Hold jer langt væk fra dette firma… jeg har købt underdørslamper, som ikke kan holde til at stå ude (i regnvejr) og efterfølgende skal jeg betale for udskiftning af de dele som under garantien går i s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kundeservicen er helt i top! Jeg har bestilt nogle genopladelige bloklys, fyrfadslys og tilhørende ladeplade. Der har været lidt udfordringer først med farveskift på bloklysene - jeg får nye... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Helt igennem en fantastisk service. Min pakke blev opholdt hos PostNord ??? Skrev til lyshygge om de kunne trække i nogle tråde hos postnord. Lyshygge sendte mig blot nye vare, dog toppet med bedr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hurtig svar ved hver eneste henvendelse God forklaring og begrundelse om ventetid på levering. Men det var det hele værd 3 kugler i forskellig størrelser Lyser flot op på terrassen Nem op... Leggi di più
Skadelige bivirkninger fra stearinlys Vi elsker lys, vi elsker hygge, derfor skabte vi lyshygge tilbage i 2015. Stearinlys er en af de største klimasyndere, som udleder flere sodpartikler end biler på en stærkt trafikeret vej. Men for os er stearinlys er jo lig hygge, så vi gik på jagt efter et miljøvenligt alternativ. Og det fandt vi! Perfekt til allergikere, ældre der ikke tør have levende lys – og til alle, der går op i et godt indeklima – inkl. os selv. Udsolgt efter de første 2 måneder Da vi åbnede vores webshop i efteråret 2015, gik salget strygende, og allerede efter de første 2 måneder havde vi udsolgt alle af de dengang tre produkter, vi havde på vores webshop. Det var fantastisk at se, at så mange vil støtte op om det nye, sunde alternativ i stedet for ægte stearinlys. LED stearinlysene blev altså startskuddet til det, der i dag er en fuldvoksen webshop ikke kun med LED stearinlys, men også andre miljøvenlige produkter. Et tak for jer Vi kan heller ikke takke jer nok: vores trofaste kunder, der gør, at vi kan køre rundt. Vi er så stolte af, at så mange af jer har lyst til at skabe hygge og samtidig ikke går på kompromis med indeklimaet. Vi tror på, at hvis vi går de små skidt sammen, hvis vi nyder de små glimt i livet, ja så vil det hele være lidt rarere og hyggeligere. Hvad tror du? De hyggeligste hilsner Kim og Rikke Far og datter til både hinanden og lyshygge.dk
Potmosevej 25, 8752, Østbirk, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Har efter tre uger endelig modtaget en ud af fire varer!! Bestilt for tre uger siden og først modtaget en varer - uden mail eller forklaring på lang levering og rod i ordren

Risposta di Lyshygge.dk
Flot service fra lyshygge hvor der var en fejl med et kalenderlys og fik tilsendt et nyt og det andet ville de ikke havde retur det kalder jeg service til ug her fra, super tilfreds
Nogle virkelig fine og naturtro stearinlys. Hurtig levering.
Varerne er der ikke noget i vejen med, men jeg er ikke tilfreds med deres kundeservice.
Bestilte og fik 24 (3 x 8) juletræslys leveret. Et af lysene virkede ikke. Kontaktede derfor kundeservice, som meget hurtigt svarede, at de ville overføre prisen for det ene lys til min konto. Jeg har brug for de 24 lys, så jeg svarede tilbage, at jeg ikke var tilfreds med den løsning, da jeg skulle bruge 24 og ikke 23 lys. Deres svar var, at de havde valgt en god løsning, og at jeg nok kunne leve med det !!!!!
Låget til
Lysene manglede så kan ikke bruge lysene de burde have sendt mig nogle
Nye lys dårlig service
De bliver ved at skrive de har sendt dem at det tager 7 dagen, men jeg bestilte mine lys den 24 november . Sender skidtet retur i
Morgen .

Risposta di Lyshygge.dk
Hurtig svar og håndtering af reklamation - selv om det er midt i Black Friday tiden.
Også meget tilfreds med tidligere køb af Lucia bloklys og lampe
Hurtig levering og rimelig pris.
Men.
En ny fjernbetjening virker ikke på tidligere leverede lys og den gamle virker ikke på de nyligt leverede.
-Modtaget vare er fuldstændig som de fremstår på fotos og i beskrivelse.
- Hurtig svar på forespørgsel.
- Flot reaktion - nyhedsmail og ændring af forsendelse - selv om firmaet var "uskyldig"
Mailede før købet nogle spørgsmål til kundeservice og fik gode og brugbare svar tilbage.
Har nu modtaget mine varer, 2 x 2 genopladelige kertelys med lader og strømforsyning. Pæne ting. Kertelysene har et smukt og naturligt udseende lys. Og de kan tændes og slukkes med knap under bunden, hvilket er vigtigt for mig, da jeg ikke ønsker at bruge fjernbetjening (min erfaring med andre lys er, at batterierne holder kortere tid ved brug af fjernbetjening? Desuden ønsker jeg ikke nødvendigvis at tænde alle lysene hver gang).
Forsendelsen tog et par dage, hvilket er fint for mig.
Hurtigt levering
Sender hurtigt, og tingene var som de skulle være.
Nem hjemmeside.
Håber min mor bliver glad for julegaven som er købt hos jer.
Effektiv service og behandling og hurtig levering
Bestilte tre sæt Mia LED-kugler til knap 3.000 kr. – men fjernbetjeningerne var som tryllet væk.
Kim fra Lyshygge mente, de nok lå “under pap i bunden af den mindste kasse” … tja, det var så bare ærgerligt, den kasse allerede var afleveret på genbrugspladsen 😄
Efter lidt pingpong fandt Kim juleånden frem og sendte tre nye som “julegave” – respekt for det!
Nu virker det hele, jeg kan tænde lyset uden at rejse mig fra sofaen – og så handler jeg altså hellere hos en dansk side med humor end på Temu. 💡🇩🇰
Kundeservice af højste kaliber
Svare selv om jeg skrev en søndag
Fik en fantastisk hjælp på min forespørgsel
Kvaliteten af varerne er i top
Købte en del Led lys for et stykke tid siden, to af dem ophørte pludselig med at virke. Jeg skrev til lys om et problem og svaret var at vi sender to nye til dig du behøver ikke sende de andre tilbage.
Superflot service det skal man lede længe efter og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her 😀
Hurtig levering og fine produkter.
Havde et problem med en af lysene efter halvlanden år, og den blev bare ombyttet 👍
Lyshygge reagerede straks, da de blev gjort opmærksom på, at de havde sendt en forkert vare. De sendte straks den rigtige vare
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.