout keyboard geleverd. Na contact met het support team van Maascomputers hebben zijn onmiddellijk het juiste keyboard nabesteld. De levertijd was jammer genoeg een paar werken maar gezien het huidige klimaat is dit niet ongewoon. Het keyboard werd netjes geleverd en alles is helemaal in orde. We zijn erg tevreden over de correcte afhandeling van onze aanvraag.
Fijn betrouwbaar bedrijf
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Kopen al onze computerhardware daar. Een keer garantiegevalletje gehad maar was vlot opgelost. Prijzen stijgen wel wat in vergelijking met de eerste computers.
Prima ervaring
Prima ervaring, verschillende malen gebruik gemaakt van hardware van Maas Conmputers, van slechts enkele jaren oud. Het zag er altijd prima uit en werkte naar behoren en was goed verpakt verzonden.
Prima adres voor refurbished producten.
Overzichtelijke website, hele mooie en goeie producten, prima levering en service voor een uitstekende prijs.
Perfecte service.
Altijd prettig om mee samen te werken
Zeer tevreden
Tevreden over maascomputers. Voor een spotprijsje een degelijke desktop gevonden (met garantie). Volgende dag al geleverd in België. Als deze het begeeft komt de volgende ongetwijfeld ook van bij jullie. Bedankt!
Goede kwaliteit en service
Laptop in zeer goede staat, prima kwaliteit. Service erg goed. Klein probleempje m.b.t. toetsenbord snel en vakkundig verholpen (toetsenbord probleemloos en gratis vervangen). Erg tevreden.
Super behulpzaam en kundig
Super behulpzaam en kundig. Heel erg vriendelijk. Volgende keer als ik iets nodig heb ga ik naar hun toe.