1. Impresa di architettura
  2. Ingegnere civile
  3. Consulente per la protezione antincendio
  4. Ingegnere strutturale

Med mere end 20 års erfaring har vi set arkitekturen udvikle sig i et konstant krydsfelt mellem vores daglige liv, det fysiske rum og det omgivende miljø. Boligarkitektur skal fungere og indgå naturligt i omgivelserne, og det kræver en god og fokuseret proces at sikre denne forbindelse. Hos m4 Arkitekter er vores professionelle byggeproces essentiel for os og vores kunders "forståelsesrejse". Gode beslutninger kan kun træffes på et oplyst grundlag. Det er afgørende for at udvikle og designe funktionelle, fremtidssikre og sunde arkitektløsninger og investeringer. Med vores omhyggelighed har vi fundet ind til arkitekturens essens og skønhed i mange huse og boliger. Og vigtigst af alt, har vi fået familier til at føle en forbindelse til og ejerskab over de hjem vi har skabt til dem. Det er vores ambition at skabe “hjem du ikke vil forlade”.

3,1

Nella media

TrustScore 3 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Vi har brugt M4 Arkitekter på to…

Vi har brugt M4 Arkitekter på to forskellige boligprojekter, og vi giver dem vores varmeste anbefaling.

De har hjulpet os med både 1. sal, myndigheds-ansøgning og en ny planløsning. Vi har oplevet et team, der er både fagligt stærkt og meget ordentligt at arbejde sammen med. De har været tydelige omkring muligheder og begrænsninger oghvad en byggeproces faktisk indebærer - og det er ikke så lidt! Tegningerne og dialogen gjorde det let for os at tage beslutninger. Vi fik overblik - også over økonomien - og inspiration til at se nye muligheder i vores bolig.

Vi kom til M4 Arkitekter via en personlig anbefaling og nu giver vi anbefalingen videre.

12 marzo 2025

Taget kunne ikke bære

Vi var så uheldige at købe et hus hvor M4 havde tegnet tilbygningen i 2017.
Det viste sig nemlig, at de under deres byggetilsyn ikke opdagede, at der blev lagt et loft som ikke kunne bære (ifølge efterfølgende ingeniørberegninger), så vi står nu uden tag over hovedet.

Fejl sker jo, så vi henvendte os straks til M4 for at finde en pragmatisk løsning, men der var ingen interesse i at blive involveret.

M4 har i hele perioden været arrogante og ikke interesserede i at finde en løsning, men mente at dette var noget vi måtte løse på egen hånd da "En afvigelse fra ingeniørmaterialet af denne størrelse vil aldrig være acceptabelt, uagtet om der føres tilsyn eller ej." (Citat fra M4)

Det vil sige at, fejlen var så stor, at det ikke var deres ansvar at opdage den under tilsynet - den logik forstår jeg ganske enkelt ikke.

Jeg har aldrig før oplevet så uprofessionel og arrogant en tilgang fra et ellers velrenommeret (og dyrt) firma, hvor man savner et stolthed over at levere et godt stykke arbejde.

At de også glemte at opdatere enterprisematerialet med de rigtige beregninger, at de glemte at færdiggøre byggesagen hos kommunen, og at de løj om antallet af fysiske tilsyn under opførelsen, vidner blot om en kultur hvor penge står over faglighed.

Redigeret efter M4 svar:

Jeg kan læse mig til, at M4s omkostningstunge tilsyn, ikke opdagede en forkert tagkonstruktion og bærende vægge fejlplaceret, da disse var "skjult".

M4's forklaring er således, at disse eklatante tilsynsfejl, skyldes at entreprenøren har skjult store dele af konstruktionen (taget og indervægge) fra dem hver 14. dag, fremfor M4s egen inkomptence... Det lyder ganske enkelt yderst usandsynligt.

De advokater, håndværkere og særligt arkitekter som jeg efterfølgende har talt med, har skiftevis rystet på hovedet i vantro over de fejl M4 har begået, men særligt over den manglende evne til at tage ansvar efterfølgende.

Der er så mange gode arkitekter derude - gør jer selv en tjeneste og fravælg M4.
Det er simpelthen ikke risikoen værd.

- Opdatering September 2020.
Vores advokat har nu valgt at stævne M4 arkitekter, for både fejlene i Enterprisematerialet samt deres mangelfulde tilsynsarbejde.
M4 afviser ikke skyld men har sendt sagen til sit forsikringsselskab, med et fortsat ønske om at trække sagen så langt som muligt, hvilket betyder at vi må se frem til at få dem dømt i retten for deres graverende inkompetence.

Opdateret 2024: M4 blev sammen med entreprenøren dømt af retten og sagen kunne endeligt lukkes.

Opdateret 2026:
M4 arkitekter er blevet desperate kan jeg se og påstår nu at vi ikke engang har været kunder. De har ad flere omgange forsøgt at få fjernet omtale og Trustpilot har afvist dem.
Vi har 4 års dokumentation for både kundeforhold og retssager, som vi ville poste her, hvis platformen tillod billeder. Også svært at forestille sig, at ovenstående skulle være opfundet til lejligheden...

Denne nærmest komiske tilgang som M4 nu tillægger sig, viser fint hvilket firma der er tale om - stadigt her efter disse år. Så alt samarbejde med dem, må siges at være på eget ansvar.
Og nej M4, jeg ønsker ikke yderligere dialog eller møder med jer, som jeres arkitekt Morten Dalsgaard foreslog. I tabte og indgik forlig i retten vi har fået vores penge og sagen er lukket.

19 novembre 2024

Risposta di m4 Arkitekter

Vi kan ikke genkende denne fremstilling.
Anmelderen har ikke været kunde hos m4 Arkitekter, hvilket også har været dokumenteret over for Trustpilot. Det ændrer ikke på, at vi tager alvorlige påstande seriøst, men det er vigtigt for læsere at kende relationen.
Den omtalte sag har været behandlet juridisk over flere år. Som rådgivende arkitekt var vores rolle afgrænset, og sagen omfattede flere parter og forhold, som ikke kan gengives retvisende i et anmeldelsesforum. Af hensyn til både parter og retssikkerhed kan vi derfor ikke kommentere sagens detaljer yderligere offentligt.
Anmeldelsen har tidligere været vurderet af Trustpilot og fjernet, fordi den blev anset for at være i strid med Trustpilots retningslinjer. At der efterfølgende er offentliggjort en revideret version, er uden for vores kontrol.
m4 Arkitekter har gennem mange år leveret professionel arkitektrådgivning til et stort antal kunder, hvilket kan ses i de mange gennemførte projekter og kundecases på vores hjemmeside.
Af hensyn til korrekthed og proportionalitet vælger vi ikke at deltage yderligere i denne debat i et offentligt forum.

Uprofessionel virksomhed

Uprofessionel virksomhed, hold jer væk, de overholder ikke deres aftaler.

1 settembre 2025

Hej Christoffer,

Vi beklager meget, at vi ikke fik sat jeres indledende møde korrekt i kalenderen – det var en menneskelig fejl, og vi forstår din frustration. Vi har været i kontakt både telefonisk og på mail for at sige undskyld, og vi er kede af, at det har givet dig et dårligt indtryk af os.

Hos m4 Arkitekter bestræber vi os på at være professionelle og overholde vores aftaler, og derfor tager vi denne situation alvorligt. Vi har skærpet vores interne rutiner, så vi mindsker risikoen for, at en fejl som denne gentager sig.

Vi tager din oplevelse alvorligt og håber, vi kan få en dialog, så vi kan rette op på indtrykket.

Venlig hilsen
m4 Arkitekter

Grundig, seriøs og fagligt kompetent

Vi købte i april 2020 vores hus men opdagede ganske hurtigt, at den udførte tilstandsrapport, som vi fik ved købet, langt fra stemte overens med virkeligheden. Vi tog derfor kontakt til Jesper Stensen(Bygningskonstruktør, Bygningssagkyndig) fra m4 Arkitekter og fik ham til at udfærdige en ny tilstandsrapport. Omfanget af fejl og mangler var ganske overvældende. På baggrund af den nye rapport indkaldte vi forsikringsselskab og den synsvirksomhed, som havde lavet den oprindelige rapport til en gennemgang af huset. Jesper Stensen stod for selve gennemgangen og var med sin grundighed og store faglighed stærkt medvirkende til, at vi er kommet et meget langt stykke af vejen mod det hus, vi oprindelig troede, vi havde købt - nemlig et hus uden graverende fejl, skader og mangler. Jeg kan på det varmeste anbefale Jesper Stensen, hvis man har brug for en kompetent og seriøs bygningskonstruktør/bygningssagkyndig.

1 febbraio 2022

Fra ide til drømme hus

Fra ide til drømme hus, med M4 ( Morten ) kan man nemt få løst og knækket koden til om et ombygnings projekt er potentielt kan bristet eller faktisk kan blive det drømme hus man har i tankerne. På idegrundlaget fandt vi ud af at projektet kunne opfylde alle vores ønsker og ideer til ombygning og huset, men også at omfanget og projektet var meget større og omfangsrigt end det vi gik og antog. Fordi vi samme med M4 defineret opgaven, så vi drømmehuset langsomt tog i skitse form, blive kyndigt tegnet for vores øjnene. Derfor blev vores oplevelse til en fantastik oplevelse, faktisk kunne vi se en kunstner skabe et mindre kunststykke. Vi måtte opgive vores ide, den samlede økonomi kunne ikke holde og derfor blev drømmen til drømmen. I dag står vi med en vild oplevelse som vi ikke gik i gang med. En ide som på oplyst grundlag, stoppede og i dag står vi ikke med et økonomisk mareridtets hus. Nogle fantastiske dage og timer med M4 og Morten, når vi igen støde på projektet er det naturligvis med M4, som deltager.

25 agosto 2021

Normalt skriver jeg ikke anmeldelser

Normalt skriver jeg ikke mange anmeldelser, men jeg brugte en del tid på at finde et 'ordentligt' arkitektfirma (talte med mange venner og kollegaer), og ville gerne have fundet sådan en anmeldelse selv.

Nu har jeg brugt m4 to gange, begge gange til sparring og idégenerering. Jeg har mødt super professionelle mennesker som har forstået hvad *jeg* ville og indgået i dialog. Jeg har fået præcis det input jeg ledte efter.

Ja, det koster nogle penge - men faktisk mindre en jeg havde 'frygtet' første gang. Som med alt andet; i længden får man hvad man betaler for.

Jeg ved godt hvem jeg ringer til næste gang.

8 giugno 2021

Risposta di m4 Arkitekter

Tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores arkitektrådgivning. Du er altid velkommen til at ringe en anden gang.

Gennemgribende renovering af 60'er villa

En M4 Arkitekt hjalp med at lave planløsningen og tegningerne til vores energirenoveringsprojekt for huset fra 1964. Resultatet er blevet meget rost, og vi nyder vores "nye", gamle hus, der bare fungerer!!
En bygningssagkyndig og energikonsulent fra M4 lavede kontraktarbejdet og har med høj faglighed udført kvalitetskontrollen på byggeentreprisen. Arbejdet han har leveret til byggeprojektet har været helt i top, og samarbejdet har været en stor fornøjelse. Jeg kan varmt anbefale M4 arkitekter til andre, der står med en stor husrenovering.

27 settembre 2019

Vi kan varmt anbefale m4 arkitekter

Vi kan varmt anbefale m4 arkitekter, som har hjulpet os med ombygning af køkken til nyt badeværelse i vores dobbeltlejlighed.
Vi brugte m4 arkitekter i alle faserne: workshop, skitse, myndigheder, projektering, kontrakt og kontrol, og det har givet os en stor tryghed at have dem med hele vejen. Der har været plads til justering af projektet undervejs, men hele tiden kontrolleret, så det færdige resultat har ramt præcist den pris og kvalitet som vi har aftalt.
Både den kreative og den byggetekniske rådgivning i samspil med håndværkerne har været helt i top, og vi synes at det færdige resultat er blevet fremragende.

25 settembre 2019

Spild af tid og penge

Brugte M4 Arkitekter til Idé workshop i forbindelse med ombygning af køkken. Det var totalt spild af tid og penge.
Det var en sludder for en sladder, ingen konkrete løsninger eller gode idéer, og prisoverslag var meget svært gennemskueligt og overprissat. Fx estimeres et standard IKEA køkken, som vi selv samler, til at koste 250.000 kr., og en emhætte fås tilsyneladende ikke billigere end 15.-20.000 kr.
Vi skulle ovenikøbet betale for 3/4 time ekstra, udover betaling for de to timer afsat i forbindelse med Idé workshoppen, uden at være blevet gjort opmærksom på, at vi skulle betale for den ekstra “sludretid”.
Vi har fået bedre, og langt mere konstruktiv rådgivning fra håndværkerne, helt gratis.

12 agosto 2019

Hej Panduro
Tak for din anmeldelse af Idé-workshoppen. Det er rigtig ærgerligt, at du ikke synes, at du fik det ud af mødet, som du havde håbet på. På mødet hos dig kom vi rundt om 5-6 forskellige løsninger ud over dem, som du/I selv havde skitseret, så vi havde håbet, at nogle af disse forslag var faldet i din smag.
Vi bestræber os altid på at imødekomme vores kunders ønsker, krav og behov i forhold til byggeprojekter. Som vi skrev i den på forhånd tilsendte aftale vedr. mødet i maj 2019, så fakturerer vi på medgået tid, hvis mødet bliver længere end de aftalte 2 timer. Desuden forsøger vi altid at give vores kunder et realistisk budgetoverslag for det samlede byggeprojekt plus byggeprojektets individuelle dele - baseret på vores mangeårige erfaring.
Det har vi også forsøgt at gøre i dit tilfælde, hvor de estimerede priser fremgår af den tilsendte mail med notater fra idé-workshoppen. I forhold til pris på køkken, er det vores erfaring, at det koster noget ekstra oveni selve IKEA-elementerne. Fx at flytte afløb, flytte elinstallationer, få ny belysning, slibe gulv osv. Det samme gælder pris på f.eks. emhætte, hvor etableringsomkostninger og al arbejdet med montage, rørføring, elinstallation mm. ”rundt” om etablering af et emfang på væg er regnet med i det prisoverslag, som du fik tilsendt.
Hvis du ønsker at drøfte noget med os, er du meget velkommen til at henvende dig igen.
Vi håber, at du får en rigtig dejlig dag.
Med venlig hilsen
Teamet i m4 Arkitekter