Lysdahl Simonsen Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Jeg har haft rigtig mange biler igennem min tid og har leaset mange forskellige steder. Men aldrig har jeg oplevet en bedre personlig service end ved Lysdahl Simonsen/Solid leasing. Mick er min go-t... Leggi di più

Vi var på markedet efter en BMW 530D. Efter lang tids søgen fandt vi den hos Lysdahl Simonsen.. Mick tog imod os og har virkelig været fantastisk under hele processen.. selv efter 1000 spørgsmål og... Leggi di più

Kæmpe kæmpe fornøjelse at handle bil hos jer. Fantastisk oplevelse fra første kontakt til sidste håndtryk ifm. udlevering. Hurtig levering og en top professionel service, hvor man i jeres forretning... Leggi di più

Hentede min nye bil hos Lysdahl Simonsen i fredags, og har kun rosende ord til håndteringen af hele sagen. Nicklas fra LS har stået for fremvisning af bilen, samt håndtering af hele sagen, og Sven... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Professionel og seriøs bilhandel

Vi besluttede efter 10 år, at det var tid til at udskifte vores gamle bil - læs: Vi er ikke typerne, der handler bil så tit! 😉

Hos Lysdahl Simonsen fik vi fra start en god, seriøs og professionel service. Vi har primært haft kontakten med Mick Toft, som tilbød en fair pris for vores gamle bil, men også opfordrede os til at afsøge markedet. Mick vendte hurtigt og konstruktivt tilbage i forhold til de ting, vi efterspurgte undervejs i handlen.

Da vi i går kom hjem med den nye bil, var der et par uklarheder, og her har Mick også været utrolig løsningsorienteret og positiv.

Vi ses helt sikkert om 10 år, når vi skal handle bil igen! 😉

13 febbraio 2021

Arrogant personalen

Skrev vedrørende en bil og sælgeren ville ikke fortælle hvor meget jeg kunne købe bilen for efter endt leasing. Jeg var klar til at lease og herefter købe, men har valgt et andet firma i stedet. Det forekommer mig mærkeligt at de kan have en forretning kørende med så arrogante sælgere. Sjovt nok har andre også brokket sig over denne sælger. Kan se jeg ikke er den eneste. Kan se i har svaret på min henvendelse. Alt dette burde i som virksomhed oplyse kunden om. Jeg mente også restværdien. Men i sidste ende er det jeres tab. Ikke mit. Kan se andre har skrevet det samme som mig. Så måske det er en øjenåbner for jer

28 dicembre 2020
Logo di Lysdahl Simonsen

Risposta di Lysdahl Simonsen

Kære David. Det er fuldstændig korrekt, at vi ikke kan oplyse dig om prisen på bilen efter endt leasingperiode. Vi kan godt oplyse dig om restværdien efter endt leasingperiode, hvilket vi gør på alle tilbud der fremsendes, og denne burde ligge tæt på handelsværdien. Men afgiftsberegningen af registreringsafgiften er et øjebliksbillede, og vi kan derfor ikke på forhånd oplyse dig om denne efter endt leasingperiode. Vi bestræber os hver dag for at yde den bedst mulige service overfor vores kunder, og en del af dette er at levere troværdig rådgivning hvilket vi også mener at have gjort i dette tilfælde. Og her til slut en opfordring til at du også anmelder de virksomheder du har haft en rigtig god oplevelse med så det ikke udelukkende bliver 1-stjernede anmeldelser fra din side 😊

Super seriøs bilforhandler

Det var tid til, at lease ny bil, og valget faldt på Lysdahl-Simonsen. Det har jeg på intet tidspunkt fortrudt. Alt spiller maks her. God og (hurtig) venlig betjening, alle aftaler overholdt, og fine biler. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Mick Toft, som vi handlede med, er en fantastisk person, der gør det til en fornøjelse at skulle handle bil. Mine største anbefalinger herfra.

29 novembre 2020

Jeg er yderst tilfreds med den…

Jeg er yderst tilfreds med den behandling, som vi fik, da vi skulle købe brugt bil. Vi blev betjent af Mick, som var venlig, tålmodig og grundig. F.eks. tjekkede han op med værkstedet en ekstra gang, at alle synspapirerne var ordnet, inden vi kørte derfra i vores nye bil. Mick besvarede også alle vores henvendelser hurtigt. Vi havde nogle ekstra småreparationer, som vi gerne ville have deres værksted til at lave, men som vi ikke skrev ind i slutseddelen (fordi det var småting). Reparationerne blev dog alligevel lavet til punkt og prikke, så de holdt, hvad de lovede.

21 novembre 2020

NUL stjerner!

I har vel svaret ærligt på mit bud på en af jeres biler. Problemet er bare, at det er chokerende arrogant kundeservice.

"For 165.000,- kan du få et stort billede i en rigtig flot ramme af vores A200! Venligst undlad og skrive på vores biler fremover. Venlig Hilsen Mick Toft"

21 luglio 2019

Arrogant personale,

Var forbi med en kammerat den anden dag for at kigge på en audi A4 jeg havde fundet efter længere tids søgning, og som jeg havde besluttet skulle erstatte min 5 år gamle A4. Da vi ankom blev vi ikke modtaget og gik længe rundt i butikken og kiggede, det eneste vi hørte fra personalet var til sidst at man ikke måtte åbne dørene på de ulåste udstillede biler for at kigge ind.. heldigvis ville sand Jensen gerne sige hej og velkommen, selvom man ikke er 40 og kommer i jakke sæt. Syntes ikke det kan passe at man som ung ikke kan komme ud til en forhandler og kigge uden at der skal kigges skævt til en fordi man ikke går i pænt tøj når man har fri, men er absolut glad for at jeg valgte at købe en ny bil et andet sted, hvor man faktisk bliver modtaget.

28 giugno 2019