Kiropraktisk Klinik Lyngby Storcenter Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

1. Chiropratico

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Få bugt med smerter i ryg, nakke og hoved. Kiropraktisk behandling af både voksne og børn. Speciale i kolikbørn. Book din tid på 45 93 08 43.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Professionel og effektiv behandling

Jeg har haft flere møder med Morten, og det er altid en rigtig god oplevelse. Fra jeg træder ind ad døren, følte jeg mig altid godt taget imod. Morten tager sig tid til at lytte til mine symptomer og stillede opklarende spørgsmål, inden behandlingen gik i gang.

Behandlingen var både grundig og effektiv så alt i alt en super professionel oplevelse, som jeg klart kan anbefale til andre, der døjer med smerter i ryg, nakke eller led.

10 luglio 2025

STOR TILFREDSHED

Undertegnede har siden 1996 adskillige gange modtaget behandlinger på klinikken, som dengang ejedes af kiropraktor Bodil Lind. I 1993 tiltrådte kiropraktor Morten Tønsberg klinikken og senere kiropraktor Anne-Louise Greven Kristensen. P.t. betjenes receptionen af Søs. De to sidstnævnte kiropraktorer overtog for nogle år siden klinikken, som inden længe kan fejre 50-års jubilæum.
Vi har givet 5 STJERNER grundet vores ubetingede til fredshed med eminent og virkningsfuld ekspertise samt stedse mødt megen venlighed fra alle sider!

Dr. Erling Brodersen og tandlæge Mai-Britt Popp Matzen

25 aprile 2024

Altid go service & betjening

Altid go service & betjening, online bestilling fungere bare, Danmarks bedste Kiropraktor & Danmarks bedste blæksprutte på telefonen 💪😃 kan kun give min allerbedste anbefaling, 5 stjerner er ikke nok

4 aprile 2024

Topkiropraktor 🌟🌟🌟🌟🌟

Min mand og jeg har modtaget kiropraktisk behandling hos Morten Tønsberg fra Kiropraktisk Klinik Lyngby Storcenter igennem mange år, og vi har begge udelukkende positive erfaringer.

Personalet på klinikken er alle utrolig søde og imødekommende, og kiropraktor Morten Tønsberg er simpelthen fantastisk. Hans ekspertise og professionalisme er tydelig, og jeg er virkelig imponeret over hans evne til at skabe positive resultater og bedring – hver gang!

Morten er ikke kun dygtig, hans strålende humør er smittende og han skaber altid en behagelig og tryg atmosfære, hvor man straks føler sig gode hænder – og det er man.

Jeg kan varmt anbefale Kiropraktisk Klinik Lyngby Storcenter og Morten Tønsberg til alle, der leder efter en kiropraktor i topklasse. Det bliver ikke bedre end her 😊

26 marzo 2024

Verdens bedste kiropraktorer

Verdens bedste kiropraktorer, intet mindre!
Jeg er blevet behandlet af både Morten og Anne Louise, og de er begge yderst kompetente, og behagelige mennesker. Klinikken får mine varmeste anbefalinger.

6 marzo 2024

Give it a try which you never ever will regret

From service to treatment everything is like a dream comes true.
The staff and the therapist knows the best way to treat a human being.
I am very blessed to experience the magical treatment of Mr. Morten (chiropractor) he is still and will be helping me in the coming many years.
Thank you.
Lyngby Kiropraktik.

26 febbraio 2024

5 store stjerner!

5 store stjerner!
Jeg er kommet hos Morten periodevis de sidste 10 år.
Morten er en super dygtig kiropraktor, der tager ordentligt fat, og samtidig ved hvad han laver.

20 febbraio 2024

Den bedste kiropraktor, du kan ønske dig!

Jeg er kommet her siden slut 90erne - og har været trofast klient efter Mortens behandlinger gjorde, at jeg gik fra ikke at kunne gå uden vildsomme smerter - til at gå oprejst på een behandling.

Nu “ses” vi 1-2 gange om året - og kæmper jeg med noget, er han den første jeg ringer til…

Han er lyttende, behagelig, skøn og hamrende dygtig. Vil til enhver tid anbefale ham og stedet!

16 febbraio 2024

Effektivt og troværdigt

Kvaliteten er i top og jeg bliver genkendt- og behandlet som en værdsat kunde.
Det gælder fra den skønneste velkomst af Søs og den effektive og troværdige behandling af Morten.
Tak for jer!

15 febbraio 2024

Fantastisk hjælp

Mine varmeste anbefalinger til Lyngby-Kiropraktik i Lyngby Storcenter. Får den bedste behandling af Morten Tønsberg og altid smilende Søs.
Man får næsten lyst til at besøge dem selv om man er rask :-)

31 gennaio 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito