Det här hade kunnat bli en etta eller en tvåa på grund av fel som uppstod inledningsvis – MEN tack vare både sitt sätt att lösa problemet och den mycket trevliga attityden så snart de förstod vad som... Leggi di più
Jag är jätte nöjd med er service… Men däremot inte när jag hämtade paketet på Direkten i Husby..Oprofessionella personal, nonchalanta och dåligt bemötande. Min adress är i Akalla, och jag går h... Leggi di più
AI botten var ju kunnigare än kuntjänsten. De hade verkligen inte lust att hjälpa till. Mailat dem för att jag ska ersätta gamla lysrör i en gammal armatur. Tur man är elektriker och har jobbat med be... Leggi di più
Lamporna vi köpte var fina! Star Trading Solcellslampa Solia 3 olika styrkelägen Ett batteri var kasst laddade aldrig upp men dom fanns på Biltema Betyget är enbart för den fina kylväskan man... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Här finner du alla typer av lampor och belysning från de bästa leverantörerna. ✓Störst på lampor ✓Fri frakt över 499* ✓Snabba leveranser
SÄBYGATAN 6, 753 23, Uppsala, Svezia
- 018-843 20 65
- kundservice@lysman.com
- lysman.com
Ha risposto al 77% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Smooth experoence from start to finish
Smooth experience from start to finish. Am very satisfied. : )
Snabb och bra leveans
Hälften var sönder och inget svar från Lysman
Hälften av lamporna som jag beställde hade gått sönder under leverans.
Jag har försökt komma i kontakt med Lysman för att få ny leverans men får inga svar trots att jag försökt flera gånger.

Risposta di Lysman
Supersnabb leverans 🤩🤩
Bra alternativ till vanligt lysrör.
Bra produkt till bra pris. Prisvärd. Snabbleverans.
Jag fick rätt utrustning och det gick…
Jag fick rätt utrustning och det gick fort. Dessutom ställdes paketet utanför min dörr. Imponerande
Det var snabb leverans och det var lätt…
Det var snabb leverans och det var lätt att hitta det jag ville ha på er hemsida.
De hade lysrör kvar i sortimentet
De hade lysrör kvar i sortimentet, så jag slapp kassera eller bygga om befintlig armatur. Nu kan jag behålla armaturen många år framöver.
Snabbt
Först 5 stjärnor för att Lysman hade de lampor jag sökte sedan 5 stjärnor för att frakten tog bara några dagar.

Risposta di Lysman
Mycket prisvärd och bra kvalitet
Mycket prisvärd och bra kvalitet. Tung golvplatta som gör att lampan känns stadig.
Modernt utförande.
Beställde varor ena dagen
Beställde varor ena dagen, fick dem levererade dagen efter! Mycket bra servis och väldigt lösningsorienterade när jag anmälde en vara skadad.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.