1. Pittura
  2. Pittore

Lynmaling tilbyder hurtige og effektive malerservices til både private og erhvervslivet. Vi specialiserer os i lynhurtige maleropgaver, hvor kvalitet og effektivitet er i fokus. Vi tilbyder et bredt udvalg af professionelle malerservices, herunder sprøjtemaling, spartling og maling af facader, samt specialiserede løsninger til nybyggeri. Vores tjenester omfatter også epoxybehandling, renovering og både indvendigt og udvendigt malerarbejde, herunder maling af vægge, lofter og træværk, samt meget mere. Lynmaling stræber efter at give kunderne en problemfri oplevelse, fra den første kontakt til det færdige resultat, og sætter en ære i at levere et flot og holdbart resultat.

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Vi har fået malet vores udendørs…

Vi har fået malet vores udendørs træværk på huset af Lynmaling.dk. Vi er ovenud tilfredse, resultatet er som nyt, som da vi købte huset i 2007.
En behagelig, dygtig og grundig maler. Alt fungerede tilfredsstillende og hjælpsomt på den aftalte tid og til den rigtige pris. Professionelt arbejde!

27 marzo 2025

Professionelt håndværk

Jeg har fået malet min klinik af Lynmaling, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Fra start til slut har oplevelsen været god. Maleren var grundig og dygtig. Det vigtigste for mig var at få min idé og drøm realiseret – og det har maleren formået på fornem vis. Undervejs har der været god kommunikation, og heraf gode råd om (fra)valg af materialer.
Alt blev udført til tiden og til den aftalte pris. Så Varmeste anbefaling herfra :-)

21 settembre 2024